Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
szajko
Director del Fútbol

2011.01.10. 20:08:12

daffy írta:a futball újabb szégyene,hogy xavi bogyó nélkül fog visszavonulni,akár csak raúl
Ez így van!!! És ide sorolnám még Henryt is.
MatyiG
Adminisztrátor

2011.01.10. 20:06:25

daffy írta: a futball újabb szégyene,hogy xavi bogyó nélkül fog visszavonulni,akár csak raúl
Azért ezt még ne jelentsd ki.
Ezen a szinten még ebben az évben is remélhetőleg tud játszani.
sőt....
Majd jövőre talán Xavi!
daffy
Madridista

2011.01.10. 20:00:35

én a barcának szeretnék gratulálni,hogy 3 ilyen játékost össze tudott gyűjteni(messi csak azt tette,amit tudott és amit kellett). a futball újabb szégyene,hogy xavi bogyó nélkül fog visszavonulni,akár csak raúl
ronaldinho89
Capitá del Barça

2011.01.10. 17:20:44

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... m-2059378/

Jézusom.. ekkora lámát mint ez a murinyó. komolyan... kár hogy nem veszi észre magát. a videot elnézve mikor a kezét felfele emelgeti? hát én nem igy szoktam integetni..
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
Varatrix
Director del Fútbol

2011.01.10. 16:44:34

Barcaforever írta:...
Mélységesen egyetértek.
Köze nincs a szerencséhez.
Ugyanakkor folyton folyvást bebizonyosodik, hogy a bajnokságot egyszerűbb lenne eldönteni két Clássicoval.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.01.10. 16:35:11

Elég sokan kicsit irreálisan látják azért a dolgokat a Madriddal kapcsolatban.Úgy látom sok ember, ezzel a szerencse faktor, mákolás, szerencsések jelzőkkel látják el a Madridot.Ez azért elég vicces.

Érdekes, mikor mi továbbmentünk a Chelsea ellen vagy megnyertük a Szuperkupát sehol se láttam a fórumon a szerencse szót.

Most aki megmagyarázza nekem, h "szerencsével" rúgott 4 gólt otthon a Madrid, azt felállva megtapsolom.Ronaldo meg nem csinál semmit, megint véletlenül 3x belebotlott a labdába, mert majd megint olvasható lesz biztos, h mindig kis csapatok ellen vitézkedik.És akkor mi van?Nekünk is lehetett volna 4-4 gólt rúgni a Herculesnek vagy a Mallorcának mégse tettük.

Arról meg nem is beszélve, h a Madrid már tavaly is rengetegszer nyert hátrányból, nah és ők ezekután bemákolják a meccseket ( ez nevetséges :wink: ) , mikor mi már akkor blokkolunk ha nem nincs gól 30 percen belül vagy vki kiegyenlít.

Persze mindenki azt ír, amit akar, de jó lenne ha reálisan nézné sok ember a Madridot, mert kérdezem tőlük, h ti tényleg elhiszitek, h a Madrid szerencsével rúg meccsenként 3-4 gólt? :twisted: :lol:
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2011.01.10. 16:23:23

mourinho egy beteges pozőr, nem képes elviselni, hogy a játékosai arassák le a babérokat, neki okvetlen oda kell tenni magát valami baromsággal, hogy rá figyeljenek, vele foglalkozzanak!!
kurdt
Megmentő :)

2011.01.10. 16:22:59

ab1daL írta:
barca2010 írta:Most néztem utána, hogy a Spanyol kupa döntő április 20.-án lesz! Ez azért érdekes, mert ha összejön a Barca-Real döntő, márpedig nagy esély van rá, akkor 3-4 napon belül két Classico is lehet! Bajnoki április 17, kupadöntő április 20.
És melyik stadionban lesz a kupa döntő?
Nem tudom, hogy komolyan kérdezed-e, vagy tudod a választ; de valamilyen oknál fogva idén is a Camp Nouban lesz a döntő (ilyenre már volt mondjuk példa), úgyhogy ott a helyünk...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.01.10. 16:06:39

