Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Az a fura, hogy ez a litván válogatott verte idegenben a cseheket és nehezítette meg a spanyolok dolgát. Ahogy a kommentátor is elmondta, az alapvédelemből csak egy ember hiányzott. Ehhez képest, elég gyengék voltak.Barcaman14 írta:A tegnapi meccsen szerintem jól játszottunk. Az is igaz hogy ez a Litván gárda harmatgyenge volt, viszont kifejezetten tetszett a hozzáállásunk. És ez nagy dolog a Magyar válogatottnál. Nem álltunk le, hajtottunk, helyenként tetszetősen játszottunk, úgyhogy jó meccset játszottunk.
A helyzetkihasználással hadilábon álltunk, de a sokszor szerencséje is volt az ellenfélnek.
A fejlődés egyértelmű szvsz. Végre felismerték a "szakemberek" a válogatott környékén hogy 2 csatárral is lehet játszani ezt a játékot!![]()
Amióta így állunk fel, (az utóbbi 3-4 meccs) magától értetődően sokkal veszélyesebbek vagyunk. Több a lehetőség és több a mozgás elől. Erre lehet építeni, mert Koman személyében van egy olyan játékosunk aki lát is a pályán. A szélen Dzsudzsáknak is több területe lesz ezáltal.
Ettől függetlenül továbbra sincs reális esélyünk kijutni az EB-re, viszont jó lenne még tovább fejlődni mindenben és remélem azért legalább egy kicsit nehezebbé tudjuk majd tenni a Hollandok dolgát!

valahogy ezt a dzsudzsákot eltudnam kepzelni futkarozni a szelen a barcába...eddig meg magyar jatekos nem szerepelt soha rosszul:DsőtBarcaman14 írta:A tegnapi meccsen szerintem jól játszottunk. Az is igaz hogy ez a Litván gárda harmatgyenge volt, viszont kifejezetten tetszett a hozzáállásunk. És ez nagy dolog a Magyar válogatottnál. Nem álltunk le, hajtottunk, helyenként tetszetősen játszottunk, úgyhogy jó meccset játszottunk.
A helyzetkihasználással hadilábon álltunk, de a sokszor szerencséje is volt az ellenfélnek.
A fejlődés egyértelmű szvsz. Végre felismerték a "szakemberek" a válogatott környékén hogy 2 csatárral is lehet játszani ezt a játékot!![]()
Amióta így állunk fel, (az utóbbi 3-4 meccs) magától értetődően sokkal veszélyesebbek vagyunk. Több a lehetőség és több a mozgás elől. Erre lehet építeni, mert Koman személyében van egy olyan játékosunk aki lát is a pályán. A szélen Dzsudzsáknak is több területe lesz ezáltal.
Ettől függetlenül továbbra sincs reális esélyünk kijutni az EB-re, viszont jó lenne még tovább fejlődni mindenben és remélem azért legalább egy kicsit nehezebbé tudjuk majd tenni a Hollandok dolgát!

