ericco írta: ↑2021.04.15. 09:12:52
En inkabb ugy mondanam, hogy szelesebb volt a repertoar, akar meccs kozben is tudott a csapat jatekot valtani. Ha kellett, ment a letamadas-labdatartas, ha kellett akkor sokkal direktebb foci hosszabb labdakkal, es igen, a kontrak is ott voltak.
En ezt, de meg a jelenlegi jatekot sem tartanam antifocinak, bunkernek, stb. Egy kifacsart, megtuzedelt keret egy rendkivul nehez 8 nap kb. feleben elovette a celfocit. Es lehet jonni a Pool gyenge formajaval, meg hogy ez a Barca nem a regi, stb., a Vilag barmelyik csapatanak eros kihivas lett volna ez a 8 nap igy aprilis derekan rendes nyari alapozas nelkul.
Én nem tartom bunkernek, célfoci a jó kifejezés.
ZZ megette az első meccsen Kloppot, meg Koemant is az első félidőben.
Így a pool elleni visszavágón és ellenünk a második félidőben már elég volt a célfoci abszolút.
Egy pillanatig nem forgott veszélyben a továbbjutás tegnap.
Liverpool magának köszönheti, röhejes gólokat kaptak az első meccsen, a real meg megcsinálta azt 100%ig amit Zidane eltervezett.
Esetleg akkor lett volna esélye a poolnak, ha az elején Salah beverte volna a ziccert, onnantól kicsit nagyobb nyomás lett volna a realon valószínűleg, hiszen akkor tényleg ott lebegett volna, hogy még egy hiba és gond van.
Bár én valószínűbbnek tartom, hogy akkor a real tud reagálni, és tudtak volna gólt szerezni valahogy. Sokszor a kontrákat is feladtátok, feleslegesen nem akart a real rohanni, okosan.
Amúgy a kizsigerelést, meg fáradtságot egyedül ellenünk láttam rajtatok, mi azért nagyobb nyomást helyeztünk a második félidőben a kapura (még ha meddő is volt nagyrészt), mint a pool az egész párharc alatt.
Real ellen nagyon fontos előnybe kerülni, mert akkor ki kell mozdulni a komfortzónából. Chelsea ellen is ez lesz a kulcs, ha megint az odavágón a real kerül előnybe, akkor bukta a chelseanek a párharc nagy valószínűséggel.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."