Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sidibe aszhem eltiltottel fuero írta:Jó sz.r a loki eddig![]()
![]()
Ennél sokkal több kell, először is Stojkovot lehelyére Sidibe. Az átlövéseket kéne pontosabban végrehajtani és ahogy figyeltem a szélen is van keresni valónk.
Szerintem két gólós előny minimum kell,hogy továbbjusson a Loki! Legjoban 2-0nak örülnék!noname írta:Sztem most egyenlőek az esélyek, még talán mi vagyunk az esélyesek.Itt szégyen lenne kiesni,a főtáblához csoda kell, de ha már innen továbbjutunk, akkor az egy tűrhető eredmény. Nem kell pesszimistának lenni!
Nem meglepő, hogy negatívan állsz hozzá,hisz a közelmúltban annyi botrány és vereség érte a magyar labdarúgást.Bízni kell a sikerekben,persze a Bl főtáblára úgysem kerülnek ez szinte biztos,de ha most továbbjutnának már azt is meglepő sikerként lehetne elkönyveleni.varga tamás írta:Asszem veszem magamnak a fáradtságot, megerőszakolom magam, és 20.45-kor leülök a Duna TV elé, hogy megnézzem a magyarbajnok utolsó hazai BL-meccsét az idei szezonban. A múlt kötelez: Rabotnicski-Loki 4-1. Na, valami hasonlót várok ma is.
Tudom, most majd jönnek a hurráemberek, lehúznak a sárga földig, hogy ilyen magyar vagyok, meg negatív vagyok, meg így, meg úgy. De ez van, a magyarfoci - sztem - ennyit ér. Persze, az is lehet, hogy a Loki rámcáfol, és ebből a körből továbbjut, de onnan már nincs tovább. Nincs is értelme, mert csak hatalmas égés lenne a vége a dolognak.
Ha továbbjutnak, hamut szórok a fejemre.
Első fordulóban duplázott, és azzal nyert a Debrecen. Biztos jó, egyébként nem igazán követem a magyar "focit".Dagoth ur írta:Ez a Kouemaha jól nyomja?