zsírosdeszka írta:
Most néztem utána, hogy a Spanyol kupa döntő április 20.-án lesz! Ez azért érdekes, mert ha összejön a Barca-Real döntő, márpedig nagy esély van rá, akkor 3-4 napon belül két Classico is lehet! Bajnoki április 17, kupadöntő április 20.
Megvan rá az esély. Meg ha a BL elődöntőjébe jutna a két csapat, akkor meg még 2-szer...:D. csak vicc volt...
Lehet Te viccnek szántad, de nagyon könnyen előfordulhat. Bár sztem a Madrid nem fogja a terhelést bírni a kupában, mert 2 bomba erős ellenfele lesz, de viszont a Bl-ben, ha lesz egy ilyen fajta szerencse faktor, akkor még össze is sorsolhatják a 2 csapatot. Bár sztem nem lenne jó 4 egymás utáni klasszikó. Bár, ha 4x nyernénk nem lenne rossz, de azért a jóból is megárt a sok. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ab1daL
Director del Fútbol

2011.01.10. 16:05:45

barca2010 írta:Most néztem utána, hogy a Spanyol kupa döntő április 20.-án lesz! Ez azért érdekes, mert ha összejön a Barca-Real döntő, márpedig nagy esély van rá, akkor 3-4 napon belül két Classico is lehet! Bajnoki április 17, kupadöntő április 20.
És melyik stadionban lesz a kupa döntő?
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
zsírosdeszka
A Madridista

2011.01.10. 15:50:26

Most néztem utána, hogy a Spanyol kupa döntő április 20.-án lesz! Ez azért érdekes, mert ha összejön a Barca-Real döntő, márpedig nagy esély van rá, akkor 3-4 napon belül két Classico is lehet! Bajnoki április 17, kupadöntő április 20.
Megvan rá az esély. Meg ha a BL elődöntőjébe jutna a két csapat, akkor meg még 2-szer...:D. csak vicc volt...
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.
Kép
barca2010
Jugador d'estrella

2011.01.10. 13:58:35

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
LaPulga
Barça B

2011.01.10. 13:57:32

Csak az zavar hogy mi lőttük a legtöbb gólt a bajnokságban, mi kaptuk a legkevesebb gólt a bajnokságban a legtöbb assziszt is a miénk, mi focizunk a legszebben erre mindig a végén behúzzák valahogy ezeket a meccseket....Egy ilyen kontrázó csapat nem létezik h bajnokságot nyerjen sehol más országban......Remélem a sors elveszi majd tőlük amit most még odaad!! NEM VESZEKEDÉS GERJESZTÉSEKÉPP MONDOM!!

Visca El Barca!! :wink:
daffy
Madridista

2011.01.10. 13:08:58

mindorokke_barca írta:daffy, ugyebár a Madrid otthon játszott. Nem hiszem, hogy Mourinho fiának nem volt máshol hely. Naívak azért ne legyünk, hogy éppen a Villareal kispadja mögé tudta már csak ültetni. :) Lehet, neki integetett, de az nem volt véletlen, hogy éppen ott volt a fia.
nézd,ez a hivatalos álláspont. a pad mögötti kopasz úriemberekben magas sem véltem felfedezni gyermeki orcát :D
biztos örökbefogadott valakit a sittről. provokált? lehet. kapott érte egy palack innivalót. nem hiszem hogy a két ember közül(mou-italosztó) bármelyik is súlyosabb bűnt követett volna el. ha büntetés, akkor mindkettő,de szerintem ezt lerendezték egymás között,amint azt mourinho arckifejezése is jelezte az eset után
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2011.01.10. 13:06:18

daffy, ugyebár a Madrid otthon játszott. Nem hiszem, hogy Mourinho fiának nem volt máshol hely. Naívak azért ne legyünk, hogy éppen a Villareal kispadja mögé tudta már csak ültetni. :) Lehet, hogy neki integetett, de az nem volt véletlen, hogy éppen ott volt a fia.
daffy
Madridista

