Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
MatyiG
Adminisztrátor

2010.11.24. 17:27:19

csababarca írta:
Fernando írta: A második dolog, ami egy kérdés:
Nem vitagerjesztés, meg semmi ilyen, csak érdeklődnék, mert valamit nem értek, ami már eléggé zavar. A Real már vagy 3 éve 1-1 meccset leszámítva a szezonból mindig utánunk játszik a bajnokságban. Ergo tudja mit kell játszania, motiváltabbak. Néha 1-1 órával, de van, hogy 1 nappal, de mindig később játszik, és valahogy mindig a félszezon végén találkozunk velük és valahogy mindig itthon kezdünk. Ez engem zavar. Nem tartok tőlük, de nem értem ez miért van?

Szerintem az még rosszabb volt,amikor mindig az aktuális ellenfelünkkel játszottak a következő fordulóban.
08/09es szezonban volt talán.
Nekem az nagyon tetszett.
Legalább az erőviszonyokat fel lehetett térképezni.
Ja, meg lehetett legalább tudni ki kivel játszik.
:D
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.24. 17:26:37

zsuni írta:
Hát szerintem egy két meccses eltiltás a jövőbeni hasonlóan cinikus és átlátszó tettek elkerülése végett indokolt lenne. Viszont félek tőle, hogy ezeknek a csapatnak már olyan befolyása van, hogy ez nem fog megtörténni.
de mire fel tiltsák el őket több meccsre? mondj egy kézzel fogható bizonyitékot. mert taktikai huzás volt nem vitás, de a büdös életben nem tudnánk rájuk bizonyitani. anélkül meg eltiltani több meccsre bárkit is baromság, parasztság, szabályellenes
Nincs rá bizonyíték, valóban, ezért nem lenne túlságosan jogszerű eltiltani őket. Viszont a parasztság és a baromság, az te is tudod, hogy költői túlzás :D Nem tudod rábizonyítani, de tudod, hogy ez történt... Tök egyértelmű. Ki ne találd már, hogy nem direkt csinálták. Maximum nem jogszerű, igen, ezt döntőbíraként vállalnám azért, hogy a lelkiismeretem rendben legyen. A csalás akkor is csalás, ha nem lehet bizonyítani...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.11.24. 17:25:14

Nem vitagerjesztés, meg semmi ilyen, csak érdeklődnék, mert valamit nem értek, ami már eléggé zavar. A Real már vagy 3 éve 1-1 meccset leszámítva a szezonból mindig utánunk játszik a bajnokságban. Ergo tudja mit kell játszania, motiváltabbak. Néha 1-1 órával, de van, hogy 1 nappal, de mindig később játszik, és valahogy mindig a félszezon végén találkozunk velük és valahogy mindig itthon kezdünk. Ez engem zavar. Nem tartok tőlük, de nem értem ez miért van?

Szerintem az még rosszabb volt,amikor mindig az aktuális ellenfelünkkel játszottak a következő fordulóban.
08/09es szezonban volt talán.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Andris
Adminisztrátor

2010.11.24. 16:59:41

daffy írta:
Az UEFA vizsgálja a tegnap esti mérkőzésen időhúzásért kiállított Xabi Alonso és Sergio Ramos ügyét. A hírek szerint a játékosok 2 meccses, míg Mourinho 3 meccses eltiltást kaphat, ha a szándékosságot sikerül bizonyítani. Mindez a játékosok vallomásától függ - egyelőre senki sem ismerte el.
Mekkorát nevetnék. Egyébként meg nyilván hazudni fognak, kár hogy nem eskü alatt kell a vallomásukat tenni, mint a bíróságon.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Sanama
Llegenda del Barça

2010.11.24. 15:05:08

Mourinho nagyon bízhat a cserejátékosaiban,ha már a 16 között arra ügyel,hogy 1 Xabi Alonso mindenképp ott legyen...
(ha nem erre ment ki a dolog,akkor elnézést)
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.24. 14:58:22

elnézést kérek, nem a vitát akarom újraindítani, csak mégis vizuálisan jobban látszik a két eset...

http://www.youtube.com/watch?v=bt9n81L-_Tk

mindenféle támadóindok nélkül annyit leírnék, h a kivitelezéssel voltak a bajok, ahogy az F1-ben is akkor jött a büntetés, amikor látványosan csinálta a Ferrari...(Mikaos is említette...)
ha okosan oldották volna meg mondjuk egy mezráncigálással hamarabb, akkor senki nem szólna egy szót se, így ez hülyén jött ki, túlságosan is...
Halfkey
Jugador del Barça

