Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
RonaldinhoX
Jugador del Barça

2010.12.05. 19:47:28

Azért írtam fel hogy aki akar meccsre menni ne misztifikálja túl a dolgokat,mert én kb 6 éve voltam először és én se hittem hogy ugyanolyan dolog mintha ki akarnál menni bármilyen meccsre,mert jegyet a BL illetve a Real,Valencia,Espanyol meccs kivételével lehet helyszínen kapni.
Nekem van ismerős kint tehát bármelyik meccsre tudok segíteni
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.12.05. 19:40:00

RonaldinhoX írta:kb 150 Euróért vettem a jegyet......

De csak mert van ismerős.
A népmuvészeti cserépedény ut iroda meg adja 250-300 ezer Ft-ért
No comment....

http://www.youtube.com/user/10Robroy77# ... 9NDtk-gnzo
En csak otthon a barban neztem a meccset , megis meg masnap reggel sem volt hangom.. szegyellhetned magad!
sjd
Llegenda del Barça

2010.12.05. 19:32:45

ferninho írta: most komolyan az vártátok hogy a nyolvan valahányadik percben Casillas is felfut örömködni, hogy 2:0 lett? :lol:
Ha lökdösődni fel tudott futni 0-5nél.... (na jó, ez azért akkora provokáció, hogy én sem gondoltam komolyan)

ferninho, neked meg hova lett a Casillas-os avád? nagyon bírtam
gergo9
Director del Fútbol

2010.12.05. 19:28:21

RonaldinhoX írta:kb 150 Euróért vettem a jegyet......

http://www.youtube.com/user/10Robroy77# ... 9NDtk-gnzo
Ezek jók, én is inkább a szurkolói felvételeket keresem sokkal jobban át tudják adni az ottani atmoszférát mint a TV-s közvetítések.
Ment pü
ferninho
Madridista

2010.12.05. 19:09:55

oké, akkor nektek van igazatok, phej, hogy nem tudnak ezek felfutni a 86. percben hullafáradtan egy gólörömnél, szégyelljék magukat :lol:
most erősítsen már meg egy barcás(vagy bárki más is jó :D ), hogy nem csak szerintem szánalmas ez a folytonos, értelmetlen, hülyeségekről szóló kötekedés ami itt megy...
vagy valami ehhez hasonlókat kellett volna leművelniük gólörömnél??? :lol: :lol: :lol:

ejjj de szép is volt a videóban szereplő idény :)
madridista
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.12.05. 18:55:42

ferninho írta:bocs, de hihetetlen, hogy mindenbe képesek vagytok belekötni :lol:
1-0-ra vezettünk, mindenki védekezett.ronaldo és benzema voltak azok akik nem védekeztek. lass felvezette a félpályáig, onnantól ronaldo "átvette" a labdát. amikor már szembe volt vele a védelem várta már lasst, hogy jöjjön már, hadd passzoljon már neki, de hát egyszerűen megállt ami nem csoda mert kb átfutotta az egész pályát egy kis túlzással :) ekkor Ronaldo egyedül megoldotta és gólörömnél kifutott oldalra. na most a közelében ott volt egy lass aki átfutotta a pályát és ennyi :lol: ja meg még a pálya másik oldalán benzema :D most komolyan az vártátok hogy a nyolvan valahányadik percben Casillas is felfut örömködni, hogy 2:0 lett? :lol:
hihetetlen milyen baromságokba tudtok belekötni... és minden meccs után jön valaki egy ilyen baromsággal a többi meg követi....
Bocs, de egy Puyol/ Pique ahogy feltud futni gratulalni a tarsnak... es ez nem azon az x meteren mulik...
ferninho
Madridista

