canales a tehetsége miatt kellett,pedro leon pedig cr vagy di maria sérülése esetén az egyetlen szélső pótló.Initom írta:Most nem értek egyet pát szurkoló társammal.
A Reál idén nagy összegeket költött de hasznosan !
Látszik hogy Mou igazolt.
Az összevásárlás az volt mikor megvették Robbent Sneidert stb...
Idén nagy vetélytárs lesz a Reál és ennek örülök (de azért remélem mögöttünk végeznek)
Nagyon jó igazolás volt CR,O_O és Di Mariá ...
Az a rossz benne hogy nekünk O_O nem kellett...pedig a nyilatkozatai alapján ide jött volna.
Viszont azt nem értem a Reálba,hogyha megvették a fentebb említett játékosokat akkor miért kellett Canales és Pedro Leon?
Azért nézem a Royal meccseket és sokat nem játszanak de ti tudjátok
Barça vs. Real - El Clásico
akkor nem szóltamsjd írta:Canales még Mourinho előtt lett leigazolvaInitom írta:Viszont azt nem értem a Reálba,hogyha megvették a fentebb említett játékosokat akkor miért kellett Canales és Pedro Leon?

Abi & Tito
Canales még Mourinho előtt lett leigazolvaInitom írta:Viszont azt nem értem a Reálba,hogyha megvették a fentebb említett játékosokat akkor miért kellett Canales és Pedro Leon?
Most nem értek egyet pát szurkoló társammal.
Idén nagy vetélytárs lesz a Reál és ennek örülök (de azért remélem mögöttünk végeznek
)
Az a rossz benne hogy nekünk O_O nem kellett...pedig a nyilatkozatai alapján ide jött volna.
Viszont azt nem értem a Reálba,hogyha megvették a fentebb említett játékosokat akkor miért kellett Canales és Pedro Leon?
Idén nagy vetélytárs lesz a Reál és ennek örülök (de azért remélem mögöttünk végeznek

Abi & Tito
Én ettől függetlenül is bíztam benne h Maxwell kezd, bár nem jobb védekezésben Abidalnál, a technikás ellenfelek ellen a gyorsasága sokat számíthatkristop írta: dimaria péel úgy eszi meg reggelire abidalt, ahogy szeretné.
- zsírosdeszka
- A Madridista
Teljesen kulturált hozzászólásokat írok. Nem én sértettem meg senkit először. Vissza kell olvasni, hogy ki mit mire reagált. Szeretném, hogy legyen az Barcelona, Inter, Real vagy Büttös FC szurkoló ugyanúgy kezelnék az oldalon. A topic címe Barca vs Real. Nem az, hogy ócsároljuk a másik csapat játékosait. Ész érvekkel reagáljunk a másik mondataira, nem Rinyáldózni kell 7 éves szinten. Idiótáznak, elmebetegeznek másokat.Nah azt hiszem abba is lehet hagyni a hasonló témát. Majd mi eldöntjük,hogy kinek a szellemi szintje fér még itt el,és kié nem. A helyesírási hibák ellen meg nehéz mit tenni, csak azért nem fogunk senkit bannolni, a szemet bántja,nem a szabályzatot. Természetesen figyelmeztetni SZÉPEN lehet az illetőt, mert valóban jó lenne ha közel hibátlan hszek lennének, már helyesírásilag...
És miért baj, hogy vásároltak játékosokat? De nem össze, hanem tudatosan. Majd ha muszáj lesz nektek, ti is vesztek, mint anno. Ha nincs szükség annyi új játékosra, akkor nem.mondjuk azt talán már összevásárlásnak lehet nevezni, hogy a teljes középpályás sor (céer, dimaria, özil, xabi, khedira) az elmúlt két év nagybevásárlásakor jött.
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.

Ég és föld a különbség.Pellegrinivel sokkal tetszetősebb volt a játékotok.
Talán a Nou Campban játszott a Real hasonlóan szervezetten és magas színvonalon. A tavalyi játék sokkal körülményesebb volt. Ebben a csapatban van ötlet, kreativitás, ez a Pellegrini féle csapatról nem volt elmondható...Ők kb. csak futottak, de játék az nem volt.
