Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Libások találtak egy gólt aer Sanyi által.Bob_Marley írta:A mai másik rangadón sajnos elment a veretlenség, de ahogy olvasom a lehetőségek megvoltak, de ez van. Szerencsére azért alapvetően rendben van a csapat és nem veszélyezteti semmi a vezetést a bajnokságban 12 pont az előny.
9/11 életem egyik legszebb élménye volt a hazai Ajax meccs. Én voltam az egyik labdaszedő kis srác.
Ákos ez most nem jött be.hank1ee írta:Veb, MQUCsabi, minket meg még a Békéscsaba is megver.Nem baj, lesz még csapat Újpesten.
Jövőre gondolom.hank1ee írta:Nem baj, lesz még csapat Újpesten.
Remélem nem, mert szépìtett a Vasas. 3:1.Bob_Marley írta:Nem nézem, de nem kell aggódni akkor ezek szerint ma sem.
Nem nézem, de nem kell aggódni akkor ezek szerint ma sem.Normandia írta:3-al megyünk a Vasas ellen az első félórában.
Sima szójáték volt, mások a célok a két csapatnál ez egyértelmű. A Békéscsaba szinte tuti kieső míg a Fradi a bajnoki aranyért hajt és a költségvetési dolgok is eltérőek. Plusz azért a Fradi mondhatom évek óta fejlődik, míg a Békéscsaba most jutott fel. Szóval igen máshogy is alakulhatott volna, de nem alakult és elméleti síkú a gondolatmenet.Alcantara írta:Megjegyzem, ha az Előre annyi (állami)pénzből gazdálkodna, mint a Fradi, akkor tegnap a vérszegény 1:0 kicsit másként festett volna. Kb. Doll és Gera fizetése, az vidéken az egész éves költségvetés. Meg lehet nézni, itt vidéken mennyit tolnak a labdarúgásba, stadionfelújításba, ott mennyit. A boszniai nemzetközi vitézkedést, lehozta volna hasonló szinten, bármelyik vidéki "kiscsapat" ennek ellenére.Bob_Marley írta:Ki állítja meg a Fradit és Bödét??? Remélem senki.9/9 és tizenegy pont előny már most. Persze tökéletes volt a Paks-MTK és a Haladás-Kispest 0:0 is, de nincs miről beszélni a csapat veretlen és száguld előre. Nem úgy mint a Békéscsaba Előre.
Megjegyzem, ha az Előre annyi (állami)pénzből gazdálkodna, mint a Fradi, akkor tegnap a vérszegény 1:0 kicsit másként festett volna. Kb. Doll és Gera fizetése, az vidéken az egész éves költségvetés. Meg lehet nézni, itt vidéken mennyit tolnak a labdarúgásba, stadionfelújításba, ott mennyit. A boszniai nemzetközi vitézkedést, lehozta volna hasonló szinten, bármelyik vidéki "kiscsapat" ennek ellenére.Bob_Marley írta:Ki állítja meg a Fradit és Bödét??? Remélem senki.9/9 és tizenegy pont előny már most. Persze tökéletes volt a Paks-MTK és a Haladás-Kispest 0:0 is, de nincs miről beszélni a csapat veretlen és száguld előre. Nem úgy mint a Békéscsaba Előre.
Ez a Honvéd mindenben benne van.palesz77 írta:Megkerestem gyorsan, hihetetlen komolyan, hogy egy első osztályban ilyen megtörténik ..Bob_Marley írta:off: Az Eto eset az hirtelen nem ugrik be,
Hát ez nagyon komolypalesz77 írta:Megkerestem gyorsan, hihetetlen komolyan, hogy egy első osztályban ilyen megtörténik ..Bob_Marley írta:off: Az Eto eset az hirtelen nem ugrik be,
Megkerestem gyorsan, hihetetlen komolyan, hogy egy első osztályban ilyen megtörténik ..Bob_Marley írta:off: Az Eto eset az hirtelen nem ugrik be,
Ez kérdés, hogy a Fradi nyer ma?Alcantara írta:Én is így gondoltam, vagyis Fradi győzelem ma.MQuCsabi írta:................ Győzzön a jobb!
Én is így gondoltam, vagyis Fradi győzelem ma.MQuCsabi írta:................ Győzzön a jobb!