ziipp írta:
Így van! Küzdve küzdj, és bízva bízzál! Igyekszem utóbbi mondat szerint élni az életem.
De ha nem megy legalább engem hagyjál.
ziipp írta:
Dzsudzsákot, Komant, Rudolfot, Vargát, Liptákot, Gerát mindenképp szívesen látnám a csapatomban, ha edző lennék.

Gera? Vanczákkal együtt, addig rugdosnám őket, amíg meg nem tanulnak focizni.
Dzsudzsák a második félidőre elfogyott, Rudolf viszont végig jó volt. Varga sem játszott rosszul, nem tudom miért kellett lehozni, Komannal együtt. Tökölit szívesen elnéztem volna utolsó 10 percben mit alkot.
Iniesta1986
Ha nem ez a helyes út, akkor mi? Hogy Bodnárok meg Dárdaik szaladgáljanak a pályán? Van 2-3 idősebb, rutinosabb játékos, de a többiek még eléggé fiatalok, még van idejük összeállni. Legalább az elmúlt 1-másfél évben megmozdult valami. De nekem még mindig Várhidi a legjobb edző, hogy ő miért ment el, nem értem. Vass Ádám eléggé rendszeresen játszik a Bresciában, többet mint Gera az biztos. A kapuba lassan lehetne próbálgatni a Bogdán-Gulácsi párost. A középpályára hamarosan jöhetne Gera helyére Gosztonyi, és előre Németh. Meg a Stieber gyerekről is sok jót hallani, nem értem miért nem próbáltuk még ki. Filkorral nem tudom mi van, és Tőzsérről is ha híreket látok, vagy olvasok, mindig pozitívum.
Czvitkovics keveset ért labdához, alig kapott labdát, pedig szerintem megtudta volna forgatni a védelmet. Az a baj, hogy keveset lövünk, pedig vannak olyan jó képességű játékosaink, hogy 20ról már el lehetne vállalni: Dzsudzsák, Koman, Rudolf, Laczkó, Czvitkovics, Varga.
Az első gólban szerintem nem volt benne Király, 10 méterről örülhetett, hogy egyáltalán bele tudott kapni. Én is voltam kapus, nem könnyű ilyen közelről megfogni egy erős lövést. Védő a közelében nem volt a csatárnak.
Gerának csak hátra passza volt. Laczkó játéka tetszett, bár volt 1-2 megingás.
Na asszem ennyi
Nem volt ez olyan rossz szerintem, mégis csak a VB 2.ja ellen játszottunk, és 1 góllal jobb lett mint Kúmannal
Szerintem az a baj, hogy mindig ígérgetik, hogy majd a következő versenyre jutunk ki, majd a következőre, de inkább el kéne tervezni, hogy pl. 2016os EB-n ott leszünk, és erre készülni már, összerakni egy 20-28 éves játékosokból álló csapatot, és kész. Köztük Kádár, Németh, Gulácsi, Gosztonyi, Stieber stb.
Elég hosszú lett, de remélem akad aki elolvassa.
Hajrá Magyarok.