2001/2002 szezon óta láttam szinte az összes bajnoki meccsüket, ez a legdinamikusabb csapat, hihetetlen gyors játékosaink vannak, és szinte mindegyikük 25 év alatti.
én ezzel a két szóval különböztetem meg a két fogalmat és ezért nem értek egyet Rivaldo11 hszével.kristop írta:mondjuk azt talán már összevásárlásnak lehet nevezni, hogy a teljes középpályás sor (céer, dimaria, özil, xabi, khedira) az elmúlt két év nagybevásárlásakor jött.
szerintem mindkettőre igaz az összevásárolt szó. a különbség annyi, hogy a mancity eszetlenül, a real pedig okosan csinálta.tudod h mi a különbség az összevásárolás és a vásárolás között? a manci összevásárolt,a real vásárolt. kellett az igazolás a realba? igen. és a manciba? nem.
mondjuk azt talán már összevásárlásnak lehet nevezni, hogy a teljes középpályás sor (céer, dimaria, özil, xabi, khedira) az elmúlt két év nagybevásárlásakor jött.
szerintem mindkettőre igaz az összevásárolt szó. a különbség annyi, hogy a mancity eszetlenül, a real pedig okosan csinálta.tudod h mi a különbség az összevásárolás és a vásárolás között? a manci összevásárolt,a real vásárolt. kellett az igazolás a realba? igen. és a manciba? nem.
a real szerintem pontosan kábé ránk van kihegyezve, megcsinálva. amit ellenünk lehet csinálni az az amit mondasz, és ennek következményeként, ha elveszítjük a labdát akkor a feltolt védősor mellett elsprintelni. dimaria péel úgy eszi meg reggelire abidalt, ahogy szeretné. céer meg a nagy számok törvénye alapján csak tud végre egy értékelhető meccset hozni ellenünk.Barca megállításához a következő kell "agresszió labdával vagy a nélkül" a Real szerintem eléggé megfelel ezeknek az elvárásoknak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2010.11.08. 18:26:20-kor.
Tetszik vagy sem a Real idén nagyon is jó. A Barca megállításához a következő kell "agresszió labdával vagy a nélkül" a Real szerintem eléggé megfelel ezeknek az elvárásoknak. Ami gondot jelenthet az az hogy totál leeresztettek. A Khedira-Alonso duón néha úgy mentek keresztül mint kés a vajon.
-
- Jugador d'estrella
újonnan fehér balettnek becézett futballörömöt.
Akkor már értem Ronaldo miért dobálja magát
Amúgy összevásárolva vagy nem a Madrid jó csapat lett/lesz idén...fel kell kötni a gatyót mindenkinek. Bl-ben sztem azért angolok megszorítják őket remélem Chelsea, Arsenal, Mu trió valamelyikével megmérkőznek majd. Jó párharc lenne bármelyik.
Akkor már értem Ronaldo miért dobálja magát

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
húbammegultrasur írta: Szerintem egy Cr,Messi formában lévő Kaka a legcsodálatosabb játékot nyújtja a pályán és embernek sem utolsó. Önálla nem tudnátok verni a nyálatokat és nem is idegeskednétek annyit minekünk pedig egy CR,Özil,KAKA,Benzema támadó egység szállíthatná az újonnan fehér balettnek becézett futballörömöt.
Szerkesztettem nem kicsivel akartam!

Lemaradtam valamiről, vagy ennyire lejjebb szálltak az igények?
Pellegrinivel sokkal tetszetősebb volt a játékotok.
Ami pedig az alábbi kérdést illeti, ha két év alatt 14 új játékost vesz egy csapat, akkor az bizony gyakorlatilag összevásárlás...
