Bob_Marley írta:Huh már sokan lázban égnek, pedig hol van még a meccs…..LOL!Annyira szerintem nem kell nagy feneket keríteni a dolgoknak, mert még az elején járunk, majd a visszavágó lesz nagyon érdekes, a 30ik forduló tájékán!
Sztem jogosan csinálunk ekkora ügyet belőle. Az európai klubfoci legnagyobb rangadója az El Clasico. Igy, pedig, h mind2 csapat nagyon meggyőző formában, és csak 1 pont a különbség, és mint tavaly is láthattuk, az El Clasico-k a bajnokság "döntői", így sztem jogosan várjuk már régóta, és égünk lázba. Tegyük hozzá, h mind2 csapatnak ez az első igazán nagy erőpróba, majd most tudjuk meg, h ki hol áll.
Úgy gondolom, h számunkra ez az év meccse, legalábbis a fontossága miatt. A játék, az lehet nem lesz méltó a megnevezéshez, ez nagyban a Madridtól függ, h mennyire akarnak majd játszani, vagy mennyire törekednek a játék rombolására.
Sokan számítanak kevés, max 1-2 gólra. Igen, mivel Mourinhot ismerve valószínűleg a védekező taktikát fog a Real alkalmazni, és így nem lesz valszeg sok gól. De én nagyon bízok benne, h vhogy mégiscsak egy remek színvonalú, sok gólos, izgalmas derbi lesz, remélhetőleg hazai győzelemmel. A klasszis támadók és középpályások ehhez adottak mind2 oldalon.