Asszem ezt nem is kell tovább ragozni. Azért én megteszem. A világon minden ember látta, hogy mi történt, csak a spanyol labdarúgó szövetség nem....SZÉGYEN!!!Mihu írta:Hihetetlen, hogy az európai szövetség minden évben elmondja, hogy a fair play meg a tiszta játék a legfontosabb. Ez a nagy jelmondata az UEFA-nak. Ezt gondolom azért elmondják a nemzeti bajnokságok vezetőinek, büntető testületek vezetőinek is. És akkor itt van tegnap egy ilyen eset, amikor teljesen tisztán látszik, hogy Ramos akkorát rúgott amekkorát csak bírt, és csak isteni szerencse hogy útban volt Lass. És ráadásul akkor még kioszt egy pofont Puyolnak és Xavinak. És ennek a mozdulatsornak az a következménye, hogy nincs következménye. Ezek után nem is értem hogy mit várnak...hogy tisztuljon így a játék, ha nincs visszatartó erő a játékosoknak? Ezzel a döntéssel a döntéshozók magyarul azt mondták, hogy ők semmi kivetnivalót sem találtak abban, hogy egy játékos egy olyan meccsen, amit látott az egész világ, meg akar semmisíteni egy másik játékost, és utána még kioszt két pofont. Ez lenne a követendő példa? Nem hiszem...
Barça vs. Real - El Clásico
- detabarca
- Capitá del Barça
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
'Egy mérkőzést kell kihagynia Xabi Alonsónak és Sergio Ramosnak - azaz csupán a piros lapot büntették, a szándékosságot nem -, emellett fejenként 20 ezer eurós pénzbüntetésre ítélték őket.
A Real Madridnak 120 ezer eurót kell befizetnie, Mourinhónak 40 ezer eurót, míg az összeesküvésben ugyancsak szerepet játszó Iker Casillas 10 ezer, Jerzy Dudek 5000 eurós bírságot kapott."
Szegények, most miből fogják fizetni az új Lamborghinit meg a Madrid a jövő nyári igazolásokat?
A Real Madridnak 120 ezer eurót kell befizetnie, Mourinhónak 40 ezer eurót, míg az összeesküvésben ugyancsak szerepet játszó Iker Casillas 10 ezer, Jerzy Dudek 5000 eurós bírságot kapott."
Szegények, most miből fogják fizetni az új Lamborghinit meg a Madrid a jövő nyári igazolásokat?
- Messithebest
- Director del Fútbol
Akkor jobb ha helyesbítek: Nem azt akartam mondani h direkt ment oda,de ha véletlen sincs ott,akkor van nagy baj.ozsimiki írta: Egyetértek ezúttal.
nem gondolhatjátok komolyan,h Lass azért ment úgy oda,mert kiszámította,h eldurran Ramos agya és le akarja mészárolni MESSIT. Ekkora naivak ne legyetek azért, nem az a világ jutott nekünk...
Lass szerelni akarta ugyanúgy, az sem esett volna jól Messinek, szerencse a szerencsétlenségben,h épp ezért lett kisebb baj.
ez igaz. Ozsi