Rivaldo-A Legnagyobb.
tudod h mi a különbség az összevásárolás és a vásárolás között? a manci összevásárolt,a real vásárolt. kellett az igazolás a realba? igen. és a manciba? nem.Biggie.Smalls írta:zsírosdeszka....ez a csapat nincs összevásárolva ha jol számoltam az elmult 2 nyáron 14 játékost vett a madrid...és ez nincs összevásárolva??MIÓTA MOURINHO az edző azóta nem vásároltak feleslegesen az oké...de ezt ugy írtad mintha 5 éve ő lenne ott az edző...az meg h itt minden ki bele szól abba h a másik mit ír és minősití az nagyon komoly..egy barca forumon ahol a többség barcelona szurkolo és a barca vs real topicba hadd írjam már le h mi a véleményem a mostani madridrol..annélkül h mindenféle szellemileg alultáplált gyökérnek állitanak be...nevetséges...
Nem értitek, hogy a provokációkat nem kell még elolvasni sem? Ha az illetőnek az esik jól, hogy szemétkedhet velünk, akkor az az ő boldogsága. Ha valami szabályba ütköző van, a moderátorok majd közbelépnek.
Fölösleges semmitmondó vitákba keveredni. Ahogy mondani szokták: a verekedéshez két fél kell...
A Barca vs. Real topicot ezek miatt nem olvasom, és nem is fogom. Nem akarok beleszólni ezekbe a nemes vitákba...
Fölösleges semmitmondó vitákba keveredni. Ahogy mondani szokták: a verekedéshez két fél kell...
A Barca vs. Real topicot ezek miatt nem olvasom, és nem is fogom. Nem akarok beleszólni ezekbe a nemes vitákba...
-
- Barça B
zsírosdeszka....ez a csapat nincs összevásárolva ha jol számoltam az elmult 2 nyáron 14 játékost vett a madrid...és ez nincs összevásárolva??MIÓTA MOURINHO az edző azóta nem vásároltak feleslegesen az oké...de ezt ugy írtad mintha 5 éve ő lenne ott az edző...az meg h itt minden ki bele szól abba h a másik mit ír és minősití az nagyon komoly..egy barca forumon ahol a többség barcelona szurkolo és a barca vs real topicba hadd írjam már le h mi a véleményem a mostani madridrol..annélkül h mindenféle szellemileg alultáplált gyökérnek állitanak be...nevetséges...
Visca el BARCA Visca el Catalunya!
Real Madrid-Fc Barcelona (2-6)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nah azt hiszem abba is lehet hagyni a hasonló témát. Majd mi eldöntjük,hogy kinek a szellemi szintje fér még itt el,és kié nem. A helyesírási hibák ellen meg nehéz mit tenni, csak azért nem fogunk senkit bannolni, a szemet bántja,nem a szabályzatot. Természetesen figyelmeztetni SZÉPEN lehet az illetőt, mert valóban jó lenne ha közel hibátlan hszek lennének, már helyesírásilag...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
A fórum arra való, hogy írjunk, beszélgessünk, nem arra, hogy az idióták elmebeteg hsz-eit olvassuk...
Amúgy Ronaldonál ellenszenvesebb játékos még nem volt a focitörténelemben.....méltatlan a Ronaldo névre, mert az IGAZI Ronaldo nagylábujjáig sem ér fel, méltatlan a Real Madrid 7-es mezére, mert Raul cipőfűzőjét sem köthetné meg...emberileg persze. Tud focizni, ( bár az IGAZI Ronaldo közelébe sincs ), de ez édeskevés, ha ekkora 0.
Amúgy Ronaldonál ellenszenvesebb játékos még nem volt a focitörténelemben.....méltatlan a Ronaldo névre, mert az IGAZI Ronaldo nagylábujjáig sem ér fel, méltatlan a Real Madrid 7-es mezére, mert Raul cipőfűzőjét sem köthetné meg...emberileg persze. Tud focizni, ( bár az IGAZI Ronaldo közelébe sincs ), de ez édeskevés, ha ekkora 0.
Hát ez kb. így is van. Napokig kifejezetten jól ellehetett beszélgetni itt a barca drukkerek többségével, erre megjelennek a hasonló kaliberű magasröptű "csakhogy énis írjak valamit a fórumba" hozzászólások. Kár.Capon írta:Ejj Tocykám csak így megszólítani egy ilyen szellemi géniuszt...
Minimum kézit csókolómmal keltet volna kezdeni innen látszik te is milyen szellemileg alultáplált vagy hozzá képest.
- Capon
- Llegenda del Barça
Ejj Tocykám csak így megszólítani egy ilyen szellemi géniuszt...