2010.12.05. 18:42:07

bocs, de hihetetlen, hogy mindenbe képesek vagytok belekötni :lol:
1-0-ra vezettünk, mindenki védekezett.ronaldo és benzema voltak azok akik nem védekeztek. lass felvezette a félpályáig, onnantól ronaldo "átvette" a labdát. amikor már szembe volt vele a védelem várta már lasst, hogy jöjjön már, hadd passzoljon már neki, de hát egyszerűen megállt ami nem csoda mert kb átfutotta az egész pályát egy kis túlzással :) ekkor Ronaldo egyedül megoldotta és gólörömnél kifutott oldalra. na most a közelében ott volt egy lass aki átfutotta a pályát és ennyi :lol: ja meg még a pálya másik oldalán benzema :D most komolyan az vártátok hogy a nyolvan valahányadik percben Casillas is felfut örömködni, hogy 2:0 lett? :lol:
hihetetlen milyen baromságokba tudtok belekötni... és minden meccs után jön valaki egy ilyen baromsággal a többi meg követi....
madridista
RonaldinhoX
Jugador del Barça

2010.12.05. 18:23:43

Akit érdekel szívesen segítek mert tényleg nem nagy művészet!!!!!

Kb 100-120 ezer Ft-ból az egészet ki lehet hozni sörrel mindennel együtt...
Danka00792
Director del Fútbol

2010.12.05. 18:19:19

RonaldinhoX írta:http://www.youtube.com/watch?v=zkrYijOz7as

Csak akit érdekel milyen kint a hangulat
Hát ez az, ami nem jön át a tv-n keresztül. :) Rám mindig nagy hatással vannak az ilyen vidik.
Egyszer fix, hogy kimegyek, egy meccs erejéig. Nem eszek 1-2 hónapig de elmegyek a Camp Nouba. :)
18Barca99
Capitá del Barça

2010.12.05. 18:11:51

RonaldinhoX írta:http://www.youtube.com/watch?v=zkrYijOz7as

Csak akit érdekel milyen kint a hangulat
Ilyenek még jöhetnek ;)
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
gergo9
Director del Fútbol

2010.12.05. 17:20:50

Saint Germain írta:. Szerintem ez a csapatunknak csak plusz motivációt jelent, mint ahogy azt hétfőn is láthattuk!

Visca el BARCA!
Hogy a francba ne? :)
Tökéletesen példázza ezt Xavi gólöröme Jeffren(5-dik!!!) gólja után.
A csapatból 7-8 ember nem csak játékosa a Barcelona-nak hanem szurkolója is. Ehhez jött Pep zseniális formaidőzítése és a rangadókra való egészen elképesztő felpörgetése. Aztán történelem lett belőle. Rövid időn belül a második.
De tegnap is pl az a jelenet is vigyort csalt az arcomra mikor Iniesta a 8x percben 3-0 nál az ellen labdakihozatalánál tüdejét kiköpve,transzba esve támad le mint ha 0-0lenne.
Jobbnak tartom ezt a csapatot mint a triplázósat, nah kimondtam. :D Kezdőnk tudásban is felülmulja és taktikailag meg sokkal sokkal fejlettebbek vagyunk. Eredményekben majd elválik de nincs olyan erős a bl mezőny mint akkor(Chelsea,MU,Pool igazából egyet sem tudok mondani most aki hasonló erőt képviselne mint eme csapatok akkor).
United messze a legveszélyesebb ellenfelünk nem nagyon akarok csak a döntőben találkozni velük(jussanak is el ők is :mrgreen: ).
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.12.05. 15:36:39

spf írta:Azért hagyhatnátok időt a fiúknak, hogy odaérjeken egymáshoz, mint tettétek a barcás képnél :wink:

Nem muszáj ám egyből elkapni a pillanatot és a gólt követő 1 másodpercben készült képet beszerkeszteni. Csak a tisztánlátás kedvéért ez is tegnap készült a gól után:

http://www.imagebam.com/image/93fb7a109450809
a 2. gólnál nézd meg a szitut :wink: sokáig állt úgy és csak lass meg Pepe ment oda egyből, Benz pl oda se ment. Persze lehet, hogy ez nem jelent semmit.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
ab1daL
Director del Fútbol

2010.12.05. 15:36:03

Kicsit off talán, de miért Guaita védett tegnap? César, Moyá? Velük mivan?
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
spf
Barça C

2010.12.05. 15:30:09

Azért hagyhatnátok időt a fiúknak, hogy odaérjeken egymáshoz, mint tettétek a barcás képnél :wink:

