Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Tehát a magyar csapatot kicserélnéd egy olyannal, melyben van 5 világsztár (Lukaku, Courtois, Hazard, Kompany, De Bruyne) s további 15 nagyon magas szinten, élcsapatokban futballozó játékos? Azért ez nagyon komoly összehasonlítás a mi csapatunkkal.Klaczy írta:Ezt a belga válogatottat elfogadnám, a magyar helyett. Valahol nekünk is egy ilyen csapatra lenne szükségünk, hogy tudjuk élvezni a focit és érdemes legyen utazni, nézni. Sajnos nálunk egy jó kapitánnyal is, csak egy stabil védekező csapatot tudunk összehozni, nulla támadójátékkal, amely néha talál egy-két gólt. Gyenge edzővel még azt se.
Nagyon le vagyunk maradva fociban a többiektől.
CR-effektus annyi különbséggel, hogy nem ezzel lesz tele a csúnya média.herikén megegész meccsen 2x ért labdába, két gól, perez holnap küldi is a 200 millát

az a belga se volt sima. nagyon szenvedtek egy panamával.Sinya22 írta:Azért fura hogy a nagyok közül egyedül Belgium hozta a kötelezőt simán. Mondjuk ez még nem jelent semmit,1 kör ment le,de nem biztos hogy itt ilyen sima német,spanyol,brazil,francia stb elődöntő lesz. Mexikónak szurkolok hogy minél tovább jussanak,holnap még Szenegálra kíváncsi vagyok,szerintem nyernek.
1-1Nero. írta:Holnapi Lengyel-Szenegal meccsre 0-1et tippel a whoscored, pedig szerintem a lengyelek az eselyesek. 2,5 van rajuk.

éreztem én az 1-0-t, tippjátékban is ennyit tettemNero. írta:Erre a meccsre semmikeppen nem akartam tenni, de miutan meglattam a hszed mondom peonbol megrakom a vegeredmenyt, de csak 500al mertem igy is jott 3000 6os szorzo.
nekem is jött ma mindkettő, kellett is mert eddig elég csúnyán betlizgettem. este még jöhet egy 2-0-s angol győzelem és jó is leszek.Tomix354 írta:Tippjátékban mind a két meccset pontosan megtippeltem, meg is kellett volna rakni

Erre a meccsre semmikeppen nem akartam tenni, de miutan meglattam a hszed mondom peonbol megrakom a vegeredmenyt, de csak 500al mertem igy is jott 3000 6os szorzo.svéd under 2.5. kb 1-0, az úgy is menő eredmény a vb-n
ezek is ötlettelenül erőlködnek mint a franciák.El Sie7e írta:belgák se nyerni jöttek.

Elvileg a középhátvédet is lehozza. Az Ajaxban gyakran azt játszik, nem tudom, milyen szinten. Talán negyedik számúnak jó lehet.Stalkyard írta:Miért, ez a De Jong nem középpályás?
tavalyelőtt még annak számított, idén viszont már játszott védőt is.Stalkyard írta:Miért, ez a De Jong nem középpályás?

Ha a mostani hírek tükrében behúzzuk a de Jong srácot is Lenglet mellett, akkor Minával együtt mehetnének akár.visca el barca írta:remélem a vb után ő lesz az első akitől megszabadulunk. szörnyű az a pali.