Barça vs. Real - El Clásico
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Benzemát Baptistához tudom hasonlítani,aki ugye...eldöntötte a meccset legutóbb,mikor itt nyert a Madrid.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
De hiányoznak mind hárman.ab1daL írta:Nagy örömmel olvasom, hogy elég sok régi játékosunk jön el ma este a Camp Nouba megtekinteni a meccset. Henry, Rafa, most Eto'o, régiekről nem elfeledkezve.

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

BarcaTV adás egészen a meccs kezdéséig:
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... recte.html
Ha esetleg vkit érdekel és tud Katalánul, spanyolul.
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... recte.html
Ha esetleg vkit érdekel és tud Katalánul, spanyolul.
- sjay
- Entrenador del Barça
Ha arról kellene beszélnem, kitől tartok a legjobban, akkor két embert neveznék meg:
Özil és Benzema.
Özilről mindenki tudja hogy mire is képes, Benzema pedig kiszámíthatatlan, és ég a bizonyítási vágytól.
Özil és Benzema.
Özilről mindenki tudja hogy mire is képes, Benzema pedig kiszámíthatatlan, és ég a bizonyítási vágytól.
-
- Director del Fútbol
No akkor lesz ki elkezdje a cabronozástab1daL írta:Nagy örömmel olvasom, hogy elég sok régi játékosunk jön el ma este a Camp Nouba megtekinteni a meccset. Henry, Rafa, most Eto'o, régiekről nem elfeledkezve.

- ab1daL
- Director del Fútbol
Nagy örömmel olvasom, hogy elég sok régi játékosunk jön el ma este a Camp Nouba megtekinteni a meccset. Henry, Rafa, most Eto'o, régiekről nem elfeledkezve. 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Én is tartok kicsit Benzemától. Jobb játékosnak tartom, mint az argentint, persze az is igaz, h ezt a Madridban még nem nagyon bizonyitotta. DE ahogy már irta valaki az ő játékában ott van, h valami váratlant csinál, ez Higuainra nem nagyon jellemző.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- detabarca
- Capitá del Barça
Nem csak CR-t kell lefogni, hanem a kp-n kell megölni minden ellenakciót, amit a Real indítana.
Egyenlőre én még azt se döntöttem el, hogy örüljek-e Benzemának vagy se....Higunak majdnem mindig összejött vmi abból a rengeteg helyzetéből, ami adódott előtte a meccsek folyamán, de Benzemában benne van vmi váratlan. Mindenesetre utóbbit már rég láttam villogni nagy rangadón.
Egyenlőre én még azt se döntöttem el, hogy örüljek-e Benzemának vagy se....Higunak majdnem mindig összejött vmi abból a rengeteg helyzetéből, ami adódott előtte a meccsek folyamán, de Benzemában benne van vmi váratlan. Mindenesetre utóbbit már rég láttam villogni nagy rangadón.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Szerintem nagyon nagy meccs lesz jobb mint a tavalyiak de ettől függetlenűl 1 gólos Barca sikerre számítok attól függetlenűl , h én nem álmodtam erről a meccsről!:D
Ha Cr-t lefogjuk amit Pique nagyszerűen csinált eddig is akkor nincs már annyi magasszintű játékosuk ( vagy nagy szívű játékosuk akit annyira érintett eddig a Classico)
Vélemények?
Bocsi nem naon tudtam megfogalmazni de remélkem mindenki érti!
Ha Cr-t lefogjuk amit Pique nagyszerűen csinált eddig is akkor nincs már annyi magasszintű játékosuk ( vagy nagy szívű játékosuk akit annyira érintett eddig a Classico)
Vélemények?
Bocsi nem naon tudtam megfogalmazni de remélkem mindenki érti!