Minimum kézit csókolómmal keltet volna kezdeni innen látszik te is milyen szellemileg alultáplált vagy hozzá képest.
Biggie.Smalls és Tocy nevében is elnézést kérek tőled zsírosdeszka.
Biggie.Smalls és Tocy nevében is elnézést kérek tőled zsírosdeszka.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Büszkék is lehettek hogy az idei nyár jól sikerült...hatalmas gratula az óriási Madrinak és főleg Isteni Josénak hogy hogy hosszú évek után sikerült értelmesen is pénzt költeni! Szobrot neki!zsírosdeszka írta:A legnevetségesebb elvakult hozzászólás, tele fogalmazási és helyesírási hibával. Az un-intelligencia legbiztosabb jele. A tartalmáról meg nem nyilatkozom, mert ilyen baromságokat én is össze tudnék hordani bármelyik csapatról ,csak nincs értelme. Írod, hogy gyermekkorod óta, az mit takar? 3 napja? A Zidane-féle Madrid volt összevásárolva, nem ez. Amióta Mourinho az edző, nem vásároltak feleslegesen.hmmm fehér balett?ennél a barcánál szebb focit a real soha nem fog játszani...még akkor sem ha majd elköltenek jövő nyáron is egy 200 milliot...Káká meg már nem lesz soha a régi az ő karrierje lefelé tart..hozzáteszem h sajnos...mert nagyon kedvelem a játékát..hiába madrid játékos...és mi az h verjük a nyálunkat?melyik csapat szurkoloi ne vernék mikor 3.éve játsza a csapat azt a a játékot amin ámul az egész világ sokszor...ha Mourinho idén meg nyeri a bajnokságot vagy a blt az összevásárolt kis csapatával...kiváncsi leszek a madrid szurkolok többségére...az lesz a majd csak a nyál verés...ha meg nem ronaldo lönné a szabadokat a madridba sztem hisztizne...lehet nem látványosan de biztos nem tetszene neki mivel megvan rola gyöződve h ő a legkomolyabb....az biztos h odarugnak neki meg ő is elszenved keményebb belépőket...de amit például az abate féle estnél csinált szánalmas...elkéne tiltani 1 mecsre...ez nem futball pályára való..soha nem értetem miért kell színészked...undorító arrogáns játékos...sajnos sok kis gyerek azt hiszi h ez a jo és a követendő példa ahogy ronaldo viselkedik a pályán..Mindig is tiszta szívemből gyülöltem a madridot mivel kisgyerek korom ota barca szurkoló vagyok..de nem emlékszem h ennyire unszimpatikus lett volna bármelyik madrid...ezt a csapatot összevásárolták...sok nagyon unszimpatikus játékos van ott...Mourinhorol már nem is beszélve...Perez meg csak hab a tortán...
- zsírosdeszka
- A Madridista
A legnevetségesebb elvakult hozzászólás, tele fogalmazási és helyesírási hibával. Az un-intelligencia legbiztosabb jele. A tartalmáról meg nem nyilatkozom, mert ilyen baromságokat én is össze tudnék hordani bármelyik csapatról ,csak nincs értelme. Írod, hogy gyermekkorod óta, az mit takar? 3 napja? A Zidane-féle Madrid volt összevásárolva, nem ez. Amióta Mourinho az edző, nem vásároltak feleslegesen.hmmm fehér balett?ennél a barcánál szebb focit a real soha nem fog játszani...még akkor sem ha majd elköltenek jövő nyáron is egy 200 milliot...Káká meg már nem lesz soha a régi az ő karrierje lefelé tart..hozzáteszem h sajnos...mert nagyon kedvelem a játékát..hiába madrid játékos...és mi az h verjük a nyálunkat?melyik csapat szurkoloi ne vernék mikor 3.éve játsza a csapat azt a a játékot amin ámul az egész világ sokszor...ha Mourinho idén meg nyeri a bajnokságot vagy a blt az összevásárolt kis csapatával...kiváncsi leszek a madrid szurkolok többségére...az lesz a majd csak a nyál verés...ha meg nem ronaldo lönné a szabadokat a madridba sztem hisztizne...lehet nem látványosan de biztos nem tetszene neki mivel megvan rola gyöződve h ő a legkomolyabb....az biztos h odarugnak neki meg ő is elszenved keményebb belépőket...de amit például az abate féle estnél csinált szánalmas...elkéne tiltani 1 mecsre...ez nem futball pályára való..soha nem értetem miért kell színészked...undorító arrogáns játékos...sajnos sok kis gyerek azt hiszi h ez a jo és a követendő példa ahogy ronaldo viselkedik a pályán..Mindig is tiszta szívemből gyülöltem a madridot mivel kisgyerek korom ota barca szurkoló vagyok..de nem emlékszem h ennyire unszimpatikus lett volna bármelyik madrid...ezt a csapatot összevásárolták...sok nagyon unszimpatikus játékos van ott...Mourinhorol már nem is beszélve...Perez meg csak hab a tortán...