2010.11.24. 14:58:11

Mihu: Pár oldallal korábban azt "nem bírtuk megérteni" valaki szerint, hogy nem a módjával van a baj, hanem magával hogy "megkerüljük a szabályokat". Most meg azt "nem bírjuk megérteni" hogy mégis a móddal van a baj :lol: . Gondolom (remélem) te sem gondolod komolyan, hogy bármilyen ilyen esetben a játékos maga dönt úgy, hogy kap direkt egy sárgát, az edző meg csak pislog közben. Az elismerésről annyit, hogy itt volt a Barcán Alves interjúja, ahol egyértelműen elmondta hogy direkt volt a sárga. Még egy dologra reagálnék a hszedből:
Viszont azt egyikőtök sem bírja felfogni hogy azért az, hogy egy játékos úgy dönt hogy beszedek egy sárgát mezhúzásért, kezezésért vagy labadaelrúgásért, mert nem akarom kihagnyi az El Clasico-t, főleg úgy hogy az előtte való meccsen nem fontos szerepelnem, mert valami csicska csapat ellen játszunk
És ez, amit mondasz, úgy nem valósulhat meg ha simán nem játszik azon a csicska csapat elleni meccsen? De, de akkor inkább eltöröltetik a sárgáit is. Mellesleg pont azzal racionalizálsz, hogy egyéni+csapatérdek, ami ugyanúgy igaz a mostani esetre is.

Szemüveg kettőnk közül nem rajtam van, nem én ítélek meg máshogy egy jelenséget amikor a saját csapatomban történik.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.24. 14:49:08

Ez egy érdekes felvetés, s kíváncsiságból utána néztem!1,2,6,7,8,10,11,12 játszott utánunk!
Úgy tudom nem előre lefixált meccsek vannak!Mármint most nem lehet megmondani, hogy mondjuk a 16ik fordulóban pontosan hánykor játszunk!A napokat a szerint döntik el, hogy ki mikor szerepel a kupában!Egyértelmű, mivel e 2 csapat meccseit nézik a legtöbben, ezért 90%ban este van a meccs, s nem vasárnap délután!De így jöttek ki a kupameccsek!Val későbbiekben mi játszunk később!Igaz 14ik fordulóban is Dec 4én 19kor kezdünk Pamplonában, 9től meg Madridba megy a Valencia!Tényleg ott is mi vagyunk hamarabb, de ez akkor hátrányt előnyt nem jelent!Akár teher is lehet, hogy előtted nyertek!De alapvetően a kupabesorolás meccsek, határozzák meg ki mikor játszik, s a TV!Szerintem legalábbis!
:lol:
Fernando
Llegenda del Barça

2010.11.24. 14:24:20

Két okból írok most ebbe a topicba. Az egyik egy kérdés a másik pedig a hozzászólásokra való reagálás. Utóbbival kezdeném:

Időhúzás, elismerte, nem ismerte:
Ezt megint benyelte a világ. Nem veszitek észre, hogy Mourinho egy mentálisan aberrált ember, akit naggyá tesznek a birka emberek körülötte? Ez arra volt jó, hogy hallasson magáról. Mit kell húzni az időt már 0-4-nél? Azt mondja már meg valaki? Pihentetés? Nem értem, tényleg nem. Semmi értelme nem volt, a vak is látja. Ezt megint benyelte a világ, gratulálok hozzá.

A második dolog, ami egy kérdés:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
albicelesteX
A Vadász

2010.11.24. 14:23:41

Nem akart belefolyni,és nem is akarok beleugatni csak inkább jó irányba terelni a dolgokat.Próbáljatok meg elvonatkoztatni attól ami tegnap történt,láttam én is a meccset magamba egy jót mosolyogtam elmormoltam egy "mekkora patkányt" és kész.Inkább koncentráljunk a Clásico-ra,mert itt van a nyakunkon és szurkoljunk a Barca-nak,mert reális esélyeink vannak arra,hogy megverjük őket még akkor is,ha a bajnokság legerősebb ellenfeléről van szó mi vagyunk a jobbak.Zárjátok le ezt a sok hülyeséget ne folyjatok bele meddő vitákba,mert itt úgy sem fog egyik oldal sem engedni és senki nem lesz előrébb csak topik oldalának a száma növekszik.Kicsit sok lett itt a madridista,ami nem baj mert egy Barca vs. real topik nem is lenne igazi,ha csak Barcások írnának bele,a kemény mag kulturáltan és tényleg értékelhetően irkál a madridisták közül is itt,nem feltétlen vitázni járnak az oldalra,aki meg azért jön az úgyis lemorzsolódik ne vegyétek fel a kesztyűt.Szóval ma Hajrá Barca a Pana ellen hétfőn meg Clásico és ott is nyerni kell,hogy azért megmutassuk nekik,hogy nem minden arany ami fénylik.Forca Barca!!!
Kép
szieszta
Barça B

