Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Andris
Adminisztrátor

2010.11.30. 14:15:24

Initom írta:

Hát ha ninca Lass akkor Messi kába szilánkosra törik.
Nézzétek csak meg a videót,nagyon nagyon úgy látszik mintha Lass meg akarná menteni Messit,szándékosan csúszik be kettőjük közé.
Hálásak lehetünk neki.
Azért csak tisztázzuk, hogy Lass is elütni jött, szerencsére nem figyeltek egymásra Ramossal. Ettől függetlenül tényleg pont olyan a mozdulat, mintha önfeláldozóan beugrana.

Még egyszer, utoljára elmondom: Ne foglalkozzatok itt más fórumokkal.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Initom
Entrenador del Barça

2010.11.30. 14:06:25

Andris írta:Legyetek szívesek mostmár az igényeteket is privátban elküldeni.. :roll:

Na, tegnap mikor írtam a Puyol nyilatkozatot, már-már egyetértettem azzal, hogy ami a pályán történt, maradjon is ott.
Az még hagyján hogy több válogatott társát (akiknek amúgy köszönheti a VB címét, mert egyáltalán nem játszott jól a VBn, és azóta sem) felpofozta, ellökte, de ahogy Messit szerelte. Megnézve még párszor az esetet, ebből tényleg jóval nagyobb sérülés is lehetett volna ha Diarra nem akar szintén kaszálni. Remélem ezt figyelembe veszik, amikor kiszabják a büntetését. Pepe esete ugyan durvának tűnik, de most megnézve Ramosét sokszor, ez nem egy hirtelen harag volt, hanem úgy futott oda hogy most vége Messinek, és sokkal súlyosabb kivégzést akart mint amit végül kivitelezni tudott.
Kíváncsian várom, hogy mennyire meszelik el. Ennek a gyereknek már sokszorosan halmozati büntetés járna, de valahogy néha nem veszik észre amikor henteskedik.

A őszi szezonból maradt 5 fordulóra már tuti nem engedném vissza, és akkor szerintem jószívű voltam.

Pepe valóban szerelte egyszer Messit szépen, de amúgy ő sem állt a helyzet magaslatán szinte soha. Marcelorol meg szót sem érdemes ejteni. Már nemtom kivel vitáztam itt az ő munkájuk minőségéről, de ez egy újabb, az eddigieknél jóval komolyabb strigula mindkettőjüknek, az én álláspontom mellé.
Carvalho egy barom, Arbeloa detto.
Lass legalább megmondta Mounak hogy merre hány méter.

Amíg Mourinho ül a kispadon, és vannak a pályán olyan játékosok mint Ronaldo, Ramos, Pepe, és még az a pár katona aki szó nélkül végrehajtja José undorító utasításait, addig a Madrid nem hogy szépen nem fog játszani, vagy komoly ellenfelek ellen hatékonyan, de nagy csapatként sem fogják jegyezni a világon sehol. Nem is érdemlik meg.

A mieinkről még alig írtam, de szinte felesleges is. Szinte mindenben és mindenki azt hozta, amit vártam. A különbség annyi, hogy ilyen iszonyú gyalázásra még én se számítottam. Annak ellenére, hogy hónapok óta állítom itt gyakorlatilag szinte mindenkivel szemben, a két csapat játékképe között sok szintnyi különbség van. De eredményben legalább azt hoztuk, amit vártam volna, na persze csak azért, mert 60 percnél megálltunk.

Hát ha ninca Lass akkor Messi kába szilánkosra törik.
Nézzétek csak meg a videót,nagyon nagyon úgy látszik mintha Lass meg akarná menteni Messit,szándékosan csúszik be kettőjük közé.
Hálásak lehetünk neki.
Abi & Tito
Jason
Jugador del Barça

2010.11.30. 14:04:54

Először is gratula a fiuknak,mert szép estét varázsoltak nekünk szurkolóknak.Másodszor pedig gratulálok Pepnek,Titonak és az egész menedzsmentnek mindazért a sokk munkáért amit belefektettek a klubba.Ez egy hihetetlen este volt!!:shock: :lol: Amit csak sajnos az árnyékoltbe, hogy az ellenfél nembirta elviselni a kudarcát és ezért mészárosként "Murinyó" módra emberrekre való vadászatott inditottak Puyiék ellen. :evil: :lol: Végig látszott hogy a magukat sportembereknek nevezző uraknál teljesen elszakadt a cérna mint pl:CR meglöki Peppet verzió,vagy Arbeloa Leot,vagy Carvalho ismétt Leótt való esett.....A Ramoshoz való esetthez pedig nincs mit hozzá füznöm,mert ezt sajnos látni kellett. :evil: :wink:
Kép
David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.
Adminisztrátor

