Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igen, a szakmai stáb vmit nagyon jól csinál Madridban.fanbarca írta:Azért számomra elképesztő, hogy a Real játékosai fejben és fizikálisan is mennyire toppon vannak: Modric, Ronaldo, Kross..
Szerintem azért van bennük potenciál így is. Nehezen indult a VB nekik, de gondoljuk csak 4 éve a spanyolokra, 8 éve az olaszokra. Nem egyszerű a címvédő élete a VB-n. Emelett igen kellemetlen ellenfeleik voltak, szerintem most hogy kicsit felszabadulnak, fel fognak javulni, kevesebb hibával fognak játszani, jobban fognak koncentrálni az utolsó passzoknál és a befejezéseknél, és akkor még bármi lehet.MessiNeymarSuarez írta: Ez a német válogatott sokkal gyengébb eddig mint a 4 évvel ezelőtti, nem csoda mert egy rakás vezéralak visszavonult.

Én is ezen gondolkoztam, tökéletes este lenne egy jó Neuer lepkévelzola8787 írta:Neuer még potyázhatna egyet, hogy teljes legyen a káröröm. Ismét mondanám, hogy behúzzák, de ez lassan tényleg nem az a vb.

HahaBob_Marley írta:Ehhez azért már hozzaszol az ember, achtung achtung, bajban a wehrmact.

Németek ellen nem fogják megnézni..Fecooo írta:Ebben a formában lof.szt sem ér a VAR... Ha a spori nem akar büntetőt adni, akkor így sem fog... Annyit ér az egész, mint szagtalan fingás a süket számára...
fszm,akkor a caballero..visca el barca írta:romero kint sincs a vb-n