Ligue 1 - Franciaország
-
- Llegenda del Barça
2 perc alatt Ibra fordít... 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én livescores-on "nézem" csapassunk bizonybence-barca írta:Közben Gignac![]()
1-0 OM nek!!
Csapjunk oda a PSGnek!
Már csak nálunk egy Messi gól és minden maradhat így, ahogy van.

Plusz vezet az Inter is a Milánói derbin

-
- Llegenda del Barça
Közben Gignac
1-0 OM nek!!
Csapjunk oda a PSGnek!

1-0 OM nek!!
Csapjunk oda a PSGnek!
Kíváncsi vagyok én is. Egy x már szerintem jó lenne, a PSG fog pontokat bukni, de a nagy rangadókon nem lesz könnyű elkapni őket.visca el barca írta:hétközben az uefa kupában jol ment a jatek a félelmetes limaszol ellen, de ma jön az igazi feladat![]()
nagyon remélem a barca az első félidőben lerendezi a realt és akkor 9-től teljes egészben láthatom a rangadók rangadóját![]()
ejj, de jó lenne elkenni az arabokat és akkor visszaáll a 6 pötty előny!
ALLEZ
Hajrá.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- visca el barca
- Presidente del Barça
hétközben az uefa kupában jol ment a jatek a félelmetes limaszol ellen, de ma jön az igazi feladat
nagyon remélem a barca az első félidőben lerendezi a realt és akkor 9-től teljes egészben láthatom a rangadók rangadóját
ALLEZ

nagyon remélem a barca az első félidőben lerendezi a realt és akkor 9-től teljes egészben láthatom a rangadók rangadóját

ALLEZ
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Llegenda del Barça
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... ck-2178891
Michael Ballack visszavonult!!
Egy nagy játékossal lett kevesebb az európai futball!
Michael Ballack visszavonult!!
Egy nagy játékossal lett kevesebb az európai futball!
Ja, most nézem, hogy Chanturia is ott zúzza. Hú, ő (is) mennyire be lett harangozva, amikor idekerült és könnyen lehet, hogy végül ez a Vitesse az ő szintje (no offense)...Gareth Tello írta:és meglepő módon három grúz található a keretben, egyikük ráadásul a cséká.

Your village called. Their idiot is missing.
-
- Az Év fórumozója 2013
A PSV 6-0-ra elverte a Venlót, úgy, hogy Mertens és Locadia is mesterhármast rúgott.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Venlo a 65. perctől emberhátrányban játszott.
Ellenben Locadia a 68. percben szállt be csereként, és így sikerült a tripla, ami azért szép teljesítmény.
http://www.youtube.com/watch?v=FUggpEhz ... re=g-all-u
Most nézem, hogy 7 forduló után
1. Twente
2. Vitesse
3. PSV
4. Ajax
Szurkolok a (z egy grúz üzletember tulajdonában lévő) Vitessének, hogy nyerje meg története első bajnoki címét, amire rendkívül nagy esély van.
Mondjuk nem olyan rossz csapat ez, Janssen, Jonathan Reis, Kakuta is itt van kölcsönben, és meglepő módon három grúz található a keretben, egyikük ráadásul a cséká.

Ellenben Locadia a 68. percben szállt be csereként, és így sikerült a tripla, ami azért szép teljesítmény.
http://www.youtube.com/watch?v=FUggpEhz ... re=g-all-u
Most nézem, hogy 7 forduló után
1. Twente
2. Vitesse

3. PSV
4. Ajax
Szurkolok a (z egy grúz üzletember tulajdonában lévő) Vitessének, hogy nyerje meg története első bajnoki címét, amire rendkívül nagy esély van.

Mondjuk nem olyan rossz csapat ez, Janssen, Jonathan Reis, Kakuta is itt van kölcsönben, és meglepő módon három grúz található a keretben, egyikük ráadásul a cséká.

-
- aka Game90
Tényleg jobban jártál, ezt a gólt nem szívesen láttad volna élőben, kabaré...visca el barca írta:fú de durva verést kapunk a valenciennestőlnem nézem a meccset, de ezek szerint jobb is
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=eOUhLvvHeUk
Ja, Ibra 6 meccs 7 gól.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Llegenda del Barça
Sőt, alighanem esti különórára is járnál...miihii írta:
Tudna inspirálni, h jól teljesítsek és követelném a napi három edzést

De ki nem?

- miihii
- KHAL
"Egy korábbi női futballista, Tihana Nemcic lett a horvát ötödosztályban szereplő NK Viktorija Vojakovac edzője.
A 25 éves Nemcic a Metrónak azt mondta, ha egy férfinek és egy nőnek megvannak ugyanazok a kvalitásai, nem látja be, miért ne végezhetné a nő az edzői munkát. A Dinamo Zagreb és a horvát válogatott korábbi játékosa, 2008-ban Horvátországban, a Miss Sport döntőse volt."

A 25 éves Nemcic a Metrónak azt mondta, ha egy férfinek és egy nőnek megvannak ugyanazok a kvalitásai, nem látja be, miért ne végezhetné a nő az edzői munkát. A Dinamo Zagreb és a horvát válogatott korábbi játékosa, 2008-ban Horvátországban, a Miss Sport döntőse volt."

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Az Év fórumozója 2013
Húzós nyár lesz, az már biztos.Game90 írta:A csoportmérkőzések kezdési időpontja helyi (és zárójelben közép-európai) idő szerint: 13 óra (18
), 16 óra (21), 17 óra (22), 18 óra (23), 19 óra (24) és 21 óra (hajnali 2). A manausi és cuiabai mérkőzések eltolódása még egy óra (közép-európai idő mínusz hat óra, csillaggal jelölve a táblázatban) – az 1994-es vb óta először fordul elő, hogy több időzónában játszanak mérkőzéseket.

Ez meg egy barom: http://www.youtube.com/watch?v=mI7nBcQI ... re=g-all-u

-
- aka Game90
http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... nd-2177537
A csoportmérkőzések kezdési időpontja helyi (és zárójelben közép-európai) idő szerint: 13 óra (18 ), 16 óra (21), 17 óra (22), 18 óra (23), 19 óra (24) és 21 óra (hajnali 2). A manausi és cuiabai mérkőzések eltolódása még egy óra (közép-európai idő mínusz hat óra, csillaggal jelölve a táblázatban) – az 1994-es vb óta először fordul elő, hogy több időzónában játszanak mérkőzéseket.
A nyolcad- és negyeddöntők kezdési időpontjai: 13 (18 ) és 17 (22) óra, az elődöntőké 17 (22) óra. A döntőt 2014. július 13-án 16 (21) órakor, a legendás Maracanában játsszák.
A csoportmérkőzések kezdési időpontja helyi (és zárójelben közép-európai) idő szerint: 13 óra (18 ), 16 óra (21), 17 óra (22), 18 óra (23), 19 óra (24) és 21 óra (hajnali 2). A manausi és cuiabai mérkőzések eltolódása még egy óra (közép-európai idő mínusz hat óra, csillaggal jelölve a táblázatban) – az 1994-es vb óta először fordul elő, hogy több időzónában játszanak mérkőzéseket.
A nyolcad- és negyeddöntők kezdési időpontjai: 13 (18 ) és 17 (22) óra, az elődöntőké 17 (22) óra. A döntőt 2014. július 13-án 16 (21) órakor, a legendás Maracanában játsszák.
Nem brazil, de nekem először Freddy Adu jutott az eszembe. Ő is hatalmas tehetségnek indult, a következő Pelé, 14 évesen MLS, 1 milliós Nike szerződés, ManUnited is leakarta őt igazolni akkoriban. Azóta meg már 6-7 csapatban is megfordult, most meg a Philadelphia Union-ban tolja. Bár még mindig csak 23 éves, de tuti, hogy nem fogja befutni azt a karriert, amit jósoltak neki.kamaj írta:Tipikus egy nyári csoda volt, aki Európában nem tudott semmit se alkotni... Érdekes, hogy azóta nem is találja Magát. Szerintem van még pár ilyen brazil csodagyerek...
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... yerek.html
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.09.30. 17:38:55-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
-
- Llegenda del Barça
Sorozat nézés közben. Egyik részt végignézem, látom félidőben 3-0...
Na mondom de jó... Aztán másikat végeztem és 4-0, pár mp múlva 4-1.
Hát most ebbe csúnyán beleszaladtak a srácok
De végülis, nem lehet mindig veretlenül bajnoknak lenni
Remélem ezen gyorsan túl lesznek, kíváncsi vagyok, mi történ ma
Na mondom de jó... Aztán másikat végeztem és 4-0, pár mp múlva 4-1.
Hát most ebbe csúnyán beleszaladtak a srácok

De végülis, nem lehet mindig veretlenül bajnoknak lenni

Remélem ezen gyorsan túl lesznek, kíváncsi vagyok, mi történ ma

- visca el barca
- Presidente del Barça
fú de durva verést kapunk a valenciennestől
nem nézem a meccset, de ezek szerint jobb is
hát igen, írtam én h nem vagyunk olyan jók mint azt a tabella mutatja...