2010.11.30. 13:54:14

Legyetek szívesek mostmár az igényeteket is privátban elküldeni.. :roll:

Na, tegnap mikor írtam a Puyol nyilatkozatot, már-már egyetértettem azzal, hogy ami a pályán történt, maradjon is ott.
Az még hagyján hogy több válogatott társát (akiknek amúgy köszönheti a VB címét, mert egyáltalán nem játszott jól a VBn, és azóta sem) felpofozta, ellökte, de ahogy Messit szerelte. Megnézve még párszor az esetet, ebből tényleg jóval nagyobb sérülés is lehetett volna ha Diarra nem akar szintén kaszálni. Remélem ezt figyelembe veszik, amikor kiszabják a büntetését. Pepe esete ugyan durvának tűnik, de most megnézve Ramosét sokszor, ez nem egy hirtelen harag volt, hanem úgy futott oda hogy most vége Messinek, és sokkal súlyosabb kivégzést akart mint amit végül kivitelezni tudott.
Kíváncsian várom, hogy mennyire meszelik el. Ennek a gyereknek már sokszorosan halmozati büntetés járna, de valahogy néha nem veszik észre amikor henteskedik.

A őszi szezonból maradt 5 fordulóra már tuti nem engedném vissza, és akkor szerintem jószívű voltam.

Pepe valóban szerelte egyszer Messit szépen, de amúgy ő sem állt a helyzet magaslatán szinte soha. Marcelorol meg szót sem érdemes ejteni. Már nemtom kivel vitáztam itt az ő munkájuk minőségéről, de ez egy újabb, az eddigieknél jóval komolyabb strigula mindkettőjüknek, az én álláspontom mellé.
Carvalho egy barom, Arbeloa detto.
Lass legalább megmondta Mounak hogy merre hány méter.

Amíg Mourinho ül a kispadon, és vannak a pályán olyan játékosok mint Ronaldo, Ramos, Pepe, és még az a pár katona aki szó nélkül végrehajtja José undorító utasításait, addig a Madrid nem hogy szépen nem fog játszani, vagy komoly ellenfelek ellen hatékonyan, de nagy csapatként sem fogják jegyezni a világon sehol. Nem is érdemlik meg.

A mieinkről még alig írtam, de szinte felesleges is. Szinte mindenben és mindenki azt hozta, amit vártam. A különbség annyi, hogy ilyen iszonyú gyalázásra még én se számítottam. Annak ellenére, hogy hónapok óta állítom itt gyakorlatilag szinte mindenkivel szemben, a két csapat játékképe között sok szintnyi különbség van. De eredményben legalább azt hoztuk, amit vártam volna, na persze csak azért, mert 60 percnél megálltunk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.11.30. 13:49:05

Sokan nézték a meccset. A cikk első mondatai.... :lol: :lol: :lol:
http://comment.blog.hu/2010/11/30/sokan ... _classicot
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.30. 13:46:24

Most találtam Ramosról egy kis érdekességet madridistán:

230 meccs, 92 sárga, 12 piros

Kajak nyitnia kéne egy dojot. :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2010.11.30. 13:44:04

Gyerekek én tegnap azt amikor 4:0nál a Barca eldugta a labdát megkönnyeztem!csodálatos volt ezt látni!Hálát adhatunk hogy napról napra láthatjuk ezt a csapatot!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
culinho
Capitá del Barça

2010.11.30. 13:41:15

lui1698 írta:Lass mentette meg Messit?
http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... tette_meg/
A végén mutatják Ronit, ahogy hosszú másodperceken keresztül csak néz maga elé, rágja a szája szélét. Talán ez az első alkalom, hogy valami emberi megnyilvánulást látok rajta. Kiváncsi lennék, mire gondolt.
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.11.30. 13:35:40

Passzok: Barcelona: 684 Real Madrid: 331
valaki tud még olyan oldalt ahol egyénekre lebontva van hogy ki mennyit passzolt?
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
OvaMind
Jugador d'estrella

2010.11.30. 13:33:37

Mihu írta:
Fecooo írta:Mourinho:"nem aláztak meg minket..."
válaszom: de igen...

most mit láttunk: ESÉLYÜK SE VOLT, EGY PERCIG SE! a játékosok agya eldurrant! már csak az hiányzott, h a "mieink" a labdajáratás közben elkezdjék a "gyere cíc-cíc" meg az "erre csörög a dió"-t rigmusokat, mert a látottak alapján ez is megtörténhetett volna...