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Undorító, h csak a minimális, 1 meccses eltiltást kapta Ramos... Az ennél enyhébb kiállítást, akkor mennyire tiltják el???
Szándékos "sérülésokozás" + 2 játékos arcon pacskolása... Pfffujjjjj!!!
Szándékos "sérülésokozás" + 2 játékos arcon pacskolása... Pfffujjjjj!!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Egyetértek ezúttal.Ilúvatar írta:socio66 írta:érdekes az a felvetés hogy lass 'megmentette' a mi messinket.
megnéztem többször a videót,valóban úgy tűnik hogy ramos rúgását akarta levédeni,ramos utána rá is nézett,meg miután összegyűlt a tömet,lass volt az első aki megpróbálta elrángatni őt onnan,tehát lehet benne valami.
ez esetben neki nagy respect,ritka azért az ilyen.
Jaj már emberek... Nehogy azt higgyétek hogy Lass szándékosan mentette meg Messit![]()
![]()
Egyszerűen véletlenül a Lass becsúszása mentette meg Messi lábát... Véletlen, de van ilyen. Felsőbb hatalom döntött így
nem gondolhatjátok komolyan,h Lass azért ment úgy oda,mert kiszámította,h eldurran Ramos agya és le akarja mészárolni MESSIT. Ekkora naivak ne legyetek azért, nem az a világ jutott nekünk...
Lass szerelni akarta ugyanúgy, az sem esett volna jól Messinek, szerencse a szerencsétlenségben,h épp ezért lett kisebb baj.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Deus
- Boixos Nois
socio66 írta:érdekes az a felvetés hogy lass 'megmentette' a mi messinket.
megnéztem többször a videót,valóban úgy tűnik hogy ramos rúgását akarta levédeni,ramos utána rá is nézett,meg miután összegyűlt a tömet,lass volt az első aki megpróbálta elrángatni őt onnan,tehát lehet benne valami.
Jaj már emberek... Nehogy azt higgyétek hogy Lass szándékosan mentette meg Messit

Egyszerűen véletlenül a Lass becsúszása mentette meg Messi lábát... Véletlen, de van ilyen. Felsőbb hatalom döntött így

Gondolom mert ő közvetítette az utasítástnagyjudit89 írta:A lefigaro.fr - en olvasgatok, és ott van a Mourinho egymeccses eltiltása(BL) alatt, hogy Casillasnak 5000 vagy 10000 eurót kell fizetnie, de miért?
A számból vetted ki a szót köszönöm h leírtad helyettem amit gondolok!Cali írta:A madridstáknak és a madridi játékosoknak a nagy arcukból kellene visszavenni mostmár, és alázatosan állni a többi csapathoz, főleg a Barcelonához! Minden évben jönnek az ígérgetések, hogy most így nyerünk úgy nyerünk, aztán keresgetik a kifogásokat a zakók után. Volt, hogy mögöttünk voltak a tabellán, de feldiszítették Cibeles teret, vagy mit... hogy majd ott ünneplik a vereségünket. Lett is belőle egy szép 2 - 6. Példának ott volt még tavalyi visszapillantós nyilatkozat, vagy a mostani "nekünk nem rúg 8at a Barca". Egy kis alázatosság és tisztelet hiányzik. Azzal már talán megtennék a fejlődés felé vezető út első lépését.
A szurkolók, meg beharangozták, hogy a világ két legjobb csapata áll ki egymás ellen. Az egyik ott volt, a másik jelen pillanatban, nem tudom ki, de nem a Real Madrid. Ahhoz nyerni is illene valamit, nem csak a spanyol bajnokságban a kiscsapatok elleni meccseket!
Istenítik Mourinhot, de tegnap a legnagyobb húzása, 0 2nél az irányítója lecserélése volt, egy 3. vkp-ra. Csodálatos lépés.. A Pellegrini és Juande Ramos féle Madrid is nagyobb gondot okozott nekünk hazai pályán, mint ez a tegnapi hatalmas arccal ideérkező csapat.
Azok az emberek, akik helyeslik Ramos tegnapi tettét Messivel szemben, csak sajnálni tudom. Azért mert valaki jobb, nem hiszem, hogy a megsemmisítés lenne a megoldás ellene. DE ez van.. hála égnek nem lett senkinek komolyabb baja, pedig nagyon benne volt a meccsben.
Forca Barca, szép volt Fiúk!
Tegnap este én is leírtam csak olyan idegállapotba voltam h a moderátorok azonnal törölték

Ez a Real nem csapat sztem ha ezt látta pl.:Raul ő is azt mondja h megérdemelték! Sztem szíve mélyén még ő is mellettünk állt..
Nagyon magukba kéne nézni mert egy jó képességű társaság de ezzel a felfogással nem fognak jutni sehova! Sok szerencsét!

