Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
El Sie7e írta:nem volt jóban a szövetségi kapitánnyal azért nem hívta be.
egyébként senkivel se kell összehasonlítani. Xavi jobban irányította a kp-t őt mondjuk Krooshoz tudnám hasonlítani vagy Pirlohoz, a csúcs Iniesta az 1v1eket tolta nagyon pengén meg a kényszerítőket, Guti meg a kulcspasszokat tolta hihetetlenül. mindegyik tök más stílusú játékos semmi értelme a farokméregetésnek.
ráadásul mind3 tök átlagos focista (volt)S.Agüero írta:Közülük mondjuk Helguera, Marchena és Joaquin közel sem egy poszt Gutival.Guardiola, Luis Enrique, Helguera, Mendieta, Carlos Marchena, Valeron, Albelda, Joaquin, Vicente, Xabi Alonso, Etxeberria, Baraja, De Pedro
Közülük mondjuk Helguera, Marchena és Joaquin közel sem egy poszt Gutival.Guardiola, Luis Enrique, Helguera, Mendieta, Carlos Marchena, Valeron, Albelda, Joaquin, Vicente, Xabi Alonso, Etxeberria, Baraja, De Pedro
mind az öttel fasírtban volt?El Sie7e írta:nem volt jóban a szövetségi kapitánnyal azért nem hívta be.
Jáj... No offense, de ez vetekszik azzal, hogy "nem mindig volt kedve focizni".El Sie7e írta:nem volt jóban a szövetségi kapitánnyal azért nem hívta be.
jah, biztos azért van kb 10 válogatottsága mert akkora spíler voltNero. írta:de az egyik legjobb 10es volt akkoriban
oké, közben keress egy olyat, ahol odaát nyaltam Gutit.Nero. írta: Itt ezt nyomod, odaat meg oket nyalod meg a sajatjaidat huzod le. Nem en vagyok az elso aki (nem is elosszor) szol emiatt.
Hatalmas tulzas. Mivel vedekezni nem tudott ezert nem mindig jatszott, de az egyik legjobb 10es volt akkoriban, annyira nem jo jatekos mint ahogy a madridistak beallitjak de a jelentektelen senki kifejezes viccnek is rossz, 400 meccs a Realban azert nem piskota.guti? remélem edzőnek is annyira tehetségtelen, jelentéktelen senki lesz mint amilyen focistaként volt
Itt ezt nyomod, odaat meg oket nyalod meg a sajatjaidat huzod le. Nem en vagyok az elso aki (nem is elosszor) szol emiatt.nem értesz hozzá, jobb mint Xavi-Iniesta együtt.
a sarka pedig arany, a focivilág leborult előtte
a sarka kb annyit ér(t) mint az én bal herém....semmit...csababarca írta:a sarka pedig arany
A korszakos csodacsapatnak, nyilván.S.Agüero írta:Kinek?már nem lesz probléma.
Pedig simán jobb volt, mint Xavi, te butus.visca el barca írta:guti? remélem edzőnek is annyira tehetségtelen, jelentéktelen senki lesz mint amilyen focistaként volt
visca el barca írta:guti? remélem edzőnek is annyira tehetségtelen, jelentéktelen senki lesz mint amilyen focistaként volt
nem értesz hozzá, jobb mint Xavi-Iniesta együtt.visca el barca írta:guti? remélem edzőnek is annyira tehetségtelen, jelentéktelen senki lesz mint amilyen focistaként volt
Lássuk, egy ex-hamiskatalán vagy egy ramos-szintű féreg? Nem tudom, melyikkel lenne ismét durvább a klasszikus...S.Agüero írta:Ő vagy Pochettino lenne a szimpatikusabb?MessiNeymarSuarez írta:http://www.origo.hu/sport/futball/20180 ... -guti.html
Ha igaz a cikk, akkor még nagyobb az esély arra hogy Guti legyen az edző. Érdekes lesz
Ő vagy Pochettino lenne a szimpatikusabb?MessiNeymarSuarez írta:http://www.origo.hu/sport/futball/20180 ... -guti.html
Ha igaz a cikk, akkor még nagyobb az esély arra hogy Guti legyen az edző. Érdekes lesz
Úgy gondolom,hogy külön kell válni a Real és Ronaldo útjának. Ő már megtette,amit lehetett. Sportszakmailag kevés dolog indokolja a hosszabbítást és emelést. Menjen oda,ahol még teljesíthet. MU-ban leszúrod a 11-es pontra és kapni fog labdát az évi 50 góljához.El Sie7e írta: most azt írják hogy 30+2 opció ajánl a klub adók után de már ez is röhejes egy 33 évesnek. hatalmas legenda, iszonyat amit letett az asztalra de itt az ideje a váltásnak. megvoltak a bl-ek most van 1-2-3 év a blben újraépítkezni addig meg lehet tolni a bajnokságot ezerrel.