noname írta:A sport.es -en égy érdekes cikk van. A City egyik vezetősége tagja szerint a hirtelen támadt Tevez-ügy hátterében a régi barátunk Don Vito Perez áll. Szerinte hasonlít az eset Becham, Figo és Zidane ügyére, akik váratlanul el akartak annak idején menni.
Érdekes feltételezés. Lehet némi alapja. Benzema már sokszor bizonyította h egy nagy kalap tudjukmit ér, Higuaint pedig vmilyen rejtélyes okból sose csípték, pedig én őt is tartom olyan jónak mint Tevezt, sőt, lehet jobban is illik ő a spanyol bajnoksághoz.
Bár, a City nem fogja elengedni Tevezt. Gondoljunk csak bele: még van 3,5 évig szerződése, ha utána ingyen távozik, akkor se nagy veszteség a csapatnak, megengedhetnek maguknak egy 40 millás bukást. Tőlek akár az ereit is felvághatja edzés közben, akkor se fogják elengedni ha van eszük.
Végső soron a cikk érdekes feltételezés, egyáltalán nem lepne meg, mi több, nem bánnám ha létrejönne. Veszítenének egy halom pénzt és egy remek játékost, helyette jönne vki, aki talán beválik, talán nem(se az MU-ban, se a West Hamben nem váltotta meg a világot...)
Én úgy gondolom, h sokan dobnak egy világklasszis csatár a Madridon, de Tevezt nem tartom annak, sztem nem lenne komoly erősítés. Jó játékos, de ahogy mondtad, én is olyan Hihuain szintnek tartom.