Amit hiányolok az a Fradi söröző. Hatalmas volt, csak az utóbbi időkben nem tom miért nincs nyitva soha.

Télleg nem off, de ezt kb szeptemberben olvastam a 100% Fradiban meg írtam is már ittel fuero írta:A legújabb szerzeményShaw
2006 októberében, pontosan 3.-án is volt egy Vecsés-Fradi az "Arénában"...Game90 írta: Ezt melyik pizsamádban álmodtad?![]()
De ha az augusztusi Vecsés - Fradira gondolsz, az pont a Fórumtali napján volt, így véletlenül sem lehettem volna a Fradi szektorban...![]()
De nagy a szád itt 20 évesen!Ordog írta:Most egy olyan emberrel kekeckedsz, aki már akkor Fradista volt, mikor te még csak versenyt futottál a többiekkel az anyukád ........-ben
Ezt melyik pizsamádban álmodtad?Ordog írta:Lásd Gémet, ő is a Vecsés-Fradin a fradi szektorban csápolt. Minden tiszteletem a tied Gém:DDDD
Mivel a Vecsés-Fradi a Puskásban volt, mert "a helyi Camp Nou"(by Gém) nem alkalmas a befogadásunkra.Ordog írta: Lásd Gémet, ő is a Vecsés-Fradin a fradi szektorban csápolt. Minden tiszteletem a tied Gém:DDDD
Ördög, illene kiírnod a valós tartózkodási helyed..Ordog írta:Reméljük nem egy Túlió lesz...
Remélem emlékszik rá a többség. Az Újpest vette meg a brazil bajnokságból, akkor azt mondogatták róla, hogy volt vállogatott is meg brazil gólkirály:)
Aztán hogy ebből mi volt igaz még most sem tudom, de ahogy elnéztem a játékát semmi:)
No reméljük a mi csodajátékosunk be fog válni...
Mindörökké Ferencváros!
Drigo írta:Jelen körülmények között nem tudom, hogy ez megtiszteltetés-e vagy valami egészen más...La Pulga írta:Albert Flórián nevét viseli az Üllői úti stadion
Jelen körülmények között nem tudom, hogy ez megtiszteltetés-e vagy valami egészen más...La Pulga írta:Albert Flórián nevét viseli az Üllői úti stadion
Péntektől az egyetlen magyar Aranylabdás labdarúgó, Albert Flórián nevét viseli a Ferencváros stadionja. Albert a második olyan egykori legendás játékos, akiről még életében stadiont neveztek el.
http://index.hu/sport/foci/albertstd122/
nem tudom hány gólt lőtt,de hogy a Fradi goljainak a 80%-át ő lőtte,az biztos!ennek ellenére tényleg nem egy Messi,de lővi a gólokatreal_funghi írta:Mert ekkora antitalentum nem fordult elő a Fradiban az utóbbi 15 évben. Egy labdát nem tud átvenni rendesen, nincs ütemérzéke, csatár létére túl sokat szabálytalankodik, nem tud passzolni, nem tud labdát vezetni. Nagyjából ennyi. Pozitív tulajdonsága is van azért: nem minden ziccert hagy ki, csak sokat.