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Annyit még,hogy akik azt mondják,hogy nincs ekkora különbség a két csapat között,azok nem látnak a szemüktől?
Tegnap este 21:00-22:50 között bebizonyosodott,hogy DE,van. Jelenleg ez a különbség,ami ki is lett mutatva.
Tegnap este 21:00-22:50 között bebizonyosodott,hogy DE,van. Jelenleg ez a különbség,ami ki is lett mutatva.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- nagyjudit89
- Jugador del Barça
A lefigaro.fr - en olvasgatok, és ott van a Mourinho egymeccses eltiltása(BL) alatt, hogy Casillasnak 5000 vagy 10000 eurót kell fizetnie, de miért?
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
- gygerike
- Entrenador del Barça
Suarez azért kapott 7! meccses eltiltást ami teljesen jogos mert megharapta az ellenfél fülét(patkányság). Hasonlítsuk már össze a 2őt melyiknek milyen következménye lehetett volna stb. Ramosnak min ugyan ennyit kellet volna kapnia .
Visca El Barca

A madridstáknak és a madridi játékosoknak a nagy arcukból kellene visszavenni mostmár, és alázatosan állni a többi csapathoz, főleg a Barcelonához! Minden évben jönnek az ígérgetések, hogy most így nyerünk úgy nyerünk, aztán keresgetik a kifogásokat a zakók után. Volt, hogy mögöttünk voltak a tabellán, de feldiszítették Cibeles teret, vagy mit... hogy majd ott ünneplik a vereségünket. Lett is belőle egy szép 2 - 6. Példának ott volt még tavalyi visszapillantós nyilatkozat, vagy a mostani "nekünk nem rúg 8at a Barca". Egy kis alázatosság és tisztelet hiányzik. Azzal már talán megtennék a fejlődés felé vezető út első lépését.
A szurkolók, meg beharangozták, hogy a világ két legjobb csapata áll ki egymás ellen. Az egyik ott volt, a másik jelen pillanatban, nem tudom ki, de nem a Real Madrid. Ahhoz nyerni is illene valamit, nem csak a spanyol bajnokságban a kiscsapatok elleni meccseket!
Istenítik Mourinhot, de tegnap a legnagyobb húzása, 0 2nél az irányítója lecserélése volt, egy 3. vkp-ra. Csodálatos lépés.. A Pellegrini és Juande Ramos féle Madrid is nagyobb gondot okozott nekünk hazai pályán, mint ez a tegnapi hatalmas arccal ideérkező csapat.
Azok az emberek, akik helyeslik Ramos tegnapi tettét Messivel szemben, csak sajnálni tudom. Azért mert valaki jobb, nem hiszem, hogy a megsemmisítés lenne a megoldás ellene. DE ez van.. hála égnek nem lett senkinek komolyabb baja, pedig nagyon benne volt a meccsben.

jövök....jövökMihu írta: És most itt a madridisták jöhetnek nekem azzal, hogy peeeersze, mert Messzikét védjük ennyire, ha nem róla lenne szó nem lenne belőle ilyen balhé. De kedves madridisták, lenne balhé. Ha Daniel Alves akarná megsemmisíteni Drogba-t (akit mellesleg ki nem állhatok, direkt ezért írtam őt) akkor is fel lennék háborodva hogy csak 1 meccset kapott, és teljes mértékben elítélném a cselekedetet.