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Szerintem senki se becsüli le Özilt.Én pl látom a "tanári eleganciáját" és szerintem nagyon nagy játékos lesz,sajnáltam is,h nem nálunk kötött ki.(viszont Iniestával egy szintre emelni még kicsit talán korai...)Özilt ne becsüljétek le. Nem tett annyira korán sem, mint Ini, de sokan látják tanári eleganciáját és a jövőben nagyon nagy játékos vállhat belőle.
De ettől ma még nyugodtan gondolhatjuk kevésnek.Élete első klasszikusa és könnyen el tudom képzelni,h tele lesz kicsit a gatya mert kb a VB elődöntő volt ami nagyobb rangú meccs(ott se ment neki igazán).Ugyan ez igaz lehet Di Mariára is akinek részemről szintén minden tisztelet kijár de neki meg aztán tényleg nem volt sztem még csak hasonlóban se része mint amiben ma este lesz.
Szóval számomra kérdéses,h a három újonc(Carvalhot nem számolom bele mert Ő azért már elég rutinos meg megélt pár nagy csatát),h fog meg birkózni a nyomással.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Director del Fútbol
Benzemától én is jobban tartok , futballintelligenciája jóval magasabb mint az argentínnak legalább is amit a Lyonba láttam tőle, Madridban viszont mintha fizikálisan lenne nagyon elmaradva se dinamika se sebbeség.
Lényeg a lényeg képességekben mérföldekkel Higuain előtt van a kérdés hogy mennyit hoz majd ki belőle
Lényeg a lényeg képességekben mérföldekkel Higuain előtt van a kérdés hogy mennyit hoz majd ki belőle
Ezzel nem értek egyet.csababarca írta:Most olvasom,hogy Benzema kezdő lesz. Ezt akartam volna leginkább elkerülni. Jobb lett volna ha Higu szerencsétlenkedik ott elől madridi oldalról.
Higuain az állandó elmozgásaival folyamatosan zavart okoz elől, s szerintem nagyon sokat köszönhet neki a Madrid (ez évben is). Lehet, hogy nem lőtt sok gólt nagycsapatok ellen, de az előbbi miatt mindenképpen veszélyesnek tartanám.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Én inkább taktikai csatát várok a mai meccsen.Amúgy erre a Barcareal-keverék csapatra szerintem így lenne a dolog:
Casillas
Ramos-Puyol-Piqué-Marcelo
Alonso
Xavi-Iniesta/Özil(nálam ez abszolút döntetlen)
Messi-Villa-Di Maria
Mindenesetre ma egész nap a 08-09es Messi mezemben voltam.Suliba is ebben mentem. Egész nap rajtam lesz.
Jó szurkolást mind2 félnek.
VISCA EL BARCA!
Casillas
Ramos-Puyol-Piqué-Marcelo
Alonso
Xavi-Iniesta/Özil(nálam ez abszolút döntetlen)
Messi-Villa-Di Maria
Mindenesetre ma egész nap a 08-09es Messi mezemben voltam.Suliba is ebben mentem. Egész nap rajtam lesz.
Jó szurkolást mind2 félnek.
VISCA EL BARCA!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Nah a meccsig már nem jövök, és akármi lesz, csak holnap délután fogok ideülni ismét. Nem olvasom végig az eddigieket sem, csak leírom, amit gondolok:
Rossz érzéseim vannak a meccsel kapcsolatban, szerintem most a Madrid meg fogja büntetni a védelmi hibáinkat, és nem fogunk tudni gól lőni, tehát szerintem Mourinho győzelmével zárul a találkozó. Sokkal gyorsabbak a támadóik, mint a mi védőink. Alves helyén rengeteg támadást vezethetnek. Ha nem tudunk úgy felpörögni, és olyan szinten játszani, mint a Panathinaikosz ellen a Camp Nouban, akkor ki fogunk kapni. Brutál gyorsan és agresszíven kell tolnunk, hogy legyen esélyünk. Persze a Madrid sem tökéletes csapat, vannak hibái, de úgy érzem, hogy jelenleg felkészültebbek, és motiváltabbak...plusz nem nyerhetünk egymás után 5 klasszikust...Nagyon remélem, hogy a félelmeim nem igazolódnak be, eddig döntetlenszagúnak éreztem a dolgot, de most már rosszabb előérzetem van...de bízom benne, hogy a 2es körüli szorzó lesz a nyerő!
Szerk.:
Valdés-Ramos,Piqué,Carvalho,Marcelo-Busquets,Xavi,Iniesta-Di Maria,Messi,Villa
Rossz érzéseim vannak a meccsel kapcsolatban, szerintem most a Madrid meg fogja büntetni a védelmi hibáinkat, és nem fogunk tudni gól lőni, tehát szerintem Mourinho győzelmével zárul a találkozó. Sokkal gyorsabbak a támadóik, mint a mi védőink. Alves helyén rengeteg támadást vezethetnek. Ha nem tudunk úgy felpörögni, és olyan szinten játszani, mint a Panathinaikosz ellen a Camp Nouban, akkor ki fogunk kapni. Brutál gyorsan és agresszíven kell tolnunk, hogy legyen esélyünk. Persze a Madrid sem tökéletes csapat, vannak hibái, de úgy érzem, hogy jelenleg felkészültebbek, és motiváltabbak...plusz nem nyerhetünk egymás után 5 klasszikust...Nagyon remélem, hogy a félelmeim nem igazolódnak be, eddig döntetlenszagúnak éreztem a dolgot, de most már rosszabb előérzetem van...de bízom benne, hogy a 2es körüli szorzó lesz a nyerő!

