Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Mert ő is ott szeret játszani. Hamis 9-es/10-es/második számú csatár, majdnem ugyanaz a poszt mindhárom.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy ilyenkor ha Messi hamis 9es miért nem játszik Dybala ott ahol tud?
akkor mi a ráknak vitték ki?Cestus írta:Bűn lassú a tag, és az erőnléte sem a legjobb. Szerintem nem sokáig bírná, ha a szélen kellene fel és alá zakatolnia.visca el barca írta:dyabala gyerek tényleg ennyire nem tud szélen játszani, hogy ezt a fogalmatlan pavont kell erőltetni?
Bűn lassú a tag, és az erőnléte sem a legjobb. Szerintem nem sokáig bírná, ha a szélen kellene fel és alá zakatolnia.visca el barca írta:dyabala gyerek tényleg ennyire nem tud szélen játszani, hogy ezt a fogalmatlan pavont kell erőltetni?
Pavón és Perez LOLNero. írta:Argentína: Armani – Mercado, Otamendi, Rojo, Tagliafico – E. Pérez, Mascherano, Banega – Pavón, Messi, Di María.
Franciaország: Lloris – Pavard, Varane, Umtiti, L. Hernández – Kanté, Pogba – Mbappé, Griezmann, Matuidi – Giroud.
Csak itt voltak játszót társai ,na meg mögötte egy stabil védelem ,nem hiszem ,hogy rajta fog múlni.Cestus írta:Kíváncsi leszek, Messi hogyan fog muzsikálni hamis kilencesként. Komolyan termelte a gólokat az idei szezon elején, amikor pár meccs erejéig ott játszatták.
Szerintem nem, innentol kezdve plane unalmas es "ovatos" meccsek jonnek nagyreszt, 2,5 gol ala, hosszabitasban, 11es parbajban eldolo parharcok.Tartok tőle, hogy nagy mészárlás lesz.
Nem sok lehetőségük lesz a kilenc emberes védekezésen kívül, ha meg akarják úszni. Di María és Pavón visszazárnak majd szépen, aztán reménykedhetnek elöl a Messi magicben.BarcafanTomee írta:Egyes hírek szerint, Messi hamis 9-est fog holnap játszani, mellette meg Di Maria és Pavón lesznek a széleken. Rámennek a kontrákra?
Még tőlük is fura lenne ha a 4. meccsükön is új felállással próbálkoznának. Mondjuk egyetlen esélyük a bunker és valahogy találni egy gólt, esetleg a tizik.
Tartok tőle, hogy nagy mészárlás lesz.
Attól függ honnan nézzük. Szülei albánok, akik kivándoroltak. Kosovo függetlenné? válásával pedig fel is vette a kosovói állampolgárságot. Szóval már kettős állampolgár aztán már rajta múlik, hogy minek érzi magát. Pl a külhoni magyarok se románok, szlovákok, szerbek azért mert ott születtek. De amúgy lényegtelen.visca el barca írta:brüsszelben született, ott is nőtt fel, szóval totál belga, nem albán. én amúgy azt hittem a neve alapján, hogy lengyelBarcafanTomee írta:de amúgy albán.
brüsszelben született, ott is nőtt fel, szóval totál belga, nem albán. én amúgy azt hittem a neve alapján, hogy lengyelBarcafanTomee írta:de amúgy albán.
Azt nem tudom, de hogy az év kecskéje ő lesz, az 100 %Cestus írta:Ha megnyerik, Messi lesz az év játékosa és edzője is?Fecooo írta:Akkor innentől nincs kérdés, VB-címig meg se állnak