Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nekem nem rémlik, hogy előtte játszott volna értelmezhető meccseken.
Most kerettag sem volt, Barcás edzésen sérült meg, miközben a többiek már a válogatottal voltak.brazilfan írta: ↑2025.09.08. 09:31:16Úgy tudom, hogy kerettag szokott lenni, de a kezdőből teljesen kiszorította Cucurella. Részben jogosan, mert hiába nem voltunk elájulva Cucurellától, az Európa-bajnokságon végig a jók között volt, és azóta is stabilan hozza azt, amit tud.
Baldé kicsit rapszodikusabb.
Ahogy látom, Huijsent is egyre nehezebb lesz kihagyni a kezdőből, részben Cubarsí rovására.
Úgy tudom, hogy kerettag szokott lenni, de a kezdőből teljesen kiszorította Cucurella. Részben jogosan, mert hiába nem voltunk elájulva Cucurellától, az Európa-bajnokságon végig a jók között volt, és azóta is stabilan hozza azt, amit tud.
Ott fejben van a gond vagy a kondit sikerült ellógnia nyáron. Láthatóan kevesebb a sikeres megoldása/jobb döntése, mint tavaly. Ahhoz pedig a kondi elengedhetetlen.
A törököknek nem sok momentumuk van. A második gólt el lehet rakni az év végi összefoglalókba.
Ez egészen egyszerű, annyira beszorultunk, hogy ha meg is szereztük a labdát, nem volt kinek passzolni egyszerűen. Nem volt, hogy a labdás embert kettő védő támadja, hogy párharc után ott legyen a másik közel, megjátszani a labdát. Ugyanígy középen a legelső ember is visszahúzódott annyira hogy kijátszva a labdát a kaputól 25-30 méterre két ír mellett kellett volna fogadnia a passzt. Ott ha labdavesztés van, egy passzal akár helyzetben lehetett volna az ellenfél és rendezetlen védelem mellett.
Szerintem elég volt a szándék, hirtelen felindulásból, labdához semmi köze. Aki - majdnem - top ligás játékosként nem tudja a dühét kezelni, az menjen zuhanyozni, két meccsen szabott ki a többiekkel egy mozdulattal. Meg lehet ezeket úgyis oldani, h ne kapjunk érte lapot, bár ezzel a rohadt varral egyre nehezebb.ElBartimaeus írta: ↑2025.09.06. 22:04:11Mi a retek ez a játékvezetés? Komolyan a bohózat kategória, Sallait fejberúghatják és nem történik semmi, visszaránthatják fél percen kereszütl, nem történik semmi, lábon rúghatják 2 ütem késéssel, nem történik semmi. Egyszer van egy keményebb - jogosan sárgalapos - belépője, egyből pirosat kap :DDD
Őt Milá hozta fel a Juvenilből, miután átvette az Atleticet. Mindkét szélen egyformán tud játszani, amikor Toni Fernandezt behúzta középre Virgilit tette ki a helyére.