hát az igazat megvallva fingom sincs h idén, tavalyhoz képest mitől olyan jók. játékost nem vettek tavaly, az edzőjukre, girardra se mondanám h vmi rutinnal behuzatta a sracokkal, hiszen neki ez az első komolyabb csapata, 2 vagy 3 éve van ott.
ha mégis mondanom kellene vmit:
- a többi "top" csapattal szemben ők nem szerepeltek nemzetközi porondon, ergo kevesebb meccsük volt
- otthon vmi brutalisan erosek voltak, én most meg nem keresem, de a 17-18 hazai meccsük 95%-án lehozták a 3 pontot
- a kutya nem gondolta volna h a márszej, a lille, a lyon, meg a szaud-arábia is ennyit fog betlizni. én idény elején simán azt hittem h a lyon lesz a bajnok, aztán mégsem. (lillere tettem volna még a nyaron a voksom, de hát azok a eladtak mindenkit: moussa sow, cabaye, adil rami, gervinhot hozzátok...)
- a montpellier nagyon bekezdett a szezon elején, ugye a téliszünetben mindenki azt hitte h kipukkadnak. hát ők meg azt hitték el, hogy bajnokok lehetnek... persze volt egy rakat mákos meccsük, amit nyögvenyelősen huztak be, de hát ez is kell.
és durvára megérdemlik! én meg főleg örülök h nem vmelyik okádék csapat nyerte
jövőre meg nézd meg sehol nem lesznek... jönnek majd az arabok, és 20 ponttal nyernek mindent... pfej...