Magyar Válogatott
Helló
Lehet nem ide kellene írni, de nekem olyan link kellene amin a Német-Kazahsztán meccsről!!!!
Előre is Köszi
Lehet nem ide kellene írni, de nekem olyan link kellene amin a Német-Kazahsztán meccsről!!!!
Előre is Köszi
- Barcaman14
- Director del Fútbol
2-1 lett egyébként!Leomessi14 írta:Magyarorszag-Finnorszag 3-1!Hulye partjelzo...Vegre van elet a magyar fociban,pontosan ezt kellett jatszani idegenben.Kicsit a vedelmen kene javitani es nagyon jo lenne.A 3. hely szerintem siman meglesz,mert MEGERDEMLIK!A kijutasra ilyen csoportbol nincs esely(vagyis realis nincs),de vegre latni a fenyt az alagut vegen.Es meg vannak akik nincsenek a nagyvalogatottban(most),Nemeth,Gulacsi jo lesz ez!
![]()
Hajra Magyarok!!!Hajra Magyarorszag!
Most jo ugye 2 merkozes Hollandia ellen?Ha valamikor, MOST van esely legalabb 1 pontot szerezni a 2 meccsbol.
Szerk:2-szer kuldtem elAz elsot toroljetek pls...

A Hollandok ellen semmi többet nem várok el csak bátor játékot. Reálisan azért még nem várhatunk 1 pontot sem!
Szép volt fiúk! HAJRÁ MAGYAROK

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- barca_bome
- Jugador d'estrella
Gyerekek, nagy bejelenteni valóm van! Hosszú ideje lenéztem a magyar focit, de a 8-0 és ez után (legfőképp a mostani 1-2 után) büszke vagyok a magyar válogatottra!
Szép volt fiúk! Ez szép foci volt, lehet, hogy mostantól a magyar meccseket is lesz miért nézni?
Most először látom a csapatban a tüzet és a fiatal játékosok nagyszerűek, kiegészítve a rutinos rókákkal.
Szép volt fiúk! Ez szép foci volt, lehet, hogy mostantól a magyar meccseket is lesz miért nézni?

Most először látom a csapatban a tüzet és a fiatal játékosok nagyszerűek, kiegészítve a rutinos rókákkal.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca_bome 2010.10.12. 19:37:21-kor.
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Én meg az Ákosét, az utolsó percekben IS fantasztikusan játszott!socio66 írta:vérlázító már,hogy megint majdnem elvették tőlünk a meccset,az egyenlítésnél majdnem belevágtam valamit a tévébe.
de végre a sors visszaadott valamit a végén,Balázsnak csókolok azt a kur.va jó bal lábát.
régen örültem így gólnak,szép volt srácok!
més que un club
vérlázító már,hogy megint majdnem elvették tőlünk a meccset,az egyenlítésnél majdnem belevágtam valamit a tévébe.
de végre a sors visszaadott valamit a végén,Balázsnak csókolok azt a k.va jó bal lábát.
de végre a sors visszaadott valamit a végén,Balázsnak csókolok azt a k.va jó bal lábát.

egyelőre első gólpalesz77 írta:nemtudtok videót a gólokról? sajna nemlátom...
http://www.youtube.com/watch?v=dZrL9oB-1qY
egy arab kommentátor is van olyan jó mint egy olasz

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Istenem, köszönöm! Ekkorát, már rég ugrottam. Egy hosszú hatalmas üvöltéssel 1 hétre elment a hangom.
Kábé 140 perce haverom kérdezte, hogy mennyi lesz a meccs. Mire én: 2:1-re nyerünk Szalai, Dzsudzsák és a Mikulás góljaival. Ennyi.
De boldog vagyok.

De boldog vagyok.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Elvégre ez egy válogatott dolga. Nem láttad az Invictust?Fernando írta:De nagy lett a nemzeti öntudat!:P

-
- Entrenador del Barça
Magyarorszag-Finnorszag 3-1!
Hulye partjelzo...Vegre van elet a magyar fociban,pontosan ezt kellett jatszani idegenben.Kicsit a vedelmen kene javitani es nagyon jo lenne.A 3. hely szerintem siman meglesz,mert MEGERDEMLIK!A kijutasra ilyen csoportbol nincs esely(vagyis realis nincs),de vegre latni a fenyt az alagut vegen.Es meg vannak akik nincsenek a nagyvalogatottban(most),Nemeth,Gulacsi jo lesz ez!
Most jo ugye 2 merkozes Hollandia ellen?Ha valamikor, MOST van esely legalabb 1 pontot szerezni a 2 meccsbol.
Szerk:2-szer kuldtem el
Az elsot toroljetek pls...

Szerk:2-szer kuldtem el

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Leomessi14 2010.10.12. 19:30:49-kor.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
-
- Entrenador del Barça
Magyarorszag-Finnorszag 3-1!
Hulye partjelzo...Vegre van elet a magyar fociban,pontosan ezt kellett jatszani idegenben.Kicsit a vedelmen kene javitani es nagyon jo lenne.A 3. hely szerintem siman meglesz,mert MEGERDEMLIK!A kijutasra ilyen csoportbol nincs esely(vagyis realis nincs),de vegre latni a fenyt az alagut vegen.Es meg vannak akik nincsenek a nagyvalogatottban(most),Nemeth,Gulacsi jo lesz ez! 

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Erről van szó!! Csak a hosszabítástól néztem a meccset, de izgalomban így se volt hiány!
Dzsudzsákban most meg volt az Iniesta faktor 

ENNYIT TESZ AZ AKARATERŐ.
Áááá, ez kegyetlen!
:D:D
Áááá, ez kegyetlen!

- Messithebest
- Director del Fútbol
Dzsudzsák mekkora bombát akasztott
Éreztem én hogy meglesz!!!! Szép volt Magyarok! RIA,RIA,HUNGÁRIA! 

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Már az is jelentés fejlődés, hogy ilyenkor képesek vagyunk gólt rúgni. 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Dzsudzsiii!
:D:D

- CartmanBarca
- Jugador del Barça
Igen ez van ha végig hajtunk !!!!!
SZÉP VOLT FIÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚK !!!!!!!!!!!!!
SZÉP VOLT FIÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚK !!!!!!!!!!!!!

"No kérem szépen, ha most ez cirkusz lenne, akkor lenne egy csomó bohócunk."
-Hajdu B. a Barcelona-Arsenal (4-1) meccsen Messi 4. gólja után.
Ottvaaan 

Ezt az Eleket hagytátok volna ki a csapatból?

-
- aka Game90
Pintééééééééééér
ééééésssssss
Dzsudzsááááááááááááák
Megvaaaaaaan!
Hoppá, Elek volt az. Mindegy
ééééésssssss
Dzsudzsááááááááááááák
Megvaaaaaaan!
Hoppá, Elek volt az. Mindegy

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2010.10.12. 19:30:56-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!