Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De ha nem megy legalább engem hagyjál.ziipp írta: Így van! Küzdve küzdj, és bízva bízzál! Igyekszem utóbbi mondat szerint élni az életem.
Gera? Vanczákkal együtt, addig rugdosnám őket, amíg meg nem tanulnak focizni.ziipp írta: Dzsudzsákot, Komant, Rudolfot, Vargát, Liptákot, Gerát mindenképp szívesen látnám a csapatomban, ha edző lennék.
nem a tény a zavaró,hogy 4et kaptunk,ez reális. hanem a média által keltett hype és a mérhetetlen-egyesek részéről nagyképűségbe átcsapó- önbizalom és a valóságtól való elrugaszkodás. ettől üt nagyot egy ilyen eredmény,hogy meglepetést várt az ország jó 60-70%a. a remény és a valótlan elvárások között egy nem túl éles határ húzódik,érzésem szerint a média segítségével sikerült a szurkolók jó részének a határ rossz oldaláról szurkolni.FCB.Gabesz írta:engem komolyan idegesít, hogy ilyen sok zseni van,itt ini1986. akkor mutasd meg, h kell,mit ironizálsz itt a magyar focival? talán te eljutottál oda ahol egyesek vannak ott? persze , hogy nem,de észosztás van bőven.
kikaptunk a vb 2.tól ilyenkor kéne a csapat mellett állni,mind1,nemis mondok semmit,úgyis csak a düh beszélne belőlem.
Szurkolóként csak annyit tehetsz, hogy szurkolsz.Iniesta_1986 írta:Csakhát, a magyarfoci esetében kár ábrándozni, légvárakat építeni...
Ez a hozzáállás az Életed egészére igazán tiszteletre méltó, megbecsülésre okot adó tény!Szerintem, mindannyian így vagyunk ezzel.ziipp írta:Így van! Küzdve küzdj, és bízva bízzál! Igyekszem utóbbi mondat szerint élni az életem.Iniesta_1986 írta:Nem zombik ez tény. Hanem vakok, bénák, gyengén látók, ész nélkül poroszkáló emberkék, akik még véletlenül sem hasonlítottak labdarúgó-válogatottra.
Ha pedig szerinted a megkezdett út jó, akkor csak bízzál...de ne nagyon, mert hatalmasat fogsz koppanni, és a felébredés fájdalma széthasítja majd a fejedet.
Ja, és nemhogy veszélyes, de egyetlen ép kéz láb, értelmes támadást sem véltem felfedezni magyar részről. Viszont hátul olyan hatalmas világsikert értünk el, hogy holnaptól a futballiskolákban oktatófilmet készítenek belőlünk, melynek a címe: "Hogyan ne védekezzünk!!!!"![]()
Így van! Küzdve küzdj, és bízva bízzál! Igyekszem utóbbi mondat szerint élni az életem.Iniesta_1986 írta:Nem zombik ez tény. Hanem vakok, bénák, gyengén látók, ész nélkül poroszkáló emberkék, akik még véletlenül sem hasonlítottak labdarúgó-válogatottra.
Ha pedig szerinted a megkezdett út jó, akkor csak bízzál...de ne nagyon, mert hatalmasat fogsz koppanni, és a felébredés fájdalma széthasítja majd a fejedet.
Ja, és nemhogy veszélyes, de egyetlen ép kéz láb, értelmes támadást sem véltem felfedezni magyar részről. Viszont hátul olyan hatalmas világsikert értünk el, hogy holnaptól a futballiskolákban oktatófilmet készítenek belőlünk, melynek a címe: "Hogyan ne védekezzünk!!!!"
A magyar foci önmagában tragikus, ami egyre inkább átcsap komédiába!socio66 írta:kikaptunk egy sokkal jobb csapattól,nem történt tragédia.
Nem zombik ez tény. Hanem vakok, bénák, gyengén látók, ész nélkül poroszkáló emberkék, akik még véletlenül sem hasonlítottak labdarúgó-válogatottra.ziipp írta:A megkezdett út jó, nem zombik botorkáltak a pályán, voltak veszélyes támadásaink.
Hajrá Magyarország!
2 dolog:Brian 20 írta:A legnagyobb baj az, hogy sztároljuk a Dzsudzsák Balázst, pedig csak csak egy közepes bajnokság élcsapatában játszik. Mégis a csapból is ő folyik. Pedig nagyon messze van a klasszis játékostól.
Vehetnénk Debrecen példáját is, az egyetlen csapat volt a BL-ben, amelyik nem szerzett pontot. Persze nehéz csoportban votlak, de akkor is.
És az a bosszantó, hogy ott vannak a görögök, EB-t nyertek, pedig messze vannak ők is a legjobbaktól.
Sajnálja is az ember ezt a csapatot, mert a meccs elején mindent megpróbált. Az néha az érzésem, ha Ronaldo, Iniesta, Messi magyar lenne akkor se tudnánk sokkal előrébb lenni...
Nem hát, hiszen már hozzászokhattunk az elmúlt évtizedek alatt...Egervári meg egy fogalmatlan madár, csak nincsenek tollak a hátán...socio66 írta:
kikaptunk egy sokkal jobb csapattól,nem történt tragédia.
Ilyet ne írjál, légy szíves!Iniesta_1986 írta:Hup-hup, Holland!
Igen én sem értem ezt. Mindenki azt várta hogy 6-0ra le alázzuk a vb-ezüstérmest? Na majd talán egyszer visszajutunk oda,mint ahol Puskásék idejében jártunk....Hajrá Magyarok...Iniesta_1986 írta:Én csak azt nem értem, mit várt itt a nagy többség. Egyszerűen fel nem bírom fogni ezt a nagy várakozást. Nem veszitek észre, hogy itt 1985 óta az ég egy adta világon semmi, de semmi nem változott. Ugyanaz a langyiság, ugyanaz a nihil, a nulla támadójáték, a nagy fogadkozás, aztán az eredmény mi? Hatalmas nagy lebőgés, bukta, nulla, semmi, zéró!
Emberek! A világ futballelitje fényévekre van tőlünk! És nem pénz kérdése ez elsősorban. Építhetnek tizenakárhány milliárdért stadiont Debrecenbe, lehet bajnok itt bárki, akár politikai megrendelésre is, ugyanaz a semmi megy évek óta. A szurkolókat meg szépen átejtik a palánkon, ahogyan 26 éve rendszeresen. Persze azt, akit tudnak. Én csak azokat sajnálom, akik még mindig hisznek a tündérmesékben.
Ideje lenne felébredni, még ha olyan nagyon fájdalmas is. A szerbek elleni 1-12 óta minden változatlan.
Jóccakát!
Hup-hup, Holland!
Láttad Fecooo? Okosan faultolta IbitFecooo írta:nah jól van, ismét vilike oldaláról... már nekem is elegem van... minek kell történnie ahhoz, h azt a pancsert elfelejtse a mindenkori a szövkap????![]()