Szerk.:
Valdés-Ramos,Piqué,Carvalho,Marcelo-Busquets,Xavi,Iniesta-Di Maria,Messi,Villa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2010.11.29. 16:49:56-kor.
Gyertek Morrisons 2-be (Jászai Mari tér)!
"17.00-21.00 között:
INGYENES A BELÉPÉS, és remek italakciók várnak: minden koktél 600Ft, a tequila csak 300 Ft és egy korsó sör is csak 300Ft!"
[auto_cenzúra] kivetítő, fűtött, +18
http://www.morrisons.hu/morrisons_music_pub2/
ENS HI DEIXAREM LA PELL!
"17.00-21.00 között:
INGYENES A BELÉPÉS, és remek italakciók várnak: minden koktél 600Ft, a tequila csak 300 Ft és egy korsó sör is csak 300Ft!"
[auto_cenzúra] kivetítő, fűtött, +18
http://www.morrisons.hu/morrisons_music_pub2/
ENS HI DEIXAREM LA PELL!
ugye ezt te se gondoltad komolyan...?Andris írta:Pedro pedig kb 10szer annyit tett le az asztalra eddig mint Di Maria, és amúgy is minden meccsen van egy gólpassza, gólja.

persze Marcelo legkisebb hibáját is megjegyzed, miközben folyamatosan szinte hibátlan teljesítményt nyújt és beállítod, úgy mintha kimondottam rossz lenne egyfolytában....
rossz nézni hogy lehet valaki ennyire elfogult (és ezt most föleg a Pedros részre értem)
Estére pedig jó meccsnézést kívánok mindenkinek és gyözzön a jobbik.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2010.11.29. 16:44:23-kor.
madridista
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Most olvasom,hogy Benzema kezdő lesz. Ezt akartam volna leginkább elkerülni. Jobb lett volna ha Higu szerencsétlenkedik ott elől madridi oldalról. 