ramos nem való focipályára,de jong szintén,balotelli detto és még lehetne sorolni. ugyan nem viselkedéstanulmányi céllal ülök le meccset nézni,de nekem is van egy határ,amin ezek már messze túlmennek. én lehet,hogy drasztikusnak hangzik,de a szezonban nem engednék többet pályára lépni senkit,ilyen tettek után. valahogy így nézne ki a büntetési táblázatom:
ha szeptemberben követi el,eltiltanám 9 hónapra
ha októberben,akkor 8 hónapra+1 havi fizetésmegvonás
ha novemberben 7hónapra+2 havi fizetésmegvonás
és így tovább.
drasztikus,de működhet.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Miért is tartod túlzottnak? Ha nincs ott Lass,akkor te még a több éveset sem tartanád túlzottnak,annyira szilánkosra tört volna Messi lába.....Bob_Marley írta:Az egy meccs, sajnos valóban nevetséges!!!De hát ilyen a sportdiplomácia......10et viszont túlzottnak tartottam volna amit Messibest írt!Amennyit Újfalusi kapott az lett volna a "reális", vagy 5öt, de mondjuk azt megkapta gólból a Real is!
Nagyon gagyi volt bocs

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James

1. mozdulat: Nekem úgy tűnik hogy Lass is fel akarja rúgni
2. mozdulat: Itt én úgy látom hogy Lass lába Messi és Ramos lábai között van.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Én Messi,és a több millió Barcelona drukker nevében szeretnék köszönetet mondani Lassana Diarrának. Ha az az ember nincs ott,akkor most egyikünket sem érdekelné az 5-0,mert Messi lába szilánkosra tört volna,és még mindig raknák össze a sebészek. Köszönet Lass!
Ramos meg süllyedjen el. De az a baj,hogy a játékost sem érdekli,mert egy egoista ekeferkó,akit még biztattak is a mozdulatra.
Jah és azon madrid szurkolóknak,akik örülnek ennek,meg éljeneznek Ramos megmozdulása láttán,azoknak le sem írom mit kívánok.
A másik,amit a real tegnapi játékáról kommentálnék,az Pepe teljesítménye. Rühellem azt az embert,de tegnap,ha ő nincs hátul,akkor még több gólt kapnak,nem egyszer szerelt nagyon szépen,tisztán. Grat neki,ő hozta a klasszikus szintjét.
Most fél évig,a következő klasszikusig hallani sem akarok olyanokat,hogy a real már a mi szintünkön focizik,jobbak mint mi. Majd akkor újra megpróbálhatnak bizonyítani.
Ronaldo pedig újfent becsődölt. Ezen nem lepődök meg,és azon sem ha mondjuk a Vale ellen meg duplázik,vagy triplázik. Azok a középkategóriás (hozzánk képest) csapatok való neki.
Rólunk nem írok semmit,mert nem tudok újat mondani. Talán annyit,hogy 5-0 gyerekek,5-0
Ramos meg süllyedjen el. De az a baj,hogy a játékost sem érdekli,mert egy egoista ekeferkó,akit még biztattak is a mozdulatra.
Jah és azon madrid szurkolóknak,akik örülnek ennek,meg éljeneznek Ramos megmozdulása láttán,azoknak le sem írom mit kívánok.
A másik,amit a real tegnapi játékáról kommentálnék,az Pepe teljesítménye. Rühellem azt az embert,de tegnap,ha ő nincs hátul,akkor még több gólt kapnak,nem egyszer szerelt nagyon szépen,tisztán. Grat neki,ő hozta a klasszikus szintjét.
Most fél évig,a következő klasszikusig hallani sem akarok olyanokat,hogy a real már a mi szintünkön focizik,jobbak mint mi. Majd akkor újra megpróbálhatnak bizonyítani.
Ronaldo pedig újfent becsődölt. Ezen nem lepődök meg,és azon sem ha mondjuk a Vale ellen meg duplázik,vagy triplázik. Azok a középkategóriás (hozzánk képest) csapatok való neki.
Rólunk nem írok semmit,mert nem tudok újat mondani. Talán annyit,hogy 5-0 gyerekek,5-0