"A XX. század legjobb csapata"

- Capon
- Llegenda del Barça
[/quote]zsírosdeszka írta:Most valami frappáns, elmés visszavágáson gondolkodom, de nem jut eszembe semmi, csak amit nagyapám mondott, hogy fegyvertelen emberrel nem lehet szellemi párbajt vívni.Cunci megint vetődött egy 10 pontosat látom. Azért szépen begyakorolta már ezeket a mozdulatokat. fel is léphetne vele a cirkuszban.
Így is van. Arról a hihetetlenül magas szellemi szinten amin te vagy tényleg kár és hiába való lenne lesüllyedni az enyémre.
-
- Barça B
hmmm fehér balett?ennél a barcánál szebb focit a real soha nem fog játszani...még akkor sem ha majd elköltenek jövő nyáron is egy 200 milliot...Káká meg már nem lesz soha a régi az ő karrierje lefelé tart..hozzáteszem h sajnos...mert nagyon kedvelem a játékát..hiába madrid játékos...és mi az h verjük a nyálunkat?melyik csapat szurkoloi ne vernék mikor 3.éve játsza a csapat azt a a játékot amin ámul az egész világ sokszor...ha Mourinho idén meg nyeri a bajnokságot vagy a blt az összevásárolt kis csapatával...kiváncsi leszek a madrid szurkolok többségére...az lesz a majd csak a nyál verés...ha meg nem ronaldo lönné a szabadokat a madridba sztem hisztizne...lehet nem látványosan de biztos nem tetszene neki mivel megvan rola gyöződve h ő a legkomolyabb....az biztos h odarugnak neki meg ő is elszenved keményebb belépőket...de amit például az abate féle estnél csinált szánalmas...elkéne tiltani 1 mecsre...ez nem futball pályára való..soha nem értetem miért kell színészked...undorító arrogáns játékos...sajnos sok kis gyerek azt hiszi h ez a jo és a követendő példa ahogy ronaldo viselkedik a pályán..Mindig is tiszta szívemből gyülöltem a madridot mivel kisgyerek korom ota barca szurkoló vagyok..de nem emlékszem h ennyire unszimpatikus lett volna bármelyik madrid...ezt a csapatot összevásárolták...sok nagyon unszimpatikus játékos van ott...Mourinhorol már nem is beszélve...Perez meg csak hab a tortán...
Visca el BARCA Visca el Catalunya!
- Capon
- Llegenda del Barça
Hát én még arra az x-re sem emlékszem. Borzalmas a mérlegük a real ellen. Mondjuk fogadási szempontból ez egyik legmegbízhatóbb meccsek egyike már hosszú évek óta. legalább ennyi előnye van.LG írta:Egy x-re emlékszem a közelmúltból, talán 2? éve történt. De győzelemre nem. 2003/2004-s szezon végén, mikor teljesen szétesett a Real, és mindenki agyonverte már őket az Atleticot akkor is elverték.Capon írta:Cunci megint vetődött egy 10 pontosat látom. Azért szépen begyakorolta már ezeket a mozdulatokat. fel is léphetne vele a cirkuszban.
Egyébként meg mikor tudott pontot szerezni az Atlético a Real ellen? A győzelmet meg meg sem merem már kérdezni.