Nem muszáj ám egyből elkapni a pillanatot és a gólt követő 1 másodpercben készült képet beszerkeszteni. Csak a tisztánlátás kedvéért ez is tegnap készült a gól után:

http://www.imagebam.com/image/93fb7a109450809
kurdt
Megmentő :)

2010.12.05. 15:00:40

Mihu írta:C. Ronaldo gólöröme
Pontosan ezt akartam én is írni, csak a demosnstráción munkálkodtam:
KépKép
Real Madrid___________________________________Barça

Szvsz ez elmond valamit a két csapat közti különbségről... :roll:
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.12.05. 14:55:15

szieszta írta:Mihu, az nekem is feltűnt, de azért nem olyan nagy a gond szerintem.
Egyrészt mert 2. gól volt, nem az első. És nem az első a 90. percben. ezeknek mind más a fajsúlya.
Másrészt a csapat még zilált volt, bennük volt még amit tőletek kaptunk.
minek kellene ünnepelni valakit, aki egy súlytalan ellenfélnek berúgott egy 2. golt is. A valencia sehol nem volt a meccsen csak emberhátrányban. nem volt akkora kunct ez az egész, hogy szét kelljen szedni cr-t. Ha benzema rugja vagy cassillas, akkorse lett volna semmi.
csak annyit számít, h a csapategység nem csak fontos meccsen kell, h előjöjjön... különben is Pep szavaival élve: "minden meccs fontos" ;)
a "mieink" csak olyan gólokat nem ünnepelnek meg, ahol az adott gól csak szépségtapasz, vagy a gólszerző volt csapatára való tekintettel nem ünnepel... legalábbis én ezt vettem észre...
daffy
Madridista

2010.12.05. 14:54:36

Mihu írta:Most nézem ismétlésben a tegnapi Real meccset. Feltűnt egy érdekes dolog. Ronaldo mikor berúgta a 2. gólját, utána kiment a szögletzászló irányába a pálya szélére, és mikor totálkamerából mutatták, akkor 20 méteres körzeten belül senki nem volt körülötte. Mármint Real játékos. És utána is állt ott vagy 5 mp-ig, és senk de senki nem ment oda hozzá. Majd 6-7 mp után beKOCOGOTT a képbe Lass meg még valaki. Érdekes, és szerintem nagyon sokat elmond a csapaton belüli egységről, vagy csak egyszerűen Ronaldo csapaton belüli szerepéről. Lehet hogy nem olyan nagy haver ő a többiekkel.

Ahogy a mieinket ismerem, egy ilyen zakó után ha eldöntenek egy rangadót, akkor bárki is lövi a gólt, kb szétszedték volna. Ment volna a kicsi a rakás meg stb. Itt meg Lass meg még valaki csak úgy ímmel ámmal odakocogott Ronaldo-hoz. Érdekes....
én teljesen hihető,épkézláb magyarázatot tudok mondani: fáradtak :D
persze nyilván nem ez az ok,de hogy a tüdejüket kiköpték az biztos,csak azt nem tudom,h mitől
szieszta
Barça B

2010.12.05. 14:51:43

Mihu, az nekem is feltűnt, de azért nem olyan nagy a gond szerintem.
Egyrészt mert 2. gól volt, nem az első. És nem az első a 90. percben. ezeknek mind más a fajsúlya.
Másrészt a csapat még zilált volt, bennük volt még amit tőletek kaptunk.
minek kellene ünnepelni valakit, aki egy súlytalan ellenfélnek berúgott egy 2. golt is. A valencia sehol nem volt a meccsen csak emberhátrányban. nem volt akkora kunct ez az egész, hogy szét kelljen szedni cr-t. Ha benzema rugja vagy cassillas, akkorse lett volna semmi.
Mihu
Director del Fútbol

2010.12.05. 14:41:24

Most nézem ismétlésben a tegnapi Real meccset. Feltűnt egy érdekes dolog. Ronaldo mikor berúgta a 2. gólját, utána kiment a szögletzászló irányába a pálya szélére, és mikor totálkamerából mutatták, akkor 20 méteres körzeten belül senki nem volt körülötte. Mármint Real játékos. És utána is állt ott vagy 5 mp-ig, és senk de senki nem ment oda hozzá. Majd 6-7 mp után beKOCOGOTT a képbe Lass meg még valaki. Érdekes, és szerintem nagyon sokat elmond a csapaton belüli egységről, vagy csak egyszerűen Ronaldo csapaton belüli szerepéről. Lehet hogy nem olyan nagy haver ő a többiekkel.

