Fecooo írta:Mourinho: "Van egy szabály rám, és van egy szabály az összes többi edzőre vonatkoztatva. Vannak edzők, akik elhagyhatják a technikai zónát, mások nem. Egyesek agressziót szimulálhatnak, mások nem. Marcelo reklamálása sem zavar, vannak játékosok, akik reklamálhatnak, mások nem."
daffy, téged kérdezlek: az ilyen nyilatkozatoknak mi értelme? (persze már is véleményezheti...)
gondolom befolyásolni akarja a sporikat, de ha túlzásba viszi(márpedig közel jár hozzá már...), akkor az ellentétes hatást érheti el...
mit gondolsz?
én nem tudom,hallod...
nem igazodok ki mourinhon. minden nyilatkozatával meg tud lepni. ennek így nem látom értelmét,de ő biztos tudja,hogy milyen hatást vár,hisz ő nyilatkozta. tény,hogy érdekes ítéletek vannak idén(főleg) a realnál:
pl:
+ramos,carvalho stb kevés eltiltást kapott
-mou egy káromkodásér el lett meszelve.
lehet itt vitázni,hogy a realt így meg úgy segítik,csak sokan nem látják azt,amikor teljesen értelmetlen dolgokkal piszkálják őket. érdekesek az ítéletek,de nem meglepőek,mert mint tudjuk,a fifa is korrupt...innentől nincs miről beszélni. ha a király is lefizethető,a parasztoktól ne várjunk mást. ez sztem magyarázat az egészre(kivéve a nyilatkozatra

)