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Igazából nem akarok jóslatokba bocsátkozni! Jó szurkolást mindenkinek este és természetesen egy gyönyörű Barca győzelmet! Azt hiszem minden más fölösleges!
VISCA EL BARCA

VISCA EL BARCA

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Entrenador del Barça
Na emberek.
Ezt a topicot általában kerülni szoktam, mert nem igazán akarok belefolyni a vitákba, beszélgetésekbe, de a mai napon mégis benéztem ide, és ha már itt vagyok, akkor hagyok is itt egy kis jókívánságot!
Ma este egy olyan csapatot szeretnék látni a pályán, amely felemelt fővel küzd, azt játssza, amit tud, és nem hagyja szóhoz jutni a Real Madridot!!! Küldjétek őket haza srácok azzal a tudattal, hogy ez volt életük legrosszabb napja. Visca el Barca!!!!!
Ezt a topicot általában kerülni szoktam, mert nem igazán akarok belefolyni a vitákba, beszélgetésekbe, de a mai napon mégis benéztem ide, és ha már itt vagyok, akkor hagyok is itt egy kis jókívánságot!
Ma este egy olyan csapatot szeretnék látni a pályán, amely felemelt fővel küzd, azt játssza, amit tud, és nem hagyja szóhoz jutni a Real Madridot!!! Küldjétek őket haza srácok azzal a tudattal, hogy ez volt életük legrosszabb napja. Visca el Barca!!!!!
- zsírosdeszka
- A Madridista
Na én mentem. Bármi is lesz, csak holnap jövök! Csak holnap reagálok.
Szép estét mindenkinek!
Ja, még ez:
Miért ne hagyd ki a mai meccset?
1. Mert a világ két legjobb csapata játszik egymás ellen. A FIFA annak idején hivatalosan is a Real Madridot ismerte el a XX. század legjobb csapatának, míg a statisztika azt mutatja, hogy a XXI. század első évtizedének legeredményesebb együttese a Barcelona.
2. Egy Barcelona-Real Madrid meccs jóval több, mint egy Messi-Cristiano Ronaldo párharc. Ugyanakkor ki az, aki kételkedik abban, hogy a földkerekség két legjobb játékosa is pályán lesz ma este?
3. Guardiola-Mourinho, Mourinho-Guardiola. Két edzőfejedelem, két teljesen ellentétes stílus, felfogás. Európa talán két legfelkészültebb edzője is egymás ellen fog meccselni.
4. A pályán 13 világbajnok. Nyolc a Barcánál, öt a Real Madridnál, így a mai El Clásico a világbajnok spanyol válogatott szellemiségében fog lezajlani.
5. Aranylabdások egymás közt. Messi 2009-ben, Cristiano Ronaldo 2008-ban nyerte el a rangos elismerést. Idén akár Xavi, Iniesta, Villa vagy Casillas is nyerhet...
6. A labda jó helyen lesz. A lábakban tehetség és tudás lakozik, ezért képtelenség, hogy ne lássunk jó meccset. Nagy kérdés, lehet-e jobban játszani ezt a sportágat, mint ahogy ezt a két csapat fogja majd este tenni.
7. Világklasszis kapusok. A spanyolok szerint Casillas-szal és Valdes-szel jelenleg csak Julio César vetekedhet, mivel Buffon és Cech már nem azok, akik néhány éve voltak. Jelenleg a Real Madrid kapusa elismertebb, de Valdés is rengeteget fejlődött az elmúlt években.
8. A Xavik miatt. „B" vagy „V", a jó futball garantált. Ha Xabinál, ha Xavinál lesz a labda.
9. A világ futballja a Nou Campra figyel. Ismét egymásnak feszül a Barcelona és a Real Madrid, a világ két legtöbb szurkolót vonzó csapata.
10. Ha szereted a focit, nem hagyhatod ki. Mert ehhez hasonló előadást nem minden nap látsz.
Szép estét mindenkinek!
Ja, még ez:
Miért ne hagyd ki a mai meccset?
1. Mert a világ két legjobb csapata játszik egymás ellen. A FIFA annak idején hivatalosan is a Real Madridot ismerte el a XX. század legjobb csapatának, míg a statisztika azt mutatja, hogy a XXI. század első évtizedének legeredményesebb együttese a Barcelona.
2. Egy Barcelona-Real Madrid meccs jóval több, mint egy Messi-Cristiano Ronaldo párharc. Ugyanakkor ki az, aki kételkedik abban, hogy a földkerekség két legjobb játékosa is pályán lesz ma este?
3. Guardiola-Mourinho, Mourinho-Guardiola. Két edzőfejedelem, két teljesen ellentétes stílus, felfogás. Európa talán két legfelkészültebb edzője is egymás ellen fog meccselni.
4. A pályán 13 világbajnok. Nyolc a Barcánál, öt a Real Madridnál, így a mai El Clásico a világbajnok spanyol válogatott szellemiségében fog lezajlani.
5. Aranylabdások egymás közt. Messi 2009-ben, Cristiano Ronaldo 2008-ban nyerte el a rangos elismerést. Idén akár Xavi, Iniesta, Villa vagy Casillas is nyerhet...
6. A labda jó helyen lesz. A lábakban tehetség és tudás lakozik, ezért képtelenség, hogy ne lássunk jó meccset. Nagy kérdés, lehet-e jobban játszani ezt a sportágat, mint ahogy ezt a két csapat fogja majd este tenni.
7. Világklasszis kapusok. A spanyolok szerint Casillas-szal és Valdes-szel jelenleg csak Julio César vetekedhet, mivel Buffon és Cech már nem azok, akik néhány éve voltak. Jelenleg a Real Madrid kapusa elismertebb, de Valdés is rengeteget fejlődött az elmúlt években.
8. A Xavik miatt. „B" vagy „V", a jó futball garantált. Ha Xabinál, ha Xavinál lesz a labda.
9. A világ futballja a Nou Campra figyel. Ismét egymásnak feszül a Barcelona és a Real Madrid, a világ két legtöbb szurkolót vonzó csapata.
10. Ha szereted a focit, nem hagyhatod ki. Mert ehhez hasonló előadást nem minden nap látsz.
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.

