Maxwell már 29 éves ( ez még egyáltalán nem öreg szerintem), Adriano pedig nincs olyan formában, de egy-egy meccsre a mi csapatunkban simán tudjuk pótolni Abidalt a balszélen. Ne haragudj, de csere balhátvéd posztra a legnagyobb baromság egy olyan játékost venni, akit Angliában sztárolnak, bérelt helye van a csapatában és a gyorsaságán kívül sajnos nem láttam még más képességét. Nem ügyetlen, de a technikás spanyol fociba ( és főleg a Barca játékába) nem való! Ráadásul a kispadon ülésével elpazarolná a legfontosabb éveit..... Abidal olyan formában van, hogy jelenleg senki sem tudja pótolni 100%-osan. Arra pedig nincs bizonyíték, hogy jövőre visszaesne a teljesítménye stb-stb... Persze nem fiatal, de ezek egyáltalán nem egyértelmű dolgok, egyetlen játékosnál sem lehet pontos évet megállapítani. Támadó posztra lehetne igazolni, Rossit el tudnám itt nézni, de én arra gondoltam csak, hogy Bale és Rossi együtt szerintem sok. Mondjuk a meccseket nézve Affellay támadóposztra érkezett, nem pedig a középpályára, így pedig megkérdőjeleződik, hogy kell e nekünk támadó. Nem épp reális helyzet, amit írt itt valaki, hogy 5 csatárból 3 sérült, kettő meg eltiltott

Persze, emellett pedig mondjuk Affellay lekéste a buszát és azért nem lesz ott a meccsen, nem ?

Ha már példát hozunk, akkor reálisabbat. 1-2 sérült, illetve 1-2 eltiltott benne van a pakliban, de én a jelenlegi kerettel, illetve mondjuk még Rossival ( maximum) megspékelve egyáltalán nem izgulnék emiatt.