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
érdekes az a felvetés hogy lass 'megmentette' a mi messinket.
- Mihu
- Director del Fútbol
Hihetetlen, hogy az európai szövetség minden évben elmondja, hogy a fair play meg a tiszta játék a legfontosabb. Ez a nagy jelmondata az UEFA-nak. Ezt gondolom azért elmondják a nemzeti bajnokságok vezetőinek, büntető testületek vezetőinek is. És akkor itt van tegnap egy ilyen eset, amikor teljesen tisztán látszik, hogy Ramos akkorát rúgott amekkorát csak bírt, és csak isteni szerencse hogy útban volt Lass. És ráadásul akkor még kioszt egy pofont Puyolnak és Xavinak. És ennek a mozdulatsornak az a következménye, hogy nincs következménye. Ezek után nem is értem hogy mit várnak...hogy tisztuljon így a játék, ha nincs visszatartó erő a játékosoknak? Ezzel a döntéssel a döntéshozók magyarul azt mondták, hogy ők semmi kivetnivalót sem találtak abban, hogy egy játékos egy olyan meccsen, amit látott az egész világ, meg akar semmisíteni egy másik játékost, és utána még kioszt két pofont. Ez lenne a követendő példa? Nem hiszem...
És most itt a madridisták jöhetnek nekem azzal, hogy peeeersze, mert Messzikét védjük ennyire, ha nem róla lenne szó nem lenne belőle ilyen balhé. De kedves madridisták, lenne balhé. Ha Daniel Alves akarná megsemmisíteni Drogba-t (akit mellesleg ki nem állhatok, direkt ezért írtam őt) akkor is fel lennék háborodva hogy csak 1 meccset kapott, és teljes mértékben elítélném a cselekedetet.
És most itt a madridisták jöhetnek nekem azzal, hogy peeeersze, mert Messzikét védjük ennyire, ha nem róla lenne szó nem lenne belőle ilyen balhé. De kedves madridisták, lenne balhé. Ha Daniel Alves akarná megsemmisíteni Drogba-t (akit mellesleg ki nem állhatok, direkt ezért írtam őt) akkor is fel lennék háborodva hogy csak 1 meccset kapott, és teljes mértékben elítélném a cselekedetet.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Az egy meccs, sajnos valóban nevetséges!!!De hát ilyen a sportdiplomácia......10et viszont túlzottnak tartottam volna amit Messibest írt!Amennyit Újfalusi kapott az lett volna a "reális", vagy 5öt, de mondjuk azt megkapta gólból a Real is!
Nagyon gagyi volt bocs
Nagyon gagyi volt bocs

-
- Llegenda del Barça
ez megnyugtató, mert amíg ez a szellemiség jellemzi a királyi gárdát, addig sanszos, hogy még látunk pár ilyen oktatómeccset.Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=a6BHmHIrxjE
figyeljétek a kommenteket... Agyam eldobom, hogy vannak olyan férgek mint pl. Podri7, vagy ezek a Ramos szimpatizánsok... Könyörgöm, menő dolog az, hogy valaki szándékosan akar rokkanttá tenni, aki ő jobb nála?
ha felcsillanna a madridnál egy kicsi is a barca mentalitásából, az értelem meg ezeknél a félhülyéknél mint podri, lehet tudnának abba az irányba fejlődni ami pár éve nem megy nekik.
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
vicc, hogy egyet kapott.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
- Subinho
- Director del Fútbol
ez a tegnapi meccs minden képzeletet felülmúlt!!! nem is az eredmény miatt, hanem ahogyan megszületett!!! aláztak, gáláztak!!!
a legjobban Mourinho foglalta össze: nagyon könnyű elfogadni a végeredményt, mivel a csapatomnak nem volt semmi esélye a győzelemre...
a legjobban Mourinho foglalta össze: nagyon könnyű elfogadni a végeredményt, mivel a csapatomnak nem volt semmi esélye a győzelemre...
felfoghatatlan...

Abi & Tito