Troym írta: ↑2025.09.22. 15:59:46
Az aranylabda sosem volt igazságos, most is biztos sokan felháborodnak bárki is nyeri.
Nálam ez lenne a sorrend:
Dembele
Vitinha
Raphinha
Yamal
N. Mendes
Ezt amúgy majdnem aláírnám, csak az első kettőt cserélném fel. Persze alá mégsem írnám, mert remélem Barcás kapja, ha Yamal, akkor ő, még ha nem is neki adnám, de nyilván Yamalnak is nagyon örülnék, pláne egy Dembélével szemben.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy Raphinha sajna kb csak 5. lesz, max 4. A két nyári torna az ő esélyeit eltüntette, a teljesítményét kicsit elfeledtette, amit sajnálok, mert nem tehetett róla. De olyan érzésem is van, hogy nem fog megsértődni, ő tipik az, aki soha nem hitte volna, hogy egyáltalán ott ülhet ezen a rendezvényen majdhogynem eséllyel a címre, elhiszem neki amit nyilatkozott, hogy neki már az is nagy dolog, hogy itt van, és húzóember volt egy európa top2 klubban. Yamal is azért szerintem érzi, hogy ez még nem az ő ideje jogossági szempontból, szerintem ő a több aranylabdás nyilatkozatát úgy értette, hogy a képessége adott, és majd a következő években szeretné. És szerintem azt is tudja, hogy hacsak nem jön sérülés, akkor ha a követlező években Barcás fogja nyerni, az ő lesz.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy