NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
el fuero
Entrenador del Barça

2008.01.03. 19:25:36

Majd ha belépsz az új hiperszupermodern 20 ezer férőhelyes stadionba, meglátod nem fogod sajnálni a régit. Végre Ti hölgyek :D is nyugodtan mehettek WC-re. Habár ott nem tudom, milyen a tisztaság.
Amit hiányolok az a Fradi söröző. Hatalmas volt, csak az utóbbi időkben nem tom miért nincs nyitva soha. :(
GoDJonzen

2008.01.03. 19:22:50

Rá is fér az újytás arra a bagoly fészekre!:D Legyen má egy normális helyette!
Szandi
Főnökasszony

2008.01.03. 19:20:11

Ma reggel láttam sport1en, Rieb György mondta, h egy teljesen új lesz, és másik helyen. Még meg is mondta, h pontosan hol, csak arra őszintén szólva már nem emlékszem. Ha le lesz dózerolva, nagyon fogom sajnálni :cry: :cry:
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
el fuero
Entrenador del Barça

2008.01.03. 19:14:20

Tudok róla. Csak fradi mezben nem láttam még. És most dobták ki a nyilatkozatát a official honlapon... :wink:

A stadion témához:
Egy teljesen új stadion lesz a régi helyén. Le lesz dózerolva. Majd az uccsó meccsen mi fogjuk szétszedni a stadiont, mint az Utrehcti fanok amikor már tudták, hogy le lesz bontva a stadion meccs után bementek a pályára és "lebontották". :D
És addig a Puskásban fogjuk játszani a meccseinket. Én legalábbis ezt hallottam.
Szandi
Főnökasszony

2008.01.03. 18:53:58

el fuero írta:A legújabb szerzemény 8) Shaw
Télleg nem off, de ezt kb szeptemberben olvastam a 100% Fradiban meg írtam is már itt O:)

Hát nagyon kíváncsi leszek. Elv 2008 második felében el kezd épülni a NEW ALBERT STADIUM.
Ez se teljesen tiszta. Rieb Gyuri kománk azt mondta, hogy nem az a régi stadion lesz felújítva, hanem egy teljesen újat építenek. Ha ez így van, akkor:
- Hova??? Ekkora hely azért a közelben nem nagyon van
- Mi lesz a régivel? Ledózerolják? Meghagyják? Akkor meg kb senki sem fog figyelni rá, és ott eszi meg majd a penész, amit nagyon sajnálnék, mivel számtalan emlék köt hozzá engem, és még jósok szurokolót

Ha megjönnek ezek a kétségtelenól profi szakemberek, azért remélem, h megmarad ez a hihietetlen jó hangulat, hogy kb mindeki ismer mindekit, és pl Vincze Ottó odajön nekünk segíteni kaput cipelni, meg hasonló dolgok, amik miatt igazán szeretek (ünk) itt lenni.

Meg még egy utolsó: Remélem, h nem leszünk szétszórva összevissza egész Pesten, hogy itt egy ilyen, ott egy ilyen, mert ilyen szempontból azért most ez tökjó, h vagy ugye az ALBERT stadionnál hátul, vagy a sporttelepen...
Na szal kb ennyi. Nem látom borúsan, örülök, csak ezek nemtom :roll:
el fuero
Entrenador del Barça

2008.01.03. 18:42:41

A legújabb szerzemény 8) Shaw
Kép

A Millwallnál edződött a srác. Reméljük tényleg nem csak levezetni jött. Egy kis részlet az első nyilatkozatából: "- A legfontosabb számomra az első benyomás. A Millwallnál megtanultam, hogy ha az első néhány meccsen bizonyítasz a szurkolóknak, akik így látják rajtad, hogy képes vagy mindent megtenni a csapatukért, akkor elfogadnak és segítenek. Ha viszont ez nem sikerül és esetleg a csapatnak sem megy, akkor te vagy a hibás mindenért. De ez így van rendjén."

Szalai is visszatér az Üllői útra. Csupa-csupa jó hír :P
Következő kiszemelt Luton Shelton.
el fuero
Entrenador del Barça

2007.12.29. 16:33:25

A KVI elfogadta az angol cég ajánlatát, de a végső szót a Nemzeti Vagyonigazgatóság (vagy mi) mondja ki.
Végre valami jó hír!! :P :D

Remélem ezzel lezárul egy korszak és most elinulunk felfele (minden értelemben).

Hajrá Fradi!!!!!
Szandi
Főnökasszony

2007.12.28. 17:50:26

Game90 írta: Ezt melyik pizsamádban álmodtad? :D
De ha az augusztusi Vecsés - Fradira gondolsz, az pont a Fórumtali napján volt, így véletlenül sem lehettem volna a Fradi szektorban... :D
2006 októberében, pontosan 3.-án is volt egy Vecsés-Fradi az "Arénában"...
Tuti, hogy akkor volt, mivel most szedtem elő az egyik akkori belépőt... O:)
Asszem 3-0 lett...nembiztos. 2 tuti megvolt. Emlékszem egyiket biztos Laczkó nyomta.
Ördög meg áhh...
Én már akkor is le voltam igazolva, mikor te még...mittomén mi voltál de ne szórakozz! 4 évvel vagy idősebb :!: :idea: [-X #-o O:)

off: Grat, Gém! :wink:
Melkor
Entrenador del Barça

2007.12.28. 03:02:53

Ordog írta:Most egy olyan emberrel kekeckedsz, aki már akkor Fradista volt, mikor te még csak versenyt futottál a többiekkel az anyukád ........-ben
De nagy a szád itt 20 évesen! :D :D :wink:
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
PCsabi
aka Game90

2007.12.28. 02:02:14

Ordog írta:Lásd Gémet, ő is a Vecsés-Fradin a fradi szektorban csápolt. Minden tiszteletem a tied Gém:DDDD
Ezt melyik pizsamádban álmodtad? :D
De ha az augusztusi Vecsés - Fradira gondolsz, az pont a Fórumtali napján volt, így véletlenül sem lehettem volna a Fradi szektorban... :D

OFF: sikerült a vizsgám :D :D
el fuero
Entrenador del Barça

2007.12.27. 23:24:29

Ordog írta: Lásd Gémet, ő is a Vecsés-Fradin a fradi szektorban csápolt. Minden tiszteletem a tied Gém:DDDD
Mivel a Vecsés-Fradi a Puskásban volt, mert "a helyi Camp Nou"(by Gém) nem alkalmas a befogadásunkra.

Kiváncsi vagyok én is arra az angol csatárra. Jovánczainál csak jobb :roll: , mondjuk szerintem még így is 2x annyit fut az egész meccsen mint az egész csapat.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.27. 22:58:25

Most egy olyan emberrel kekeckedsz, aki már akkor Fradista volt, mikor te még csak versenyt futottál a többiekkel az anyukád ........-ben

Ezentúl csókolommal köszönhetsz csak ;) örök harag és magázódás.. Ja és nem a lakhely számít, hanem a szív 8)

Lásd Gémet, ő is a Vecsés-Fradin a fradi szektorban csápolt. Minden tiszteletem a tied Gém:DDDD
Szandi
Főnökasszony

2007.12.27. 22:51:36

Ordog írta:Reméljük nem egy Túlió lesz...

Remélem emlékszik rá a többség. Az Újpest vette meg a brazil bajnokságból, akkor azt mondogatták róla, hogy volt vállogatott is meg brazil gólkirály:)

Aztán hogy ebből mi volt igaz még most sem tudom, de ahogy elnéztem a játékát semmi:)

No reméljük a mi csodajátékosunk be fog válni...

