Premier League / The FA Cup
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Azt hitette el, hogy hátrarúgott nem azt hogy ütött. Ami valóban megtörtént, de egyáltalán nem volt súlyos. Szigorú ítélet volt, a bíró úgy mérte fel hogy Gabriel nem tudott lenyugodni és kiállítja.noname írta:Hát ez a meccs egy vicc. Costa csinál kb 3 piroslapos szabálytalanságot egymás után, kap egy sárgát, meg Gabriel is a semmiért, majd Costa azt hazudja h Gabriel megütötte, erre a gyík bíró kiállítja Gabrielt.![]()
![]()
![]()
Komolyan kivizsgálnám lefizetés ügyben a dolgot, mert ez igencsak annak tűnt.
Costa meg remekül csinálta. Ezt rutinból hozta össze a jóval fiatalabb és meggondolatlanabb Gabriellel szemben.

Ezen én is nagyon kiakadtam.noname írta:Hát ez a meccs egy vicc. Costa csinál kb 3 piroslapos szabálytalanságot egymás után, kap egy sárgát, meg Gabriel is a semmiért, majd Costa azt hazudja h Gabriel megütötte, erre a gyík bíró kiállítja Gabrielt.![]()
![]()
![]()

Costa elérte célját. Egy igazi provokátor. Nem méltó egy sportemberhez az , amit a pályán csinál.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- noname
- Llegenda del Barça
Hát ez a meccs egy vicc. Costa csinál kb 3 piroslapos szabálytalanságot egymás után, kap egy sárgát, meg Gabriel is a semmiért, majd Costa azt hazudja h Gabriel megütötte, erre a gyík bíró kiállítja Gabrielt.

A Fifa egy szégyen
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Eljött a nagy nap.
Addig is egy kis Love story:
JOSE MOURINHO AND ARSENE WENGER'S LOVE AFFAIR

Sokat lehetne belőle idézni, de a végén a Black&Decker poén egészen brutális.
szerk: Pár Chelsea lehetőség, de gól nincs. Oscar rengeteg labdát elszór, s utolsó passzokat rontanak a kékek. Costa meg zseniális.
Rutinból kiszóratta Gabrielt. Másodikban így aztán pláne minden esély megvan a győzelemre.

JOSE MOURINHO AND ARSENE WENGER'S LOVE AFFAIR

Sokat lehetne belőle idézni, de a végén a Black&Decker poén egészen brutális.
szerk: Pár Chelsea lehetőség, de gól nincs. Oscar rengeteg labdát elszór, s utolsó passzokat rontanak a kékek. Costa meg zseniális.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.09.19. 14:36:08-kor.

-
- aka Game90
Chelsea hármasával kapja a gólokat, de mi meg kikapunk egy Dinamo Zagreb-től... Jó kis rangadó lesz ezBob_Marley írta:Hármasával kapja a Chelsea a gólokat mikor ha nem most lehetnél bátrabb?De nem rossz taktika ez sem. Gyakorlatilag te 66%-ban jól jársz. Ha nyer az Arsenal akkor azért ha meg iksz akkor azért. De ha nyernek, akkor örökre nyuszi maradsz.
Mondjuk egyelőre a Zágráb is vezet ellenük.

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hármasával kapja a Chelsea a gólokat mikor ha nem most lehetnél bátrabb?PCsabi írta:Csak megpróbálom reálisan látni a dolgokatBob_Marley írta:Akkor maradjunk annyiban, hogy nyuszi vagy Mcfly az iksszel és legyen két hét.![]()

-
- aka Game90
Csak megpróbálom reálisan látni a dolgokatBob_Marley írta:Akkor maradjunk annyiban, hogy nyuszi vagy Mcfly az iksszel és legyen két hét.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Akkor maradjunk annyiban, hogy nyuszi vagy Mcfly az iksszel és legyen két hét.PCsabi írta:Mikor volt olyan, hogy nemet mondtam egy fogadásra? Természetesen benne vagyok a dologbanBob_Marley írta:Game fogadást ajánlok. Olyan sanszod van nyerni mint még soha.Én arra fogadok, hogy nyer a Chelsea az Arsenal ellen. Még azt is felajánlom, hogy lehetsz nyuszi és ikszre is fogadhatsz.
Mourinho azt mondta biztos nyernek, olyan gödörben vannak, hogy nem tudom elképzelni, hogy ne durrantson most az öltözőben és vérben forgó szemekkel menjenek ki. Tét? Aláírás, avatar mondjuk egy hónap? Miután te úgyse vagy fent sokat még ebben sincs nagy kockázat neked. Jobban belegondolva én csak veszíthetek, de egye-fene legyen jó napod.
szerk: na jó azért az 1 hónap picit sok, időt határozd meg te, persze ha van vér a puculosodban fogadni.![]()
Ha már te nyuszi voltál az 1 hónappal kapcsolatban, akkor én meg nyuszi leszek az eredménnyelHiába van nagyon rossz formában a Chelsea, szerintem tele lesz a gatyája Wenger-nek meg a játékosoknak is, szóval én csak egy döntetlent nézek ki az Arsenal-ból.
1 hónap helyett meg legyen akkor 2 hét, aláírás és avatar csere.
(Végül meg majd nyer az Arsenal...)

