Áthozom ide:
visca el barca írta:sok ez a 20 csapat ehhez a bajnoksághoz. ideje lenne elgondolkodni egy drasztikusabb csökkentésen, mert sajnos túl sok töltelék van ami nem képvisel szintet.. bőven elég lenne 16 csapat... ez az elche is bazz... 4 meccsen szórtunk nekik 18 gólt. oké h a real meg mi is megszórunk mindenkit, na de ennyire... kb mintha 3 osztály különbség lenne... évek óta tendencia, hogy van legalább 3-4 borzalmasan gyenge együttes akinek semmi keresnivaló a PD-ben...
Szerintem az egész bajnokság baromi gyenge, szóval nem sokat dobna egy ilyen megoldás a dolgokon. Most úgy áll a tabella, hogy az utolsó Granada és a 13. Bilbao között van 4 pont, szóval a második fele a mezőnynek eléggé egyben van.
Inkább az kéne, hogy a bajnoki címért való versenybe legyenek még képesek beszállni csapatok, úgy mint tavaly a matracosok.
Petr írta:Ezt teljesen adom, és ez nem csak erre a bajnokságra vonatkozik (olasz, francia).
Francia bajnokság mondjuk szerintem az egyik legkiegyensúlyozottabb Európában. Igaz, hogy az utóbbi két évben a PSG zsebre tette a ligát, de idén úgy néz ki, hogy a Lyon, Marseille kettős fel tudja velük venni a versenyt és a végső győzelemre is esélyesek. És előtte is oda tudott érni mondjuk egy Bordeaux vagy egy Lille.
Olasz szerintem is gyenge, nem is igazán nézem a meccseiket, esetleg 1-2 nagyobb derbit, de azokon is látszik, hogy eléggé lenn van a színvonal.