Mindörökké Ferencváros! 8)
Ördög, illene kiírnod a valós tartózkodási helyed..
(asszem újpest)
:roll: :roll: =D> =D> =D> #-o #-o ](*,) ](*,) [-X [-( [-X
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.27. 22:44:53

Reméljük nem egy Túlió lesz...

Remélem emlékszik rá a többség. Az Újpest vette meg a brazil bajnokságból, akkor azt mondogatták róla, hogy volt vállogatott is meg brazil gólkirály:)

Aztán hogy ebből mi volt igaz még most sem tudom, de ahogy elnéztem a játékát semmi:)

No reméljük a mi csodajátékosunk be fog válni...

Mindörökké Ferencváros! 8)
Szandi
Főnökasszony

2007.12.27. 18:18:01

Kíváncsi leszek erre a 34 éves kiöregedő Paulra mit fog nyújtani itt a Fradiban- Azért mégiscsak a Premier League-ban edződött.
Elég sok reményt fűz hozzá mindenki, nem lenne jó egy újabb csalódás...remélem ontani fogja a gólokat.
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.12.27. 17:59:45

Na, ez érdekes! Pedig milyen jól indult Siófokon és itt Fehérváron is. Urbán nem szimpatikus és a Lúzerek óta nem ismerem az eredményeit, igaz Csertői mellett is csak korábbi sikerei, fél sikerei szólnak. Ha sikerülne biztosítani a klub helyzetét, talán hosszabb távon is együtt maradhatna a csapat és edzője.
Persze az is lehet, a történet úgy fejeződik be, hogy: . . . itt a vége fuss el véle.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.27. 17:48:36

Balázs!
Nyugodtan vigyétek Csertőit. Számomra hatalmas csalódás a ténykedése. Tavaly Artnerrel a kispadon, gyengébb kerettel jobban, eredményesbben játszottunk. Miattam elmehet, nem sajnálnám.
Kép
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.12.27. 17:39:30

Drigo írta:
La Pulga írta:Albert Flórián nevét viseli az Üllői úti stadion
Jelen körülmények között nem tudom, hogy ez megtiszteltetés-e vagy valami egészen más...
:lol: jogos

Más:
Kicsiny városkámban, Székesfehérváron Szieben után Gál Lacitól is megszabadult a Videoton. Az új többségi tulajdonos felvásárolja a kiskirályok tulajdonrészét is, bár érdekes módon 1-2 nem kívánkozik megválni azoktól, viszont a költségekbe sem kívánnak beszállni. Nekik (akik nevesítve is lettek) "köszönhetően" meghiusúlhat a klub megújítása.
Gál Laci után elment Vlak úr is a kispadról, helyére azonban két név közül várnak egyet. Urbán Flóri és Csertői Aurél. Bízok benne, hogy utóbbit sikerül elcsalogatni Szombathelyről (ha jól tudom ott van a Haladásnál).
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2007.12.22. 23:37:22

La Pulga írta:Albert Flórián nevét viseli az Üllői úti stadion

Péntektől az egyetlen magyar Aranylabdás labdarúgó, Albert Flórián nevét viseli a Ferencváros stadionja. Albert a második olyan egykori legendás játékos, akiről még életében stadiont neveztek el.

http://index.hu/sport/foci/albertstd122/
Jelen körülmények között nem tudom, hogy ez megtiszteltetés-e vagy valami egészen más...

Vagyis véleményem szerint a Fradi mostani teljesítménye helyzete stb egyáltalán nem méltó rá, hogy egy ilyen játékosról elnevezett stadionban játszon, a stadion állapotáról már nem is beszélve, bár anno az akkor még Népstadion sem volt jobb állapotban, ahogy ma sincs.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.12.21. 21:31:21

Albert Flórián nevét viseli az Üllői úti stadion

Péntektől az egyetlen magyar Aranylabdás labdarúgó, Albert Flórián nevét viseli a Ferencváros stadionja. Albert a második olyan egykori legendás játékos, akiről még életében stadiont neveztek el.