2011.01.10. 12:58:43

zsuni írta:---
Egyébként az ellenfelek sok helyzetéért az a felelős, hogy hónapok óta nem játszott együtt a védelem.
nem az általad is említett középpálya? 2 a 4 ellen... ezt nem értem meg soha. ha rendesen szűrünk,akkor nem kapunk gólt. írtad,hogy 4-3-3ban stabil volt a kp,de felállt védelem ellen... ezt nem értem. mou taktikájának az alapja ugye a védekezés. akkor a kp-n miért nem akarjuk megfogni az ellent? inkább "feladjuk" a kp-t a védekezésnél és kockáztatjuk a gólt,mintsem hogy stabilan uraljuk a kp-t és majdcsak beverünk egyet a kaka/dm-cr-benzema trióval? ez nem vall mourinhora. vagy én vagyok idióta

szerk:
Ilúvatar! a fia ült a kispad mögött,neki csápolt. a villarrealos pad meg is hívta mou-t egy italra egyből...
Deus
Boixos Nois

2011.01.10. 12:57:41

Köszi, mert én is időben rájöttem hogy hogy kell rákeresni a Youtube -ra...

Hát tényleg vérlázító vadparaszt. Nem tudom mit lehet szeretni benne, nincs benne semmiféle tisztelet másik csapat iránt.
KépKép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.01.10. 12:56:01

Ilúvatar írta:
Jason írta:Tegnap a nagy Mou újraelőadta magátt,azzal hogy provokálta a Villareal menedzsmentjét az idióta viselkedésével.Sztem egyszer még nagyon kézz alá fogják venni, ha nem változtatt ezen a "kötekedő" viselkedésén.
Van valami videó erről? Mert nem láttam.
http://www.youtube.com/results?search_q ... rreal&aq=f
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Deus
Boixos Nois

2011.01.10. 12:54:05

Jason írta:Tegnap a nagy Mou újraelőadta magátt,azzal hogy provokálta a Villareal menedzsmentjét az idióta viselkedésével.Sztem egyszer még nagyon kézz alá fogják venni, ha nem változtatt ezen a "kötekedő" viselkedésén.
Van valami videó erről? Mert nem láttam.
KépKép
zsuni
Capitá del Barça

2011.01.10. 12:53:25

ezzel nem értek egyet,lásd: bl,bajnokság,játék képe...
ez a csapat teljességgel sansztalan. hatalmas mázlival nyerhet bajnokságot vagy bl-t. igazad van,ronaldo egy állat,de láthattuk nem egyszer,hogy őt is ki lehet kapcsolni. én a legnagyobb hibát a felállásban és a teszetoszaságban látom. 2 posztról hiányolok még embert(jh,kp),addig azt mondom,hogy nem nyerhetünk. értem,hogy mi a mondandód lényege,de eddig minden az én igazamat támasztja alá(természetesen elnézést kérek,ha nyerünk vmi-t).
tegnap láttuk,hogy milyen korlátai vannak a csapatnak. amíg egy villarreal 30 perci le tudja focizni a madridot,addig nem állunk jól. egy raklapnyi lehetőséget adunk meccsenként az ellenfélnek,hogy gólt lőjjön,a spanyol liga szégyene,hogy ezeket nem használják ki,viszont a bl így égő lehet(még a lyon ellen is akár)
a Madrid játéka is az összeszokotságon alapul. A középpályát ezzel a taktikával soha nem fogja uralni a cspat, lehet 2 Essien is ott. 2en vannak általában 4 játékossal szemben. A támadóközépnek vissza le kell támadnia, esetleg ugy mehet,de ezt DiMaria-n kivül senki sem teszi meg. Láttuk a Milan ellen, hogy ugyanezek a játékosok 4-3-3ban mennyire uralták a közepét a játéktérnek, viszont akkor meg felállt védelem ellen kellett menni, amihez szintén az kell, hogy érezzék egymást a játékosok.
Csírájában megvan már minden ami kell a győzelemhez, csak hagyni kell ezt a csapatot összeérni. lsd tegnap 1. gól.
Egyébként az ellenfelek sok helyzetéért az a felelős, hogy hónapok óta nem játszott együtt a védelem.
Varatrix
Director del Fútbol

