Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
En csak otthon a barban neztem a meccset , megis meg masnap reggel sem volt hangom.. szegyellhetned magad!RonaldinhoX írta:kb 150 Euróért vettem a jegyet......
De csak mert van ismerős.
A népmuvészeti cserépedény ut iroda meg adja 250-300 ezer Ft-ért
No comment....
http://www.youtube.com/user/10Robroy77# ... 9NDtk-gnzo
Ha lökdösődni fel tudott futni 0-5nél.... (na jó, ez azért akkora provokáció, hogy én sem gondoltam komolyan)ferninho írta: most komolyan az vártátok hogy a nyolvan valahányadik percben Casillas is felfut örömködni, hogy 2:0 lett?![]()
Ezek jók, én is inkább a szurkolói felvételeket keresem sokkal jobban át tudják adni az ottani atmoszférát mint a TV-s közvetítések.RonaldinhoX írta:kb 150 Euróért vettem a jegyet......
http://www.youtube.com/user/10Robroy77# ... 9NDtk-gnzo
Bocs, de egy Puyol/ Pique ahogy feltud futni gratulalni a tarsnak... es ez nem azon az x meteren mulik...ferninho írta:bocs, de hihetetlen, hogy mindenbe képesek vagytok belekötni![]()
1-0-ra vezettünk, mindenki védekezett.ronaldo és benzema voltak azok akik nem védekeztek. lass felvezette a félpályáig, onnantól ronaldo "átvette" a labdát. amikor már szembe volt vele a védelem várta már lasst, hogy jöjjön már, hadd passzoljon már neki, de hát egyszerűen megállt ami nem csoda mert kb átfutotta az egész pályát egy kis túlzássalekkor Ronaldo egyedül megoldotta és gólörömnél kifutott oldalra. na most a közelében ott volt egy lass aki átfutotta a pályát és ennyi
ja meg még a pálya másik oldalán benzema
most komolyan az vártátok hogy a nyolvan valahányadik percben Casillas is felfut örömködni, hogy 2:0 lett?
![]()
hihetetlen milyen baromságokba tudtok belekötni... és minden meccs után jön valaki egy ilyen baromsággal a többi meg követi....
Hát ez az, ami nem jön át a tv-n keresztül.RonaldinhoX írta:http://www.youtube.com/watch?v=zkrYijOz7as
Csak akit érdekel milyen kint a hangulat
Ilyenek még jöhetnekRonaldinhoX írta:http://www.youtube.com/watch?v=zkrYijOz7as
Csak akit érdekel milyen kint a hangulat
Hogy a francba ne?Saint Germain írta:. Szerintem ez a csapatunknak csak plusz motivációt jelent, mint ahogy azt hétfőn is láthattuk!
Visca el BARCA!
a 2. gólnál nézd meg a szitutspf írta:Azért hagyhatnátok időt a fiúknak, hogy odaérjeken egymáshoz, mint tettétek a barcás képnél![]()
Nem muszáj ám egyből elkapni a pillanatot és a gólt követő 1 másodpercben készült képet beszerkeszteni. Csak a tisztánlátás kedvéért ez is tegnap készült a gól után:
http://www.imagebam.com/image/93fb7a109450809
Pontosan ezt akartam én is írni, csak a demosnstráción munkálkodtam:Mihu írta:C. Ronaldo gólöröme
csak annyit számít, h a csapategység nem csak fontos meccsen kell, h előjöjjön... különben is Pep szavaival élve: "minden meccs fontos"szieszta írta:Mihu, az nekem is feltűnt, de azért nem olyan nagy a gond szerintem.
Egyrészt mert 2. gól volt, nem az első. És nem az első a 90. percben. ezeknek mind más a fajsúlya.
Másrészt a csapat még zilált volt, bennük volt még amit tőletek kaptunk.
minek kellene ünnepelni valakit, aki egy súlytalan ellenfélnek berúgott egy 2. golt is. A valencia sehol nem volt a meccsen csak emberhátrányban. nem volt akkora kunct ez az egész, hogy szét kelljen szedni cr-t. Ha benzema rugja vagy cassillas, akkorse lett volna semmi.
én teljesen hihető,épkézláb magyarázatot tudok mondani: fáradtakMihu írta:Most nézem ismétlésben a tegnapi Real meccset. Feltűnt egy érdekes dolog. Ronaldo mikor berúgta a 2. gólját, utána kiment a szögletzászló irányába a pálya szélére, és mikor totálkamerából mutatták, akkor 20 méteres körzeten belül senki nem volt körülötte. Mármint Real játékos. És utána is állt ott vagy 5 mp-ig, és senk de senki nem ment oda hozzá. Majd 6-7 mp után beKOCOGOTT a képbe Lass meg még valaki. Érdekes, és szerintem nagyon sokat elmond a csapaton belüli egységről, vagy csak egyszerűen Ronaldo csapaton belüli szerepéről. Lehet hogy nem olyan nagy haver ő a többiekkel.
Ahogy a mieinket ismerem, egy ilyen zakó után ha eldöntenek egy rangadót, akkor bárki is lövi a gólt, kb szétszedték volna. Ment volna a kicsi a rakás meg stb. Itt meg Lass meg még valaki csak úgy ímmel ámmal odakocogott Ronaldo-hoz. Érdekes....
Ez a legjobb...Mourinho: "Nem akarok a játékvezetőről beszélni. Egyrészt, mert nem tudok, másrészt mert ha tenném, akkor nem csak Albelda kiállításáról kéne szót ejtenem. Beszélnem kéne még egy tizenegyesről és egy másik kiállításról is."
pedig ez így van. egy meccsen hányszor mondják játékosok és edzők h megcuffolom a jóanyád? sokszor. mou kapott érte eltiltást,mások nem. ez viccVaratrix írta:Mindjárt megsajnálom...Halfkey írta:Idén 4 meccs eltiltást kapott olyan dolgokért, amilyenekért más még kb. sosem, jóhogy van benne keserűség.
Mourinho mint ártatlan kisbárány?
Ezt még te sem hiszed el.
Mindjárt megsajnálom...Halfkey írta:Idén 4 meccs eltiltást kapott olyan dolgokért, amilyenekért más még kb. sosem, jóhogy van benne keserűség.