Szerintem meg egy barátságos meccsen a játék képéből kell kiindulni. Persze tétmeccsen be kell lőni egy helyzetet is, nem hogy ennyit, de nehogy már a kihagyott helyzetek miatt temessétek a csapatot páran. Nem emlékeztek még Moldova elleni zakóra, vagy Málta elleni kínszenvedős meccsekre, amiket ugyan megnyertünk, de elég kiegyenlített volt a meccs? Vagy arra, amikor Huszti őrlődött elől egyedül és szenvedtünk minden gyenge csapat ellen? Ez most megváltozott, van elképzelés a játékunkban és van három ember a támadósorban, akik Európában erős középcsapatokban kezdő emberek: Dzsudzsák, Koman, Szalai. Ebből ki lehet indulni. Én mióta aktívan nézek futballt ( kb 7-8 év, előtte egy évben pár meccs) nem láttam egy magyar válogatottat sem, aki fel tudott vonultatni olyan erényeket, mint ez a csapat. És itt nem csak a mai meccsből indulok ki természetesen.S.Agüero írta:Hiába játszottunk jól, mert ennyi helyzetünk nem lesz egy jobb csapat ellen.Komiszka írta:Fernando te más meccset néztél szerintem...
Jók voltnuk,magyar válogatott rég játszott ilyen jól.
Amúgy nekem tetszett Szalai és Koman játéka is, jól nyomták.
Néha-néha örülhetnénk is a győzelemnek és nem csak a hibákat kéne keresni.
Ha barátságos meccs ha nem.
Hiába játszottunk jól, mert ennyi helyzetünk nem lesz egy jobb csapat ellen.Komiszka írta:Fernando te más meccset néztél szerintem...
Jók voltnuk,magyar válogatott rég játszott ilyen jól.
Amúgy nekem tetszett Szalai és Koman játéka is, jól nyomták.
Néha-néha örülhetnénk is a győzelemnek és nem csak a hibákat kéne keresni.
KöösziFtcSikiHun írta:Szandi írta:Lécci adjon valaki egy linket ahol tudomnézni
http://www.lrytas.lt/videonews/live/
Most kezdődött a második félidő.
Két Priskin ziccer
Elég nagy szégyen kollega..... Nem azért, mert nem ad nagyobb futballélményt a brazil-argentín, de mégis csak magyarok vagyunk. Ráadásul most válogatott épül, olyan ahol van játékunk és nem Huszti a középcsatár...zsuni írta:azért ezerszer szivesebben nézem a brazil-argentin meccset, mint egy magyar-litvánt. ezzel szerintem vagyunk igy egy páranSenki sem nézi a meccset? Félidőben 0-0 Litvánia ellen, több nagy helyzetünk is volt, eddig jobbak vagyunk.
Szandi írta:Lécci adjon valaki egy linket ahol tudomnézni

azért ezerszer szivesebben nézem a brazil-argentin meccset, mint egy magyar-litvánt. ezzel szerintem vagyunk igy egy páranSenki sem nézi a meccset? Félidőben 0-0 Litvánia ellen, több nagy helyzetünk is volt, eddig jobbak vagyunk.
Dehogynem! Csak majd a végén alkotok véleményt. Megvárom mit mutatunk a 2. félidőben! Mindent beleGame90 írta:Senki sem nézi a meccset? Félidőben 0-0 Litvánia ellen, több nagy helyzetünk is volt, eddig jobbak vagyunk.

Ez tény, de hát valamire kell vernie magát a magyarnak is, ha másra nem tudja. Ez mentalitás kérdése.Bányász írta:Azért volt ott nekünk egy Brazilia meg egy Uruguay elleni elég kemény meccsünk a döntő előtt.Gondolom elég fáradtan álltak neki a meccsnek.
Egyébként (és most biztos én leszek a hülye meg "a milyen magyar vagyok") de sztem már marha unalmas ez...
60 évvel ezelőtt volt az a meccs.És még mindig születnek róla cikkek stb stb.Közbe mondjuk az NSO-t szerintem szinte csak olyanok olvassák akiknek még a szülei sem éltek akkor...de ugyan ez van a 6-3-mal is...

Bocs az offért. Miért volt igazságtalan az idei VB döntő? Azt ne mondd már, hogy ezek a félvérek jobban megérdemelték volna...messideco írta:És majdnem meg is volt...
Puskás lőtt egy állítólagos lesgólt, de a németek egyik gólja előtt akadályozták Grosicsot a védésben, így azt a gólt nem kellet volna megadni.
A futball egyik legnagyobb igazságtalansága ez.(plusz az idei Vb-döntő)
Először is, üdv mindenkinek. Hosszú kihagyás után visszatértem.messideco írta:És majdnem meg is volt...
Puskás lőtt egy állítólagos lesgólt, de a németek egyik gólja előtt akadályozták Grosicsot a védésben, így azt a gólt nem kellet volna megadni.
A futball egyik legnagyobb igazságtalansága ez.(plusz az idei Vb-döntő)