2010.11.24. 13:56:22

Még mindig ezen megy a vita? Őrület, lapozzunk már
ez nem is lenne baj,mert gondolná az ember,hogy nincs az a hülye játékos,aki elismeri...de!
mateos elismerte ehhez elég kreténnek kell lenni.
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=10898
(hozzászólások is olvasandóak)

Volt itt is olyan, ott is olyan...nagy ügy.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.11.24. 13:47:50

daffy írta:
cyrax írta: És ezt hol láttad? Hivatkozás van esetleg?
másik oldal,kommentáld a híreket,szerkesztői hsz. :wink:
szerk: am az az érdekes,hogy mateosnak köze nem volt a dologhoz,így tuti h nem az uefa-nak ismert el bármit is,ha egyáltalán...

Mikaos értem az okfejtésed,de nem értek vele teljesen egyet. itt a szándékosan begyűjtött sárga lap belefér a szabályokba. akit én megbüntetnék az max mourinho,de őt is max pénzben,mert olyan hűdenagydolgot nem csinált,hogy meccsekről kelljen eltiltani. egy taktikai dolog és kész. legalább a clasico előtt a játékosai nyugodtak lehetnek,mert a sajtó az edzőre figyel.(nem hülye a pali)
Nem tudom hogy mondjam,de en csak a katalan SPORT-on latom,szall szerintem csak kitalaltak...
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
daffy
Madridista

2010.11.24. 13:25:55

cyrax írta: És ezt hol láttad? Hivatkozás van esetleg?
másik oldal,kommentáld a híreket,szerkesztői hsz. :wink:
szerk: am az az érdekes,hogy mateosnak köze nem volt a dologhoz,így tuti h nem az uefa-nak ismert el bármit is,ha egyáltalán...

Mikaos értem az okfejtésed,de nem értek vele teljesen egyet. itt a szándékosan begyűjtött sárga lap belefér a szabályokba. akit én megbüntetnék az max mourinho,de őt is max pénzben,mert olyan hűdenagydolgot nem csinált,hogy meccsekről kelljen eltiltani. egy taktikai dolog és kész. legalább a clasico előtt a játékosai nyugodtak lehetnek,mert a sajtó az edzőre figyel.(nem hülye a pali)
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.24. 13:18:00

daffy írta:
Mihu írta:Hülye kérdés lesz: Ki az a mateos? :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:
mostanra valószínűleg egy hulla a real öltözőjének egy eldugott sarkában.
David Mateos Ramajo a castilla játékosa,gyakran a felnőtt keret tagja
A meccsen azt hiszem Hajdú B. mondta, hogy Beckham is egyszer beköpte saját magát és akkor ő is elbukott. :D Vannak ilyen félkegyelmű játékosok még a világon na. :D Egyébként meg szerintem a vétkesek soha nem fogják elismerni, max. ha 80 évesen megkérdezi a dédunoka. :D
Kép
Kép
Kép
zsuni
Capitá del Barça

2010.11.24. 13:17:58

A Madrid esetében is ezt érzem, hogy pimasz módon lett elintézve ez a 2 eset Mourinho-tól kezdve az említett játékosokig. Mindenképpen jogosnak tartanám a büntetést.
Ezt el lehetett volna intézni úgy is, hogy a meccs előtt megbeszélik, s akkor nincs semmi baj.
persze, eltiltják öket pár meccsröl, miközben Materazzi még aktiv focista :lol: ezért max ejnyebejnyét kapnak, és megmondják ne legyen több ilyen. ha meg megbüntetik őket akkor azaz uefa ismételt hozzánemértését bizonyitja be
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.24. 13:15:27

Bob_Marley írta:Lionel ez egy hosszabb nyilatkozatból a „ránk” tartozó részek!Ezt még talán a Mallorca elleni idénynyitó előtt mondta el!Ezért nincsenek összefüggések :lol:
Én magát a mondatot nem tartom értelmesnek, nem azt, hogy mikor nyilatkozta. :D Vettem észre, hogy össze van vágva, egy egy összetett mondaton belül, ha nincs tartalom, az már vérciki. Erre írtam, hogy vagy fordítási hiba a média részéről, vagy ha tényleg ezt mondta Mourinho, akkor olyan, mintha nem is mondott volna semmit. :wink:
Kép
Kép
Kép
cyrax
Jugador del Barça