Ahogy a mieinket ismerem, egy ilyen zakó után ha eldöntenek egy rangadót, akkor bárki is lövi a gólt, kb szétszedték volna. Ment volna a kicsi a rakás meg stb. Itt meg Lass meg még valaki csak úgy ímmel ámmal odakocogott Ronaldo-hoz. Érdekes....
Kép
Andris
Adminisztrátor

2010.12.05. 14:02:16

Csuklóból törlök akár egy teljes oldalnyi hozzászólást is, ha csak annyi is szerepel benne a madridista.hu fórumáról, hogy 'odaát szeretik ronaldot'. És tiltom is aki ezt figyelmen kívül hagyja. Nem kellenek ezek az áttétes balhék, ha Barcás létedre szájkaratézni akarsz mert nemtetszik amit írnak, menj oda.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2010.12.05. 13:54:08

Mourinhot már így is utálja a spanyol bírók és spanyol edzők fele. Ha így folytatja, februárra mindenkinek biztosít egy kis plusz motivációt a Real Madrid ellen.
Mourinho: "Nem akarok a játékvezetőről beszélni. Egyrészt, mert nem tudok, másrészt mert ha tenném, akkor nem csak Albelda kiállításáról kéne szót ejtenem. Beszélnem kéne még egy tizenegyesről és egy másik kiállításról is."
Ez a legjobb... :lol: "Nem akarok neveket mondani. Egyrészt mert nem tudok, másrészt mert nem csak Arbeloa, hanem Di Maria és Lass is nagyon rosszul játszottak ma"

Leírhatatlanul nagy proletár ez a Zsozé, szerintem most hogy az eredmények is bedőltek a clasicoval, már minden kicsit is jóérzésű madridista sajnálja hogy ő az edző. Lehet hogy eredményt várhatnának tőle még esetleg páran, de a stílusával lejáratja ezt a nagy klubot, a játékával pedig az igényesebb közönséget sose szolgálhatja ki. De ha szerencséje van, egy bajnoki ezüst és egy bl negyeddöntő akár le is eshet neki.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2010.12.05. 14:06:20-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
daffy
Madridista

2010.12.05. 13:37:54

Varatrix írta:
Halfkey írta:Idén 4 meccs eltiltást kapott olyan dolgokért, amilyenekért más még kb. sosem, jóhogy van benne keserűség.
Mindjárt megsajnálom...
Mourinho mint ártatlan kisbárány?
Ezt még te sem hiszed el. :wink:
pedig ez így van. egy meccsen hányszor mondják játékosok és edzők h megcuffolom a jóanyád? sokszor. mou kapott érte eltiltást,mások nem. ez vicc
a kiállításokér megérdemelte,mert szerencsétlenül akarta megoldani,de a káromkodás,ne vicceljünk már.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.12.05. 13:30:55

Halfkey írta:Idén 4 meccs eltiltást kapott olyan dolgokért, amilyenekért más még kb. sosem, jóhogy van benne keserűség.
Mindjárt megsajnálom...
Mourinho mint ártatlan kisbárány?
Ezt még te sem hiszed el. :wink:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Halfkey
Jugador del Barça

2010.12.05. 13:26:01

Nemtudom hogy jött ez megint hogy a gonosz csúnya Mourinho a Barcával foglalkozik. Pont hogy nem mondott semmit rólatok bakker. Megkérdezték hogy mit gondol a Barca győzelméről, ő meg elmondta h nem kommentálja. Idén 4 meccs eltiltást kapott olyan dolgokért, amilyenekért más még kb. sosem, jóhogy van benne keserűség. Hogy ebben mit szólt oda nektek, azt nemtudom. Lehet h az a baj hogy nem kezdte el méltatni hogy micsoda fantasztikus csapat vagytok és bárcsak lehetne a pályaedzőtök :lol:
Válasz küldése