2010.11.29. 19:48:39
socio66 írta:én igazából felkészültem a legrosszabbra is,abszolút előfordulhat hogy kikapunk mert a támadók becsődölnek,vagy lekontráznak minket,vagy egyszerűen csak kivédekezik a meccset.
igazából azt szeretném hogy ne robbanjak fel az idegtől mondjuk egy rossz bírói ítélet miatt(mou tett azért hogy a bíró kétszer is meggondolja,odaítéli-e nekünk a dolgokat..),vagy a madrid részéről egy bemákolt gól után pl.
hogy aztán ki nyer,azt már a szerencse és a hideg fejek döntik el.
mindenesetre bármi is lesz,akkor is mi vagyunk a legjobbak és ugyanúgy fogom szeretni a csapatot.
no de hallgassuk a mi Ivánunkat a felvezetőben. 
Én is így gondolom.
De már előre félek,hogy X-nél,vagy egy esetleges vereségnél jönnek az okos madridiak nyomni a sódert. ezért szerintem nem is fogom meccs után olvasni a fórumot ilyen esetben,mert úgysem fogom megállni,hogy ne szóljak vissza
De ne így legyen, üssük őket,aztán max gratulálni jöjjenek át
Nem tippelek,itt tényleg minden benne van,az is hogy nagyon nyerünk,az is hogy nagyon kikapunk,szoros vereség-győzelem,döntetlen,tényleg bármi.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."