http://index.hu/sport/foci/albertstd122/
el fuero
Entrenador del Barça

2007.12.17. 18:34:35

Ma ismét két pályázó adott be ajánlatot Fradiért/ingatlanokért. Kezdésként bekellett fizetniük 400 400 millát és máig kellett leadniuk az anyagot. Az egyik cég a brit Scarborough a másik egy lengyel.
Ez eddig mind szép és jó, de sajnos nem a Ferencváros dolga, hogy elbírálja ezeket az ügyeket, hanem a KVI (Kincstári Vagyoni Igazgatóság) kezében van a döntés. Ez a tolvajbanda eddig az összes pályázatot rossznak és elfogadhatatlannak tartotta. Ha ez nem lesz sikeres akkor tisztán látható, hogy az államnak nem érdeke, hogy a fradi ismét régi fényében tündököljön.
Remélem a sok igérgetős pötxnek megfelel valamelyik pályázat, mert megérdemelné már minden fradista, hogy normális körülmények legyenek a szeretett klubjuknál.

Hajrá FRADI!!!!!!!!!!!
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.12.05. 20:01:01

Még Nyilasi is dícsérte (akkor pont a futása miatt cikizték). :lol:

Más: Remélem kis városom csapát metisztítják a szeméttől, bár úgy hiszem (joggal) mindent lezsíroznak megint, hogy tovább lopják a város pénzét, ahelyett, hogy Apámékat támogatnák az Alba Volán SC-nél. Nem a fehérvári foci ellen vagyok, az a baj, hogy feleslegesen pumpálják papíron a csapatba a pénzt, valójában az néhány zsebben landol. Biztosra veszem ez így megy majd ezután is. Ok, ez nem valami nagy újság.
Magyarország utolsó kupadöntős csapata azonban lehet (a döntésre kiváncsi leszek), hogy arra a sorsa kerülhet, amibe Magyarország utolsó BL csapata is. Ha azonban ez kell néhány gazember, tolvaj eltávolításához, hát LEGYEN! Ám mivel ez Magyarország, majd indítanak egy számukra nyereséges csődeljárással megszűnő vállalkozást, ahelyett, hogy 25-30 évre a hűvösre kerülnének száraz kenyérel és vízzel. :evil: :twisted: :twisted:
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.05. 19:17:25

real_funghi írta:Mert ekkora antitalentum nem fordult elő a Fradiban az utóbbi 15 évben. Egy labdát nem tud átvenni rendesen, nincs ütemérzéke, csatár létére túl sokat szabálytalankodik, nem tud passzolni, nem tud labdát vezetni. Nagyjából ennyi. Pozitív tulajdonsága is van azért: nem minden ziccert hagy ki, csak sokat.
nem tudom hány gólt lőtt,de hogy a Fradi goljainak a 80%-át ő lőtte,az biztos!ennek ellenére tényleg nem egy Messi,de lővi a gólokat :lol:
.
Szandi
Főnökasszony

2007.12.05. 19:03:02

Ha ez így is van, amit nem tagadok, van benne igazság, azért ebben a mezőnyben, keretben még ő is, mondjuk úgy, alkotni tud.
Elég sok meccset hozott ő már nekünk.
Egy csatárt nagy mértékben a góljai minősítenek, amiből szintén van neki egypár.
ÉS még egy jó: az utolsó bajnokin, igaz sz.rrá fagytam, de nagyon jót röhögtem a futásán! :D :lol:
real_funghi

2007.12.05. 18:59:29

Mert ekkora antitalentum nem fordult elő a Fradiban az utóbbi 15 évben. Egy labdát nem tud átvenni rendesen, nincs ütemérzéke, csatár létére túl sokat szabálytalankodik, nem tud passzolni, nem tud labdát vezetni. Nagyjából ennyi. Pozitív tulajdonsága is van azért: nem minden ziccert hagy ki, csak sokat.
Válasz küldése