2011.01.10. 12:51:49

ronaldinho89 írta:Én csak azt nem értem mikor valaki olyat állít hogy Messi-függő Barca, meg Messi sehol nem lenne Xavi-Ini nélkül + ! Messi nélkül a Barca sem lenne sehol. Csak! Ki a ....-t érdekel hogy mi lenne ha nem lenne? Van és kész. Szerintem aki erre gondol hogy ha nem lenne pl Messi, akkor csak azért állítja mivel irigy hogy ilyen jol megy a szekér a Barcának meg Messi-nek is. szoval szerintem felesleges azt hajtogatni hogy mi lenne ha nem lenne... mi lenne ha megnyerném a lottót.. kb ilyen szint..
Ezekre a piszkálódásokra csak annyit tudok reagálni, hogy Messi előtt is volt Barca.
Előtte volt Ronaldinho, Rivaldo stb....
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
ronaldinho89
Capitá del Barça

2011.01.10. 12:36:10

Én csak azt nem értem mikor valaki olyat állít hogy Messi-függő Barca, meg Messi sehol nem lenne Xavi-Ini nélkül + ! Messi nélkül a Barca sem lenne sehol. Csak! Ki a ....-t érdekel hogy mi lenne ha nem lenne? Van és kész. Szerintem aki erre gondol hogy ha nem lenne pl Messi, akkor csak azért állítja mivel irigy hogy ilyen jol megy a szekér a Barcának meg Messi-nek is. szoval szerintem felesleges azt hajtogatni hogy mi lenne ha nem lenne... mi lenne ha megnyerném a lottót.. kb ilyen szint..
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
Jason
Jugador del Barça

2011.01.10. 12:33:11

Tegnap a nagy Mou újraelőadta magátt,azzal hogy provokálta a Villareal menedzsmentjét az idióta viselkedésével.Sztem egyszer még nagyon kézz alá fogják venni, ha nem változtatt ezen a "kötekedő" viselkedésén.
Kép
David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.
Madridista

2011.01.10. 12:25:58

kurdt írta: daffy, ez teljesen így van; viszont tegnap felfigyeltem egy elég érdekes dologra: ugye a madridisták ősz óta (sőt, régebben, de ez most mindegy) előszeretettel dobálóznak azzal, hogy míg a Barça Messi-függő (illetve, hogy Leo sehol nem lenne Xavi és Iniesta nélkül; teljes ellentmondás...), addig a Real nem C. Ronaldo-függő. Namost én tegnap a Real meccsén arra lettem figyelmes, hogy C. Ronaldo első gólja után kiraktak egy statot, miszerint C. szerezte a csapat góljainak 48%-át (ez ugye a meccs további szakaszában csak nőtt), míg egy gyors házimatek kimutatta, hogy Messinél ugyanez az arán 29%, és szerintem ez számít...
mind2 csapatnak hiányozna az a százalékos arány...
a realban ez azt mutatja,hogy cé mennyivel a többiek felett jár. nem kell feltétlen a gólokra gondolni ilyenkor,elég megnézni a játék képét vagy a hozzáállást
kurdt
Megmentő :)

2011.01.10. 12:07:19

daffy írta:
Lionel85 írta:Azért a gólkirályi címre is nagy sansz van nálatok. :) Itt a csapat a fontos, ott az egyén. Nem rosszallásból mondom, de megnézném, mit művelne a Real CR nélkül. Van egy sanda gyanúm, de ez akkor derül ki, amikor nincs a pályán a gyerek.
nyilván minden csapatnak hiányozna a legjobbja...
daffy, ez teljesen így van; viszont tegnap felfigyeltem egy elég érdekes dologra: ugye a madridisták ősz óta (sőt, régebben, de ez most mindegy) előszeretettel dobálóznak azzal, hogy míg a Barça Messi-függő (illetve, hogy Leo sehol nem lenne Xavi és Iniesta nélkül; teljes ellentmondás...), addig a Real nem C. Ronaldo-függő. Namost én tegnap a Real meccsén arra lettem figyelmes, hogy C. Ronaldo első gólja után kiraktak egy statot, miszerint C. szerezte a csapat góljainak 48%-át (ez ugye a meccs további szakaszában csak nőtt), míg egy gyors házimatek kimutatta, hogy Messinél ugyanez az arán 29%, és szerintem ez számít...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Válasz küldése