-
- aka Game90
Mikor volt olyan, hogy nemet mondtam egy fogadásra? Természetesen benne vagyok a dologbanBob_Marley írta:Game fogadást ajánlok. Olyan sanszod van nyerni mint még soha.Én arra fogadok, hogy nyer a Chelsea az Arsenal ellen. Még azt is felajánlom, hogy lehetsz nyuszi és ikszre is fogadhatsz.
Mourinho azt mondta biztos nyernek, olyan gödörben vannak, hogy nem tudom elképzelni, hogy ne durrantson most az öltözőben és vérben forgó szemekkel menjenek ki. Tét? Aláírás, avatar mondjuk egy hónap? Miután te úgyse vagy fent sokat még ebben sincs nagy kockázat neked. Jobban belegondolva én csak veszíthetek, de egye-fene legyen jó napod.
szerk: na jó azért az 1 hónap picit sok, időt határozd meg te, persze ha van vér a puculosodban fogadni.

Ha már te nyuszi voltál az 1 hónappal kapcsolatban, akkor én meg nyuszi leszek az eredménnyel

1 hónap helyett meg legyen akkor 2 hét, aláírás és avatar csere.
(Végül meg majd nyer az Arsenal...

- noname
- Llegenda del Barça
Egy kérdés. De Bruyne tényleg ilyen jó volna?
Angol focit nem nézek(rossz nézni), németet ritkán, így nem tudom h mire képes.
Valahogy az én fejemben az h valaki egy Wolfsburgot vitt a hátán, nem jelent sokat, lásd Kagawa, aki vitte a hátán az Dortmundot, majd ritka nagyot bukott, amikor eladták.
Angol focit nem nézek(rossz nézni), németet ritkán, így nem tudom h mire képes.
Valahogy az én fejemben az h valaki egy Wolfsburgot vitt a hátán, nem jelent sokat, lásd Kagawa, aki vitte a hátán az Dortmundot, majd ritka nagyot bukott, amikor eladták.
A Fifa egy szégyen
De Bruyne majd idővel betöltheti ezt a szerepet a csapatban, csak neki is idő kell. A Wolfsburg-ot is vitte a hátán, ez idővel itt is bejöhet.
Sterling-ben még nem látok ilyesmit. Most is eldönthette volna a meccset, volt tiszta 2-3 ziccere, szépen ki is hagyta őket. Mondjuk szerintem rajta még elég nagy a teher, fejben még nagyon nincs ott. Azért így nem lehet egyszerű játszani, hogy kifizettek érted 60 millió eurót 20 évesen, és rúgd a gólokat , húzd a csapatot. Sok ez még neki.
Touré egyébként pont akkor volt szürke, amikor VKP játszott. Tegnap is, valamiért Pellegrini nem engedte előrébb. Lásd az utolsó 10-15 percet. Amikor előrébb merészkedett, egyből megvoltak a helyzetei, és a kiugratásai.
A 2013/14 szezonban Touré egymaga lőtt 20 gólt. Na egy ilyen Yaya hiányzik ennek a csapatnak, aki hátára veszi a csapatot, és akkor közel sem VKP poszton játszott.
Az ilyen alibi Nasri-t kéne kivágni, mert kb. a lötyögésen kívül nem sok köze van a City-hez.
És Bony helyett meg kellett volna tartani Dzeko-t. Ő sokkal jobb.
Valamint ha Pellegrini értene a dolgához, valahogy beépítette volna Joveticet.
A védelmük szerintem rendben van, Mangala még néha szerencsétlenkedik, de majd kinövi. Kompany, Otamendi jók lesznek ott.
Azzal meg nem értek egyet akik Zabaletat akarja JHV posztra. Sagna élete meccseit játsza.
Valamint a tanácstalanság, az nagyon hiányzott tegnap az utolsó 10 percben. A KP-n nekiálltak visszapasszolgatni, mint amikor mi vezetünk 5-0 ra kb. Pellegrini is benne van szerintem bőségesen, de én majd De Bruyne-től várom a lökést.
Sterling-ben még nem látok ilyesmit. Most is eldönthette volna a meccset, volt tiszta 2-3 ziccere, szépen ki is hagyta őket. Mondjuk szerintem rajta még elég nagy a teher, fejben még nagyon nincs ott. Azért így nem lehet egyszerű játszani, hogy kifizettek érted 60 millió eurót 20 évesen, és rúgd a gólokat , húzd a csapatot. Sok ez még neki.
