Sztem ez nem lenne akkora probléma. Sokkal inkább nekem azzal van bajom, h ez fejelés a köztudatban beárnyékolja Zdiane pályafutását. Nagyon sok ember ha meghallja a Zidane nevet, rögtön ez jut róla eszébe, és nem az, mekkora klasszis volt, nem a 2002-s BL döntőn szerzett, minden idők egyik legnagyobb gólja, nem is a 98-s VB szerzett dupla, de lehetne még sorolni a nagy momentumait. A fiatalabbaknál, meg akik nem is látták a régi nagy Zidane-t játszani, még inkább ez a tendencia. Sad
Én ezt egyáltalán nem tapasztalom. Mintha csak tegnap lőtte volna azt a kapásgólt, a fejelést meg mindenki csak vicces kis gikszerként emlegeti. Legalább is az én környezetemben.
Attól tartok, h a futball el is fog menni ebbe az irányba, egyre inkább.
Én ezt valahogy nem bánom.
Szerintem semmi bűn nincsen abban, hogy a kisebb csapatok végre élnek az egyetlen egy eszközükkel arra, hogy végre igazi ellenfelek legyenek a pályán. Ne pedig statiszták akik végignézik azt, ahogy kipofozzák belőlük a 3 pontot.
Sosem értettem azt, hogy pár szurkoló miért gondolja azt, hogy csak azért mert tele van a vitrin akkor onnantól már csak nekik szabad nyerni.
Félre ne értsd nem rád gondoltam. Csak facebookon, látok idegesítőbbnél idegesítőbb hozzászólásokat....
Nem kellett volna lefejelnie. Ennyi. A világ valaha volt egyik legnagyobbja, végtelenül szimpatikus ember nem mellesleg. Vb döntőben ilyet művel, az mondhatni történelmi pillanat, főleg azoknak akik showt akarnak mindenből kreálni.
Szerintem is. Főleg ha az amerikaiakról beszélünk, akik szeretik a felhajtást és képesek a legjelentéktelenebb eseményből is ezenmúlikavilágsorsamaeldőlminden féle hypeot kreálni.
Lásd Super Bowl. Mondjuk az talán rossz példa, mert az tényleg jelentős esemény. De röhejes, hogy azt hiszik, hogy az egész világ nézi. Állítólag a nézőknek csak 2%-a USA-n kívüli...
A BL döntőt többen nézik pedig annak a szünetében nem lép fel Madonna.
De még az NBA döntőket is többen nézik...