nyilván minden csapatnak hiányozna a legjobbja...Lionel85 írta:Azért a gólkirályi címre is nagy sansz van nálatok.Itt a csapat a fontos, ott az egyén. Nem rosszallásból mondom, de megnézném, mit művelne a Real CR nélkül. Van egy sanda gyanúm, de ez akkor derül ki, amikor nincs a pályán a gyerek.
ezzel nem értek egyet,lásd: bl,bajnokság,játék képe...szerintem meg nem kell ebbe a csapatba senki, max egy Fabregas, tegnap is az volt a gond, hogy Lass teljesen elveszettül játszott, és az elöl lévő 4esböl az égvilágon senki sem volt hajlandó védekezni. Én még azért bízok Gagoban, nem annyira ügyetlen és elveszett gyerek az, mint mindenki gondolja róla. 100milliot kidobni az ablakon csak ezért badarság, Benzema egyre jobban érzi az összjátékot, elkezdte vége-valahára meghúzni a váratlanokat, már csak a gól hiányzik tőle, de amig van egy vadállat Roanldo, aki mindig mindenhonnan veszélyes a kapura, valamint még 2 középpályás rajta kivül, nincs gond. Össze kell szokatni a srácokat, és amikor már mindenki ugy fogja érezni a másikat, mint Káká és Ronaldo, nem lesz itt gond. a Barca-t meg a világon a Realnak a legnehezebb megverni, ahhoz kell egy irtozatosan nagy szerencse, egy kirobbanó forma, valamint egy gyengébb motiválatlanabb Barcelona.
ez a csapat teljességgel sansztalan. hatalmas mázlival nyerhet bajnokságot vagy bl-t. igazad van,ronaldo egy állat,de láthattuk nem egyszer,hogy őt is ki lehet kapcsolni. én a legnagyobb hibát a felállásban és a teszetoszaságban látom. 2 posztról hiányolok még embert(jh,kp),addig azt mondom,hogy nem nyerhetünk. értem,hogy mi a mondandód lényege,de eddig minden az én igazamat támasztja alá(természetesen elnézést kérek,ha nyerünk vmi-t).
tegnap láttuk,hogy milyen korlátai vannak a csapatnak. amíg egy villarreal 30 perci le tudja focizni a madridot,addig nem állunk jól. egy raklapnyi lehetőséget adunk meccsenként az ellenfélnek,hogy gólt lőjjön,a spanyol liga szégyene,hogy ezeket nem használják ki,viszont a bl így égő lehet(még a lyon ellen is akár)