Touré egyébként pont akkor volt szürke, amikor VKP játszott. Tegnap is, valamiért Pellegrini nem engedte előrébb. Lásd az utolsó 10-15 percet. Amikor előrébb merészkedett, egyből megvoltak a helyzetei, és a kiugratásai.
A 2013/14 szezonban Touré egymaga lőtt 20 gólt. Na egy ilyen Yaya hiányzik ennek a csapatnak, aki hátára veszi a csapatot, és akkor közel sem VKP poszton játszott.
Az ilyen alibi Nasri-t kéne kivágni, mert kb. a lötyögésen kívül nem sok köze van a City-hez.
És Bony helyett meg kellett volna tartani Dzeko-t. Ő sokkal jobb.
Valamint ha Pellegrini értene a dolgához, valahogy beépítette volna Joveticet.
A védelmük szerintem rendben van, Mangala még néha szerencsétlenkedik, de majd kinövi. Kompany, Otamendi jók lesznek ott.
Azzal meg nem értek egyet akik Zabaletat akarja JHV posztra. Sagna élete meccseit játsza.
Valamint a tanácstalanság, az nagyon hiányzott tegnap az utolsó 10 percben. A KP-n nekiálltak visszapasszolgatni, mint amikor mi vezetünk 5-0 ra kb. Pellegrini is benne van szerintem bőségesen, de én majd De Bruyne-től várom a lökést.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ezzel így egyet tudok érteni, hogy nincs igazán vezér játékosuk és szerintem Pellegrini karizmája sem olyan, hogy tudna hatni megfelelően a csapatára szorult helyzetben.noname írta:Akkor másképp fogalmazok. Messi egy példa volt csak.
Nekik kéne egy vezéregyéniség a pályán, aki ha kell hátára veszi a csapatot. A Citynél ilyen nincs.
Toure lenne leginkább, de ő meg nem az ideális posztján játszik.
Lásd Juve: amikor kellett, Pogba villant, visszahozta őket a meccsbe.
A Citynél ilyet max Agüero-ból nézek ki, de ő se egy szint pl Suarezzel.
A City rengeteg jó játékosból áll, de ahogy nálunk Iniesta nem képes a hátán cipelni a csapatot, ugyanúgy Silva és társai sem. A legtöbb nagy csapatnak van 1-1 igazi sztárja, aki magára vállalja, amit más nem. A Citynél ez ki?

- noname
- Llegenda del Barça
Akkor másképp fogalmazok. Messi egy példa volt csak.
Nekik kéne egy vezéregyéniség a pályán, aki ha kell hátára veszi a csapatot. A Citynél ilyen nincs.
A City rengeteg jó játékosból áll, de ahogy nálunk Iniesta nem képes a hátán cipelni a csapatot, ugyanúgy Silva és társai sem. A legtöbb nagy csapatnak van 1-1 igazi sztárja, aki magára vállalja, amit más nem. A Citynél ez ki?
A Fifa egy szégyen
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ez hogy ott lenne Messi, hát ez mi már.noname írta:Az angol csapatok megint alkottak. De legalább kisírhatják magukat a pénzhegyeiken.
Valahol, valaki írta ha a City egyszerűen nem pörgött fel eléggé. Érdekes módon, amikor számít, sose pörögnek eléggé. Az idei BL csatánk során megúszták kevés góllal, de kb a 10-0-ás összesítést lett volna a reális a játék képe alapján. A City sztem ennyire képes. Rengeteg jó játékosuk van, de nincs egy igazi vezérük. Ha lenne a Cityben egy Messi, akkor másképp mennének a dolgok, de jelenleg van egy csomó játékosuk, akik közül nagy része benne van a szűk elitben a posztján, de mind távol áll a legjobbtól. Toure pl támadó kp-t játszik, miközben vkp poszton a világ legjobbja. A jelenlegi posztján max top15.
Azt pedig ne feledjük a a City elvileg jó formában volt, miközben a Juvénál a fél csapat még egymás nevét tanulja a mások meg sérültek.

