Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ehhez csak gratulálni tudok!! Hogy lehet magyar ellen szurkolni??? sosem értettem... mondjuk ha románcigó lennél még érteném, de így.....Los Banditos írta:Én végig a Nistrunak szurkoltam, de sajnos a Honvéd jutott tovább.Sebaj, a következő körben úgyis jól kiesnek.
![]()
Áruló!Los Banditos írta:Én végig a Nistrunak szurkoltam, de sajnos a Honvéd jutott tovább.Sebaj, a következő körben úgyis jól kiesnek.
![]()
Ugyanígy voltamRonaldinho 17 írta:Én meg valszeg bolond vagyok mert izzadt a tenyerem és kiabáltam örömömben hogy sikerült,pedig nem is vagyok Honvéd szurker(egyiknek sem szurkolok itthon) csak még így is érdekelnek ezek!
Pont ezt mondtam én is tegnap Bulgár példa ott tökéletesen beváltPerrero írta:álmodozz kislánySzandi írta:Na majd a Honvéd... (?)pár évre lekéne huzni a rolót... azt a lét ami megy a csapatokba, mlsznek, azt szépen utánpotlásra, stb költeni
Mondjuk megzavarták, ami nem annyira mentség, furcsa hogy ilyen apróságokon múlhat egy továbbjutás...Szandi írta:Nemá? ez azé má gáz... mondjuk a végén büntetőt kapufára rúgni otthon azé luxus...
Köszi, akkor marad az NSO, csak azt hittem valamelyik adó elkerülte a figyelmemet.ozsimiki írta:...Nemtom,de livescore-n lehet követni az állást(www.sportpress.com)