igen kérem szépen, ez megalázás volt...
Nemtudom Ti hogy voltatok, vele, de nekem úgy a 70. perc környékén olyan erős de javu-m volt, hogy elmondani se lehet. Tisztára mintha a 2009-es római BL döntőt láttam volna. Ott is ugyan az történt, mint tegnap a 70. percben. A középpályán passzolgattunk, egyérintővel, a Real-osok meg futkostak a labda után, mint akik aggresszíven le akarnak támadni, de egyszerűen nem ment nekik, mert olyan gyorsan egyérintőztünk, hogy nem tudták lekövetni a labda mozgását. Az MU ellen is ugyan ez történt. Ahogy SAF is mondta, Xavi és Iniesta bármeddig képesek eldugni a labdát az ellenfél elől. És az látszott tegnap a srácokon, hogy ez a gyors egyérintős játék nem olyan volt hogy "jaj jön egy realos...jaj innen is, jaj onnan is, jaj mindenhonnan realos jön", hanem olyan játszik könnyedséggel reagáltak és passzoltak, hogy az valami egészen elképesztő. Nem állnék be cicának egy edzésen mert ha nekik csak sarokkal lehet beleérni a labdába, akkor se tudnék lefülelni egy passzt sem. És ez az egyik legfontosabb eleme a játékunknak. Hogy el tudjuk dugni a labdát, és képesek vagyunk gyorsabban passzolni, mint ahogy az ellenfél letámad. Kicsit olyan szitu ez hogy a bűnözők mindig egy lépéssel a rendőrök előtt járnak.

Sok Real drukker hívott fel és írt nekem gratuláló üzenetet. Volt bennük olyan aki a 6-2-t is a bíróra fogta (persze viccesen, de akkor se vallotta be hogy jobbak voltatok, inkább röhögve cukkoltuk egymást 10 percig) és volt olyan aki már régóta bevallja hogy a Barca külön szintet képvisel a Real-hoz képest. Ezekben a drukkerekben egy közös dolog volt, mégpedig az, hogy mindannyian el voltak keseredve a mutatott, pontosabban a nem mutatott játék miatt. Mindannyian azt mondták hogy megérdemeltek volna még vagy 3-at, és akkor se szólhattak volna egy szót sem. Így, hogy mindenki gratulál, és nem fogja semmire ezt a megalázó vereséget, így picit bele tudok gondolni hogy mi mehet végig a madridisták fejében. Olyasmire tudok gondolni, hogy elhitték az elmúlt meccsek alapján, hogy van keresnivalójuk, megjött a megváltó, José Mourinho, van egy jó csapatuk ami számolatlanul rúgdossa a gólokat, van arca a csapatnak. És akkor jön az El Clasico, amit mindenki annyira várt, mert végre most mindkét csapat jó formában van, és erre kapnak egy 5-öst, és nem is az 5-ös itt a baj, hanem az teljesítmény, amit előadtak, illetve a sportszerűtlen magatartás netovábbja.

Nagyon remélem, hogy tavaszra valamelyest összeáll ez a Real Madrid, és akkor is megverjük őket, mert akkor Mourinho-nak az sem szolgálhat kifogásként, hogy még nem állt össze a csapat. Akkor tényleg nem tudom mit fog mondani. De mindenesetre én még ilyen beletörődött arcot nem láttam tőle. Az is meglepett, hogy mikor Diarra ellent mondott neki, akkor nem csinált semmit, csak előrefordult és kész. Kicsit hasonlított Rijkaard-ra, mikor kikaptunk 4-1-re Madridban. Ő is végigülte ölbe tett kézzel a 90 percet.
Szerintem most sem lehet a kiforratlansággal indokolni... kifogásokat mindig lehet találni, a győzelmet viszont sosem kell megmagyarázni :)
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.11.30. 13:32:13

nagyi írta:
montii írta:Szinte végig olvastam a madridista fórumait tegnap. Csináltam egy összeállítást a szurkolói kommentekből. Néhol elég vicces :D Vannak elismerő szavak is. Ilyen jogtalan messi fikázást nem raktam bele, meg hasonlókat.
Beszúrjam ide? Érdekel titeket? kissé hosszú.
Szintén igényt tartanék rá! :)
Engem is érdekelne! :)
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
nagyi
Jugador del Barça

2010.11.30. 13:26:27

montii írta:Szinte végig olvastam a madridista fórumait tegnap. Csináltam egy összeállítást a szurkolói kommentekből. Néhol elég vicces :D Vannak elismerő szavak is. Ilyen jogtalan messi fikázást nem raktam bele, meg hasonlókat.
Szintén igényt tartanék rá! :)
"Bσтι, вσтι, мα∂яι∂ιѕтα qυι ησ вσтι!"
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.30. 13:18:06