2010.11.24. 13:13:14

daffy írta:
Az UEFA vizsgálja a tegnap esti mérkőzésen időhúzásért kiállított Xabi Alonso és Sergio Ramos ügyét. A hírek szerint a játékosok 2 meccses, míg Mourinho 3 meccses eltiltást kaphat, ha a szándékosságot sikerül bizonyítani. Mindez a játékosok vallomásától függ - egyelőre senki sem ismerte el.
ez nem is lenne baj,mert gondolná az ember,hogy nincs az a hülye játékos,aki elismeri...de!
mateos elismerte :? ehhez elég kreténnek kell lenni.
És ezt hol láttad? Hivatkozás van esetleg?
Mikaos
Director del Fútbol

2010.11.24. 13:10:02

Alapvetően nincs semmi baj az ilyen direkt kipontozásokkal...
DE
egy másik sportágból, a Forma-1-ből hoznék egy példát arra, hogy miért tartanám jogosnak a büntetést most is.
Aki nem tudná: a Ferrari ez évben teljesen látványos, már-már pimasz módon (a szabály határvonalán táncolva) utasította egyik pilótáját, hogy engedje el a másikat. Nem lett volna semmi baj, ha valamilyen egyéb módszerrel elintézik a helycserét, de mivel ezt így nyilvánosan oldották meg, rossz hírbe hozták az egész sportot, amiért meg is kapták a (csekély) büntetésüket.

A Madrid esetében is ezt érzem, hogy pimasz módon lett elintézve ez a 2 eset Mourinho-tól kezdve az említett játékosokig. Mindenképpen jogosnak tartanám a büntetést.
Ezt el lehetett volna intézni úgy is, hogy a meccs előtt megbeszélik, s akkor nincs semmi baj.
daffy
Madridista

2010.11.24. 13:00:11

Mihu írta:Hülye kérdés lesz: Ki az a mateos? :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:
mostanra valószínűleg egy hulla a real öltözőjének egy eldugott sarkában.
David Mateos Ramajo a castilla játékosa,gyakran a felnőtt keret tagja
Mihu
Director del Fútbol

2010.11.24. 12:56:36

daffy írta:
Hülye kérdés lesz: Ki az a mateos? :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:
Kép
daffy
Madridista

2010.11.24. 12:52:56

Mihu
Director del Fútbol

2010.11.24. 12:38:18

Csingacsguk írta:Persze, hogy nem ugyanaz....

Mert a Real csinálta, Real játékos és nem Barcás....

Ennyi....

Sok sikert estére... kellettek a tippmix-hez :)

üdv
Remélem x lesz.
Kép
zsírosdeszka
A Madridista

2010.11.24. 12:38:12

2éve 6-ot kapott a Real otthon, akkor idegenben a 8 gól teljesen reális.
Előtte meg sorfalat álltatok, az is lehet, hogy tavasszal is fogtok. Az is reális.

Nem ugyanazok a játékosok játszanak, nem ugyanaz az edző. 2 hónap távlata is más, nem hogy még 2 évé. Valószínű nyerni fog a barca, én is több esélyt látok rá egyébként.
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2010.11.24. 12:37:13

Bob_Marley írta: Őröljünk, hogy mást nem tudnak csinálni az ellenfelek, mert annyira hatékony a csapatjátékunk! :wink:
Jah, igen. Rettentően boldog voltam amikor a Chelsea meg az Inter ellen is semmi mást nem láttam, csak azt hogy 30 percen keresztül nálunk volt a labda és az útja kb ennyit tett ki: Alves-Xavi-Busquets-Messi-Iniesta-Messi-Xavi-Abidal-Iniesta-Xavi-Messi-Xavi-Alves-stb stb....rettentően boldog voltam, tényleg. Kitörölhetjük a valagunkat mindkét meccsen a 95%-os labdabirtoklással. Főleg az Inter ellen...Én nem azért ülök le meccset nézni hogy ezt lássam. És én elhiszem hogy abban is nagy munka van, de valahogy nem tud meghatni...Nem azért vernék el több 100ezer ft-ot egy BL elődöntőre, hogy azt lássam hogy a Barca a meccsen passzolt 1200-at, meg kaput eltaláló lövése volt 2, gólhelyzet 0 vagy 1, és a labdabirtoklás 80-20...Sokkal jobban érezném magam, hogy kifizettem több 100ezer ft-ot egy Barca-Chelsea 2-1-re vagy 2-2-re. Jah tényleg. Már ha itt tartunk. 2007-ben tudott a Chelsea 2-2-es meccset játszani ellenünk? Akkor nem kellett beállni védekezni?
Kép
Csingacsguk
Barça C

2010.11.24. 12:21:55

Persze, hogy nem ugyanaz....

Mert a Real csinálta, Real játékos és nem Barcás....

Ennyi....

Sok sikert estére... kellettek a tippmix-hez :)

üdv
! ! ! Hala Madrid ! ! !
Válasz küldése