Békés megyében valaki/k terveznek közös meccsnézést?
- zsírosdeszka
- A Madridista
Erre írtam, hogy nincs Barcelona Real Madrid nélkül és fordítva...Bár továbbra sem értem, mi sarkal valakit arra, hogy a másik tábor oldalára írogasson,
"A XX. század legjobb csapata"

A többiek mind hülyeséget álmodtak, én 21-12-t álmodtam, Barca győzelemmel
Messi rúgott asszem tizenkettőt. Az már valami más sportág szerintem. X)
De hogy valami értelmeset is írjak, nekem annyi elég lenne, ha olyan meccs lenne, amin sokszor felmegy a vérnyomásom. Meg ne legyen színészkedés, meg nem adott gól, megadott lesgól vagy ilyesmi. És az győzzön aki megérdemli. (az lenne a legjobb, ha a Barca érdemelné meg
) Izgalmas meccs lesz, az biztos.

De hogy valami értelmeset is írjak, nekem annyi elég lenne, ha olyan meccs lenne, amin sokszor felmegy a vérnyomásom. Meg ne legyen színészkedés, meg nem adott gól, megadott lesgól vagy ilyesmi. És az győzzön aki megérdemli. (az lenne a legjobb, ha a Barca érdemelné meg

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Mert a többség itt nem követi nyomon a reál mérkőzéseit és így nem tudnak teljesen mérvadó összehasonlítást csinálni. Ahogy ez ellenkezőleg is igaz.Marcelo vs Abidal Rolling Eyes Hát nem tudom, már párszor említettem, de még most sem értem, mi a francért nem lehet elismerni a brazil érdemeit, azt, hogy amióta itt van egyre feljebb-feljebb került a ranglétrán és az idei szezonban egyedül ő és Carvalho szvsz akik az összes meccsüket konstans jó formába hozták le, igaz, hogy még most is akad 1-2 alkalom nagy ritkán amikor igen felmegy és nem ér vissza időben, de ez mit sem csorbít a mostani teljesítményén... Di Maria vs Pedro pedig ha a mostani szezont nézzük akkor az Argentin, ehhez remélem nem kell kommentárt fűznöm..
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem.