Most miért mondod ezt?geridoss írta:Köszi, csak mert megint nézhetetlen műsor megy az M1en.

Most miért mondod ezt?geridoss írta:Köszi, csak mert megint nézhetetlen műsor megy az M1en.
Köszi, csak mert megint nézhetetlen műsor megy az M1en.lui1698 írta:sport1, a sport2 pedig a német-svédet adja.geridoss írta:a spanyol meccset adja valamelyik csatorna?
sport1, a sport2 pedig a német-svédet adja.geridoss írta:a spanyol meccset adja valamelyik csatorna?
Ő, ez nem én voltam, csak kontrolcéztem mundo-ról.REMY írta:na!!!lui1698 írta: Xavi Alonso,![]()
na!!!lui1698 írta: Xavi Alonso,
Épp az, h jól. A Busquets félék végre visszafognák magukat, mert a saját bőrükön tapasztalnák meg, h nem kéne ilyen suttyó módszert alkalmazni.messideco írta:Akkor bizony roszul járna a csapat![]()
off:visca el barca írta:kösz,
jah, néztem mindent az a nyomorult sportklub ad, pont az az egy csatorna nincs... asszem az olasz foci is azon megy, gondolo derby d italia-t nyomatjak...
benece adjál már valami jo linket mert szétcsap az ideg hogy nem talalok egy nézhetőt...bence-barca írta:Akik nem nézték és most tudnak kapcsolódni fél óra után csak 4 gólról maradtak le. Mostmár én is tudok rá összpontosítani, eddig ink Barca meccset néztem, ez csak háttérben ment.
Na, ALLEZ OM!
Ha már a katalán fiúk nem nyertek, ők nyerjenek. OMnek fontosabb
Mindig is utáltam azt a 0 mozgású bikázós játékát. erre megint betalál.bence-barca írta:2 perc alatt Ibra fordít...