Én is teljesen egyet értek LG-vel meg visca el barcaval
Ezen videóban:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 3wYA7PeqsA
Itt a védő már ne is haragudjon meg, de szerintem matta részegen 3 napos Tokaj borfesztivál után több dinamika lenne a mozgásomban mint neki....
Megkapja Neymar kivált, beáll teljesen rendben van, kap egy cselt befelé, azonnal megfordul védi a területet s itt szerintem elfárad, lenne lehetőség egy gyorsabb indulással becsúszó szerelésnek, de nem mert lekésik 1-2 ütemmel majd komolyan elfárad vagy én nem tudom, de innentől kezdve megy a lötyögés....Nevetséges az egész.Innentől kezdve megy az Neymar idelép odalép, a védő meg 3 mp-el később csak hogy lássák ellép!
Na az ilyenekre mondom én is meg sokan, hogy ezt Európában nem, s ne csak az 1on 1 védőt nézzük hanem a többi középpályást, hát komolyan vérlázító!!!!
Megkapja az ellenfél egyik legveszélyesebb embere a szélen a labdát, lelehetne duplázni, s kiszorítani, nem helyette ott hagyják old meg, ők meg sétálnak vissza, de úgy hogy komolyan mintha 40 fok lenne s a Váci utcában néznék a csajokat.....15 és a 28as játékos érthetetlen...De bezzeg reklamálni és pofázni ők mennek leghamarabb.
Én sem tagadom Neymar tehetséges, de ez nem foci ez cirkusz, s ő ebben a karneváli revüben a legnagyobb bohóc, s nálunk a világ egyik legjobb csapatában nem bohócokra van szükség érzésem szerint!
Ja és a legszebb, hogy amikor végre odalép, s elveszi a labdát Neymar nyom egy dupla Rittbergert, a nagy büdös semmire és lefújják....Kész átverés show volt ez a jelenet vagy mi , mert minden ésszerűséggel ellentmond ez a 43 mp...
Én szeretnék végre egy olyan videót látni erről a gyerekről amikor 30 métert visszasprintelve visszazár, beáll, besegít a középpályán, labdát szerez megindul PASSZOL!!!! De eddig ezt még nem láttam, vagy rossz helyen kerestem