megnézem az összes realmeccset, akárki ellen játszanak, nekik szorítok (milan ellen meg aszondom lőjön pato minél többet és [auto_cenzúra] szét mindenkit, mégiscsak aranylabdavárományos és a 6. vébécím kezdőcsatárja lehet a gyerek.)
na ez az, amit én pl soha nem tudnék kívánni. hiába a kedvenc játékosom játszana az ellenben, inkább kívánnám azt, hogy aznap este ne csináljon semmi érdemlegeset, de az holt biztos, hogy nem tudnék a szeretett csapatom ellen szurkolni, akármilyen játékos is van az ellenfélnél.
én azért hagytam ott a madridistát, mert idegesít a sok életképtelen, idióta olvasni és agyi kapacitását használni nem tudó értetlen tinédzser.
ez így van, de erre azt tudom mondani, hogy akkor ne reagálj rájuk. siklódj (vagy hogy írják) át rajtuk, és ne próbáld meg őket meggyőzni, mert úgysem fogod. csak saját magad idegesíted fel. sajnos ilyenkor nem lehet mást tenni, még ha szereted is a fórumot, szívesen olvasod, írsz oda.
vagy elfogadod a helyzetet ugye, vagy akkor nem írsz. nyílván bosszantó, de hát ez van...
lehet kicsit eltértem a témától, én az ötletes kreatív támadófocit szeretem, és az összes klubcsapat közül a realt egy hajszállal jobban, mint a többieket. ilyen egyszerű.
értem. ez a kulcsmondat szerintem. innentől mindent vágok. nincs több kérdésem.