Én nem bátnanám Koemant, szerintem nem végez rossz munkát a hollandokkal. Csak hát elég középszerű a keret.
Közben ott az egyenlítés, nem a semmiből, mert felpörögtek a hollandok. Innen szerintem be is darálják őket.
Én nem bátnanám Koemant, szerintem nem végez rossz munkát a hollandokkal. Csak hát elég középszerű a keret.
Kinek mi a pozitivum, 2000 ota szurkolok a spanyoloknak, volt mar ennel ezerszer erosebb keretuk is, de szimpatikusan, golratoroen jatszanak, az eddigi millio oldalpassz helyett. Nagyon szoritok nekik. Remelem a masik agon vegigmennek a törökök. Csalodas az angol, francia es a kiesett portugal csapat is. Franciak ugy vannak az elodontoben, hogy nincs akciogoljuk… nevetseges.
Kellene egy gól, mert minél tovább marad a 0-0, annál kevésbé fogják erőltetni a csapatok. Ideális esetben holland gól, mert így is a törökök a defenzívebbek.
Attól függ, mennyire. Nem szűk elit, de azért szerintem közel az. Nem vérbeli kilences, de cserében aktív, jó a labdával, jól lehet vele kombinálni, ez ma is okozott már veszélyt. A gólokat meg jó ütemben termeli mellé. De szerintem is jobb lenne egy igazi center, Depay meg balról támogatná.
Egyetértek. A spanyolok menthetik meg a futballt, de a hiányzókkal pechjük van. De hátha.
Sajnos igen, a keret minősége miatt így is komoly erőt képviselnek. A legbosszantóbb, hogy kókler edzőknek hozzák megint az érmet. Southgate konkrétan fék, erre a utolsó két EB-n lesz két érme, és a mostanin még nem tudjuk, mennyire fényes.Csúfolják, de olyan a keretük, hogy még így is talán a két legjobb csapat. Nem a legjobb focit játszó, hanem a legjobb. Kb mint a Madrid.
Meg a franciák. Olyan, mintha a világ legszebb játékát tudatosan csúfítanák, rettentenék el az embereket ettől a sporttól.
Vagy visszahozni az ősi időkből az újrajátszást, és akkor igyekeznének a csapatok eldönteni...
10 év után szerintem már nem lennének finnyásak a Barca drukkerek sem, lassan felnő egy generáció, aki nem látta a Barcát nemzetközi sikert elérni.LG írta: ↑2024.07.06. 20:19:04Oké, a Barca speciális eset, ott elvárás a jó foci. A válogatottaknál egyedül a brazilok ilyenek, akiknél 94-ben távoznia kellett a VB-győztes szöv. kap.-nak, mert rossz focival győztek. Mondjuk az utóbbi évek szevedései után lehet már ők is alább adták.
De a legtöbb csapat/válogatott szurkolója nem panaszkodik, ha győz, legyen bármilyen ótvar játék.