Game fogadást ajánlok. Olyan sanszod van nyerni mint még soha.

szerk: na jó azért az 1 hónap picit sok, időt határozd meg te, persze ha van vér a puculosodban fogadni.

- noname
- Llegenda del Barça
Az angol csapatok megint alkottak. De legalább kisírhatják magukat a pénzhegyeiken.
Valahol, valaki írta ha a City egyszerűen nem pörgött fel eléggé. Érdekes módon, amikor számít, sose pörögnek eléggé. Az idei BL csatánk során megúszták kevés góllal, de kb a 10-0-ás összesítést lett volna a reális a játék képe alapján. A City sztem ennyire képes. Rengeteg jó játékosuk van, de nincs egy igazi vezérük. Ha lenne a Cityben egy Messi, akkor másképp mennének a dolgok, de jelenleg van egy csomó játékosuk, akik közül nagy része benne van a szűk elitben a posztján, de mind távol áll a legjobbtól. Toure pl támadó kp-t játszik, miközben vkp poszton a világ legjobbja. A jelenlegi posztján max top15.
Azt pedig ne feledjük a a City elvileg jó formában volt, miközben a Juvénál a fél csapat még egymás nevét tanulja a mások meg sérültek.
A Fifa egy szégyen
-
- aka Game90
Welbeck után Wilshere sem játszik már idén. A fehér Diaby.
Walcott az elmúlt négy szezonban 20%-os hatékonysággal értékesíti a helyzeteit. Két kérdés:
1. Az utolsó négy Arsenal-os szezonjában ez az arány mennyi volt Henry-nál?
2. Agüero milyen hatékonysággal értékesíti a helyzeteit az utóbbi négy szezonjában?
Louis Van Gaal's record is now worse than David Moyes' at Man Utd...and he's spent almost 5 times more money.
Walcott az elmúlt négy szezonban 20%-os hatékonysággal értékesíti a helyzeteit. Két kérdés:
1. Az utolsó négy Arsenal-os szezonjában ez az arány mennyi volt Henry-nál?
2. Agüero milyen hatékonysággal értékesíti a helyzeteit az utóbbi négy szezonjában?
Louis Van Gaal's record is now worse than David Moyes' at Man Utd...and he's spent almost 5 times more money.
- noname
- Llegenda del Barça
Milyen jó nézni továbbra is a Chelsea vergődését. MOst ők is megtanulják h Cesc-nek mik a hiányosságai. Az egyetlen gond h a City se a szívem csücske(bár nem is utálom őket), de nekik kell szurkoljak, mert a többi "kihívó" egyszerűen komolytalan. Az Arsenal nem hiszem h eséllyel küzdhet a bajnoki címért. Giroud-al semmiképp.
A Fifa egy szégyen
PCsabi írta:Welbeck ebben az évben már nem fog pályára lépni. Állítólag erről már az átigazolási szezon lezárta előtt tudott Wenger...de tényleg, felesleges lett volna csatárt igazolni, majd Giroud meg Walcott megoldja.
A Spurs tegnap szerződést bontott Adebayorral. Szabadon igazolható lett. Kéne szólni Wengernek.

-
- aka Game90
Mesut Özil created 8 chances against Stoke yesterday, the same amount Fábregas has managed in this Premier League season so far.
Amúgy hihetetlenül gyenge a helyzetkihasználásunk.
Sánchez meg elővette a balszerencsés énjét, volt neki két kapufája.
Amúgy hihetetlenül gyenge a helyzetkihasználásunk.
Sánchez meg elővette a balszerencsés énjét, volt neki két kapufája.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Az a Benteke olló valami hatalmas volt...Épp kapcsoltam volna át a Barca meccs miatt, nem bántam meg hogy 2 percig még vártam 

A Young-Depay csere volt a kulcs, az angol harcolta ki a szabadrúgást amiből az első gól született, és Martialnak is ő adta a gólpasszt.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Rájöttek, hogy ez egy rangadó. Benteke olló, majd Martial csinált egy Henry-t... Hmm, már értem miért hasonlítja hozzá mindenki. De azért Henry csak egy van. 

Közben Benteke mekkora gólt ollózott, te atyaég!Alcantara írta:A Gomez gyereket nemrégen dicsérgettük itt, most összehozott egy ostoba tizit, teljesen feleslegesen csúszott be abban a szituációban.
Éreztem én ezt, hogy zakó lesz. Ez kellett volna mixes meccsnek.
Na, mire leírtam már megint rúgott a MU. A fene egye meg őket.
Benteke is lőtt egy kis gólt. 

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.