Messithebest írta:
Miért is tartod túlzottnak? Ha nincs ott Lass,akkor te még a több éveset sem tartanád túlzottnak,annyira szilánkosra tört volna Messi lába.....
A jelen viszonyok mellett túlzottnak érzem!Sok mindenen kellene változtatni, de ugye vannak érdekek!Ne menjünk bele ebbe nagyon mélyen, de csak annyit mondok, miért nicns videóbíró????Jah mert akkor a németek a világtérképen se lennének!Ezért írom vannak érdekek

Senkinek nem adnak 10 meccses eltiltást!Ha úgy működne ahogy daffy írta, na akkor érdekes lenne a helyzet!De miután hatalmas pénzek vannak a fociban......Költő túlzásokba ne essünk, mert szilánkosra nem tört volna a lába, s ezt félre ne értse valaki nekem

Ha Ujfalusi rúgását "túlélte" szó szerint pár napos kihagyással....------lehet félre értelmezhetőek a gondolataim, de csupán a túlzásokat próbáltam helyesbíteni!mint már egyszer írtam, Ramos "művelete" alattomos volt, sportszerűtlen. s sorolhatnán akár a nyomdafestéket nem tűrő jelzkkel is, de "valahol értettem"!Pont veled beszéltük a meccsen, már az első félidőben, hogy valakinél elszakad a cérna......Ő fejével gondolkozva 2 éve egy csapat van Hispánia térképén többször az alárendeltség szerepe jut a meccseken, s végre veretlenül jó játékkal megérkeznek a Nou Campba és esélyük sincs, s ami a legrosszabb 90 percig üldözik a labdát!Nem mentség Ramos tettére semmi, csupán bizonyíték arra, hogy idegileg gyengébb mint mondjuk Xabi Alonso.....1 meccs egyértelműen valami hátsó "múveéletek" eredménye, s ezt mondom úgy, hogy úgy gondolom minden esetben tiisztelem az RM-t és nem ellenségnek, hanem nívós ellenfélnek tartom őket, s ha velük játszunk, akkor nem az elpusztításuk van bennem, hanem a méltóságos legyőzésük!De mást nem tudunk tenni, túl kell rajta lépni, s koncentrálni a hétvégi Osasuna elleni meccsre, mert úgy lenne igazi ez a hét!Gyerekek 8szoros odds van a Valencián, és ezt a KO-t lehet nem heverték még ki a fővárosban, s lehet pontot rabolnak a denevérek!Nagyon érdekes meccsre van kilátás, mindenesetre 1-2 ezerrel megteszem a Valenciát, ha már az 1:1 nem jött be most

Most a hétvégére ez a meglepetés érzésem!Espanyolt is megéreztem az Atletico ellen, ezt is érzem
Szerk:Helyesírásért és fogalmazásért bocs mindenmkitől, de forralt borozós házavató utéán vagyok, s mint tudjuk az alkohol öl ...dönt