bakker, erre mégis miből következtettél?csababarca írta:Budo te vagy a madridistás raisen?

bakker, erre mégis miből következtettél?csababarca írta:Budo te vagy a madridistás raisen?
Szerintem épp, hogy 1 az 1 szitunál jobb Casillas. De hát ezt Vicente del Bosque meg Luis Aragonés is tudja.Valdes 1az1 szitunál a legjobb a világon.Szerintem ezen kár vitatkozni.
Meg Bazhenov is.csababarca írta: Most nézem,hogy tippjátékban 2-1re tettem a milant,úghogy pedro leon monnyonlee
Nem hiszem, csak egy egyszerű madridista.csababarca írta:Budo te vagy a madridistás raisen?
Fernando írta:Én 2-2-re tettem.Untok má mi?
szerintem mindenkinek rémlik még a tavalyi, nou camp beli meccssjd írta:nocsak, raisen erről is vezet statisztikát?Budo írta: mondjuk eddig a Rubin története során csak egyetlen bl meccset tudott nyerni![]()
![]()
sjd írta:Pique-Puyol védőpáros mellett ez alapzsírosdeszka írta:. A válogatottban meg nem lőnek neki annyiszor kapura, nem vezetnek annyi támadást ellenük, mint a Realban.![]()
Most így visszagondolva tényleg gondjai vannak a kifutásokkal (tavaly ilyenkor Pato kb. 20 m-nél vitte el mellette, meg ugye anno Henry), Valdes legalább annyival jobb h ha a labdát nem, az embert akkor is viszi![]()
(nem felháborodni)
Perzse, de ez szinte köztudott. Casillas vonalkapus, beívelgetéseknél meg szögleteknél nem különösebben jó, nem is elég magas hozzá.Most így visszagondolva tényleg gondjai vannak a kifutásokkal (tavaly ilyenkor Pato kb. 20 m-nél vitte el mellette, meg ugye anno Henry), Valdes legalább annyival jobb h ha a labdát nem, az embert akkor is viszi (nem felháborodni)
nocsak, raisen erről is vezet statisztikát?Budo írta: mondjuk eddig a Rubin története során csak egyetlen bl meccset tudott nyerni![]()
Pique-Puyol védőpáros mellett ez alapzsírosdeszka írta:. A válogatottban meg nem lőnek neki annyiszor kapura, nem vezetnek annyi támadást ellenük, mint a Realban.
mondjuk eddig a Rubin története során csak egyetlen bl meccset tudott nyernisjd írta:Én egy Real-Rubin Kazany-nak szurkolokszajko írta: Remélem a Lyont kapják.
A reflexei a legjobbak, de a kijövetelekkel sokszor gondja van. A válogatottban meg nem lőnek neki annyiszor kapura, nem vezetnek annyi támadást ellenük, mint a Realban. Bár ez az évben már megváltozni látszik.nekem gyanús h neki vmelyik Barcás a kabalája, mert ellenünk meg a válogatottban jól véd
nekem gyanús h neki vmelyik Barcás a kabalája, mert ellenünk meg a válogatottban jól védzsírosdeszka írta:A meccs legidegesítőbb eleme az Casillas, hogy mindkét gólban benne volt.
jó, de amig a piros lap relativ, addig a les nem az. egyébként is szivműtétért sem ad pirosat, és én nem is vártamazt csiripelik errefele a madarak, hogy Pippo-nak már a pályán se kellett volna lennie...
Én egy Real-Rubin Kazany-nak szurkolokszajko írta: Remélem a Lyont kapják.
Nem lesz.Rang ide vagy oda, ha sok provokáció lesz,akkor sokat úgy se látjuk a rangját, szóval majd csak okosan Wink
azt csiripelik errefele a madarak, hogy Pippo-nak már a pályán se kellett volna lennie...zsuni írta:most Webbnek mi a tököm köze van a leshez? attól függetlenül egy "idióta", de erröl aztán nem ó tehet
Remélem a Lyont kapják.sjd írta:és arról ne is beszéljünk, ami majd a nyolcaddöntőben jön...szajko írta:Nem tök mind1?Úgyis csoport első lesz a real...
annak függvényében lesz igazán tök mindegy
és arról ne is beszéljünk, ami majd a nyolcaddöntőben jön...szajko írta:Nem tök mind1?Úgyis csoport első lesz a real...
Jól látod.De gondolom te a beadásra gondoltál, az tényleg a svéd volt.