Te jó ég. Tegnap örömittasan nem tudtam így megfigyelni és most is csak másodjára vettem észre a 2. lassításnál, hogy Ramos mit művelt. Elképesztő, hogy egyáltalán megfordul ilyen a fejében. Egyáltalán nem tartom túlzásnak a cikk címét és ez illetve az eset után történtek tükrében, minimum 5 meccset adnék neki....
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
david0311
Barça B

2010.11.30. 13:17:55

Hali!
Tudnátok adni egy linket amiről letudom tölteni magyar kommentárral a meccset?:) Hihetetlen élmény volt,át akarom élni megint:D
gamerpapa
Jugador del Barça

2010.11.30. 13:15:08

nézzetek át a madridistára. :D egy két szurkolójuk nagyon elborult. hasonlókat lehet olvasni, mint "első két szerencsétlen gól", "aljas féreg messi", és természetesen a meccs hangulatáért a Barca felel :) savanyú a szőlő azt hsizem :)
Mihu
Director del Fútbol

2010.11.30. 13:00:11

Ezt én már tegnap megfigyeltem mikor megtörtént az eset. Más kérdés, hogy Lass is úgy jött hátulról, és vitte el Messi jobb lábát, hogy a bal lábán lévő labdához semmi köze nem volt, de legalább így Ramos nem tudott akkorát belerúgni Messibe mint amekkorát szeretett volna.
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.30. 12:56:21

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.30. 12:50:51

Én is mentettem pár hsz-t onnan, de érdekel, hogy te miket. Pü-ben én is megköszönném!

(Johan Cruyff)
Mihu
Director del Fútbol

2010.11.30. 12:49:35

detabarca írta: Tény hogy ezek után helyre kell rakni a fejeket! Akik a meccs előtt nem tudtak (már nem 1x) tisztelettel nyilatkozni, azok egy ilyen fájó vereség után valószínűleg még annyira se tudnának. Érzik Madridban is óriási baj van a rendszerrel.
Most már akárhányszor lenéző nyilatkozatot olvasok egy realostól a Klasszikus előtt, tudni fogom hogy nyerünk :D Tavaly Casillas szólta el magát a visszapillantós hasonlatával, most Ronaldo nyilatkozott két okosat :D Nagyjából csak azon múlt hogy nem rúgtunk nekik 8-at, hogy Messi mindenképpen gólt akart rúgni, és nem passzolt, inkább cselezett. Ha ott önzetlen, akkor most Ronaldo nézhetne :D
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.30. 12:48:45

detabarca írta:Tény hogy ezek után helyre kell rakni a fejeket! Akik a meccs előtt nem tudtak (már nem 1x) tisztelettel nyilatkozni, azok egy ilyen fájó vereség után valószínűleg még annyira se tudnának. Érzik Madridban is óriási baj van a rendszerrel.
Nem egészséges ami ott van az biztos, ez már többször le lett írva.
Minden és mindenki nyomást fejt ki a mindenkori edzőre és a játékosokra.
Le merném fogadni, hogy Madridban csapaton belül nem egy klikk van kialakulva, és olyan szinten elkülönülve, hogy szinte nem is beszélnek egymáshoz. Ez meg is látszik a meccseiken.
Kép
cyrax
Jugador del Barça

2010.11.30. 12:48:16

Nekem is jöhet privátban :-)
Zaen
Jugador del Barça

2010.11.30. 12:43:16

Nekem is elküldhetnéd PÜ-ben! :wink:
Kép
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.30. 12:41:36

lui1698 írta:Nézem a madridistát, el akartam olvasni a nyilatkozatokat, de nem láttam semmit. Nézem az eurobarca-t látom, hogy nyilatkozatstop van. :shock:
WTF? Még bányába is leviszik őket, azt' tarkónlövik aki megszólal vagy mi az isten? Most ennek mi értelme? Nehogy valaki rosszat merjen mondani a nagy námbörvánról?
Tény hogy ezek után helyre kell rakni a fejeket! Akik a meccs előtt nem tudtak (már nem 1x) tisztelettel nyilatkozni, azok egy ilyen fájó vereség után valószínűleg még annyira se tudnának. Érzik Madridban is óriási baj van a rendszerrel.

(Johan Cruyff)
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.30. 12:41:08

Másik fórumról nem lehet idézni, de azért én elolvasnám, szóval pü-ben jöhet. :D
Kép
ziipp
Capitá del Barça

2010.11.30. 12:40:23

Leadtam a voksomat én is. :D

Szerintem nincs értelme mentegetni a Reált, hogy még nem álltak össze, és hasonlók. Az őszi formájuk jó volt, és joggal gondolhatták azt, hogy van keresni valójuk, de végül nem volt.
Válasz küldése