El Sie7e írta: ↑2025.03.14. 16:05:17
a felső karélyban voltak a Real szurkolók és hozzájuk mentek. Ezt az ott lévő hazai "szurkolók" nehezen viselték és elkezdték dobálni és mindennek elhordani őket. Persze ezek valahogy minden videó elejéről lemaradnak. Onnantól nekem szabad a gazda. Egyék meg.
https://talksport.com/football/3014113/ ... al-madrid/
itt Bellingham az ünneplés közben elfejel egy kulacsot. És ez csak egy felvétel. A bajnoki is félbemaradt mert ezek a "szurkolók" mindent dobáltak. Vini is csendben jön le a szurkolókra se néz majd a végén reagál rájuk és persze ez a szalagcím, hogy mekkora bunkó. Nem kell védeni Vinit mert hülye de ugye kontextus. Nem a meccsel voltak elfoglalva a drága nézők hanem egy lecserélt emberrel aki épp ült volna le. De persze csúnya Real Madrid játékosok hogy merik.
Nincs még egy klub, ami ennyit balhézik az ellenfél szurkolóival, mint a Real. Tele van tahóval a csapat, nincs egy rendes csk, aki rendet vágna közöttük. Lenne ott egy Puyol, tizedennyi balhé nem lenne szerintem.
A szurkolók mindig beugattak a játékosoknak, Yamal is kapott rasszista beszólásokat, pont a Bernabeu-ban, Alves-t is megdobták banánnal, mégse csináltak belőle ügyet. A Real játékosok meg úgy tűnik élvezik, ha az ellenfél szurkolóival balhézhatnak. Nekem teljesen mindegy ki kezdte, nekem nem sportemberhez méltó, ha valaki folyamatosan az ellenfél szurkolóival van elfoglalva.
Az meg külön komikus, amikor 2 primitív megnyilvánulás között Vinicius telesírja a sajtót, hogy Ő csak játszani szeretne és nem tudja miért történik ez vele.
A tiziből nem értem miért van balhé, szerintem is hülye a szabály és logikusabb lenne újrarugatni, ha tényleg 2x ért bele, de hát ez van.