hát igen, írtam én h nem vagyunk olyan jók mint azt a tabella mutatja...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Abi & Tito
- kamaj
- Capitá del Barça
Tipikus egy nyári csoda volt, aki Európában nem tudott semmit se alkotni... Érdekes, hogy azóta nem is találja Magát. Szerintem van még pár ilyen brazil csodagyerek...
-
- Llegenda del Barça
Fifa szabály értelmében átvitte az eltiltásait. Ugye hiába a PLben állították ki (godnolom főleg azért, mert mivel ez egy súlyosabb eltiltás, de lehet midnen ilyen esetben) minden bajnokságra érvényes, ahová igazol. Uefa meccse ugye meg azért játszhat, mert nem Uefa meccsen tiltották el. Ez mindig így vt, ha vkit BL ben állítanak ki, akk bajnokságban még játszhat.visca el barca írta:franc se érti... azt tudom h a PL-ben el van tiltva november közepééig, de akkor ezek szerint itt sem játszhat addig. érdekes h uefa meccsen tolhatja, bajnokin meg nem...bence-barca írta:Barton meg szerintem még nem játszhat PSG ellen. Pedig nem csak a nragadó hangulat lett vna nála plusz, hanem ha találkozik Ibrával...
- visca el barca
- Presidente del Barça
franc se érti... azt tudom h a PL-ben el van tiltva november közepééig, de akkor ezek szerint itt sem játszhat addig. érdekes h uefa meccsen tolhatja, bajnokin meg nem...bence-barca írta:Barton meg szerintem még nem játszhat PSG ellen. Pedig nem csak a nragadó hangulat lett vna nála plusz, hanem ha találkozik Ibrával...

-
- Llegenda del Barça
Utsó negyedórára értem haza, bekapcsoltam háttérben, h hadd menjen, de nem mondhatnám, h néztem a meccset.visca el barca írta: ...
Meglepően jól kezdtük a bajnokságot, az, hogy azért ennyire nem vagyunk jók ne zavarjon egy pillanatra sem. Főleg belegondolva, h azért mint komolyabb ellenfél eddig egy gyenge Montpellier vt, meg egy eddig szenvedő Rennes. Akik ellen meccs előtt azt mondja, h vereség is lehet akár. Szóval nyilván az is kellett, ehhez a rajthoz, h nem vt túl erős sorsolás.
Második félidőre értem haza Fener ellen. Ott nagyot küzdtek! Valbuena góljánál, ahogy Ayewwal egy sarkas kényszerítőt összehoztak...

Barton meg szerintem még nem játszhat PSG ellen. Pedig nem csak a nragadó hangulat lett vna nála plusz, hanem ha találkozik Ibrával...
Na ennyit.
6/6
Allez OM!
-
- Llegenda del Barça
Még szerencse, h a troll football megbízható
Szoktak ott kamuk lenni, de nem hittem vna, h vki azzal tölti az idejét, h ebből is fake hírt kreáljon. Ezek szerint mégis...

Szoktak ott kamuk lenni, de nem hittem vna, h vki azzal tölti az idejét, h ebből is fake hírt kreáljon. Ezek szerint mégis...
- visca el barca
- Presidente del Barça
6/6bence-barca írta:Annyit mondok 5/5![]()

nagy nehezen bedaráltuk az ásványvizeseket, fél szemmel néztem a meccset, tipikus nyögvenyelős meccs volt.
6 meccs, 6 győzelem, 1 kapott gól, impozáns. hétközben ueafázak is a srácok, 2-0-ról egyenlítettek a fener ellen.
kicsit csalóka ez a mutató, ennyire nem vagyunk jók. legnagyobb aggodalmam, hogy van egy jó kezdő 11-ünk, de ha valaki, vagy ne adj Isten valakik kiesnek tartósan akkor baj van.
psg ellen joey barton alap, zlatant szét kell rúgni és akkor jók leszünk

allez!

- miihii
- KHAL
A Klasszikust 7-én 19:50-től játsszák.bence-barca írta:
Csak nehogy a spanyol és a francia Clássico egy időben legyen...
Mindenesetre nagy nap lesz!
Az OM-PSG elvileg 6-án, szombaton lesz.
A Milan-Inter 7-én 20:45.
A City-MU nem azon a hétvégén lesz.
Szerk.:
Nah, mire utánanézek, VEB meg stikában beelőz

(Akkor sem törlöm már

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2012.09.23. 19:20:11-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel