Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Hasonlóan látom. Jó csapat a PSG, de meg lehet fogni őket, főleg egy döntőben. Sok helyzetet puskáznak el, főleg Neymar. Aztán benne van, hogy kijön a lépés, és mindent bevernek, de ezt inkább a Realból nézném ki egy BL döntőben. Ők azok, akik ilyenkor extrát hoznak, a többiek inkább megremegnek a döntő helyzetekben.Chino írta: ↑2021.04.14. 10:04:41Azért azt a tényt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy a BM Lewandowski nélkül hozta le a párharcot. Az odavágón amennyi helyzetet elpuskáztak a németek a lengyellel biztos nem történik meg. Ha egy Choupo-Moting-ra meg Müllerre vannak kihegyezve a támadások az nem ugyanaz. Nyilván sosem tudjuk meg, de Lewaval, ha nem is simán, hozták volna a meccseket. Még ha nem is mindkettőt, de a továbbjutásban biztos vagyok.
A PSG-t nem igazán tartom olyan erősnek, mint a jelenlegi kép mutatja. A bajnokság kétséges, hogy meglesz nekik, a BL csoportmeccseken sem villogtak, ellenünk a visszavágón is leszerepeltek. Nagyon jó csapat, és egyben vannak, de túlmisztifikálni sem kell, az eredmények nem tükrözik a valós helyüket.
Azért azt a tényt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy a BM Lewandowski nélkül hozta le a párharcot. Az odavágón amennyi helyzetet elpuskáztak a németek a lengyellel biztos nem történik meg. Ha egy Choupo-Moting-ra meg Müllerre vannak kihegyezve a támadások az nem ugyanaz. Nyilván sosem tudjuk meg, de Lewaval, ha nem is simán, hozták volna a meccseket. Még ha nem is mindkettőt, de a továbbjutásban biztos vagyok.
Miért? Olyan sima lesz az esti meccs? Pool talál egy gyors gólt,onnantól meleg is a dolog.
Papiron ez biztos. Meglatjuk. Holnap tovabb kene elsonek jutni..MatyiG írta: ↑2021.04.13. 23:12:23Nincs már CR, illetve csak öregedett ez a garnitúra három évet, szerintem nem ti lesztek az esélyesek a döntőben, ha bejuttok. Sőt, a Chelsea ellen is sztem 50-50 lesz a bukiknál.Ket meccsen szvsz sima City lenne,de egy meccsen,dontoben a realt megverni..na az meg egy kemeny dio.
Nincs már CR, illetve csak öregedett ez a garnitúra három évet, szerintem nem ti lesztek az esélyesek a döntőben, ha bejuttok. Sőt, a Chelsea ellen is sztem 50-50 lesz a bukiknál.Ket meccsen szvsz sima City lenne,de egy meccsen,dontoben a realt megverni..na az meg egy kemeny dio.
Ma ha a felido 3:0 a psgnek egy szot sem szolhatnak.
Abszolut a cfc sem lefutott.. sot a holnapi sem.
Amikor egyik BL trófeát hozták a másik után akkor se azért mert ők voltak a legesélyesebbek, hanem azért mert egyszerűen berúgták a helyzeteiket.
Szerintem a Chelsea is kemény dió lenne, összerakta őket Tuchel rendesen. Döntőben sztem City verne titeket, PSG meg a két jómadár helyzetkihasználásán múlna.
Iszonyuan nehez cimet vedeni,nem am 3x.
Muszáj volt frissíteni, mert rottyon van az egész csapat.