Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
én nem várok csodát az arsenaltól, inkább csak keveset várok a chelseatől és a citytől. jön mourinho harmadik éve, ilyenkor szokott végleg összeesni a gépezete, nem? fejlődést meg nem látni. a city felett pedig eljár az idő, még mindig ugyanazokból a játékosokból akarnak megélni, akikből eddig nem ment + egy sterling. az arsenal viszont szerintem hozza ugyanazt, ami így elég lehet az első helyre. tehát folytatódik a plben az épp ki a legkevésbé gyenge verseny a bajnoki címért.látom az arsenaltol megint várjátok a nagy csodát... mint minden évben...
Fontos, hogy csak piros lap esetén vizsgálódhatnak.Petr írta:
Az utólag büntetéssel pedig úgy ahogy egyetértek, csak ne húzzák rá egyik szabálytalanságra sem, hogy műesés. Egyedül ettől tartok. Az irány egyébként mindenképpen megfelelő, hogy felülbírálják a bírót - kissé érdekesnek tűnhet, de engem a mostani rendszer sem zavar, sőt -.
Nálam is ez lenne. Idén szerintem jó lesz az Arsenal, sokat várnak tőlük. Már tavaly is jók voltak, csak sok volt a sérült, ha idén elkerülik őket akkor tarolni fognak. Chelsea ellen is mit játszottak Sanchez meg Giroud nélkül. Simán verték a kékeket. (Angol szuperkupa) Mondjuk a Chelsea akkor ratyi volt, de az dicséretes volt ahogy az Arsenal játszott.ZBarca írta:1. Chelsea
2. Arsenal
3. MU
4. City
5. Liverpool
6. Tottenham

Lassan tényleg átkeresztelhetik Jack Wheelchair-re.PCsabi írta: Wilshere has hairline fracture to right ankle after heavy tackle in training Sat. Small bone crack, no surgery needed, roughy 6-8 weeks.
1. ChelseaPCsabi írta:Na ja, közben rájöttem, hogy inkább úgy kellett volna írnom, hogy "az egyik"...![]()
Tippek a PL-szezon végeredményére (top 6)?
1. ArsenalPCsabi írta:Na ja, közben rájöttem, hogy inkább úgy kellett volna írnom, hogy "az egyik"...![]()
Tippek a PL-szezon végeredményére (top 6)?
Andy CarrollP.U.Y.O.L. írta:Ki volt az az egy szezonos copfos, colos csoda, akire elköltötte a Pool a Torres-zsetont? Annyira meghatározó volt, hogy még a neve sem ugrik be...(tudom, hogy előtte tolt valami 20 gólos szezont, de a kérdésről eszembe jutott...)PCsabi írta:Abban megegyezhetünk, hogy Di Maria a legnagyobb flop a PL történelemben?
PCsabi írta:Abban megegyezhetünk, hogy Di Maria a legnagyobb flop a PL történelemben?

Ki volt az az egy szezonos copfos, colos csoda, akire elköltötte a Pool a Torres-zsetont? Annyira meghatározó volt, hogy még a neve sem ugrik be...(tudom, hogy előtte tolt valami 20 gólos szezont, de a kérdésről eszembe jutott...)PCsabi írta:Abban megegyezhetünk, hogy Di Maria a legnagyobb flop a PL történelemben?
Falcao még aktívan pályázik erre az elismerésre.PCsabi írta:Abban megegyezhetünk, hogy Di Maria a legnagyobb flop a PL történelemben?