Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
MatyiG
Adminisztrátor

2011.01.15. 12:56:55

Csak most már a 10-12 évesek is látogatják a fórumokat, és rendszeresen írnak baromságokat, pedig sok dologról fogalmuk sincs...
Amit szieszta leírt,azt kb 4-5 óvodás kezdte el tegnap csinálni.
Remélem azért én ezekbe nem tartozom bele.
ami tegnap volt azt én csak elmondtam, h nincs a fociban lehet, meg volna. :)
Más:
Állítólag ezek a játékosok érkezhetnek a Realhoz:
Adebayor, Klose, Lisandro López, Mario Gómez, Szalai Ádám, Nelson Váldez, RvN :roll: ezek közül bármelyiknek örülnék. :mrgreen:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.01.15. 12:55:16

Kalap1988 írta:Én csak ezt a mezszponzoros beszólását nem értem sziesztának. Mi az, hogy nem ők adták el a lelküket? A Bwin nem mezszponzor? Mennyivel jobb egy nyugati fogadóiroda egy katari cégtől? Megsúgom semmivel. Nem kell ezt a fránya arab, meg terroristát dumát előadni, mert ti is tudjátok, hogy 95%-ban Amerika hazugságain alapul, hogy az arabokról a terrorista kép alakult ki. Ha minden arab terrorista lenne, akkor igen csak bajban lennénk, mert elég sokan vannak....
Épp amiatt a mezszponzoros, lélekeladós beszólása miatt nem is kell komolyan venni a mondadóját. Én spec. nem is olvastam tovább, felesleges.
A madrid már -ha így nézzük-nagyon nagyon régen eladta a lelkét...
Rivaldo-A Legnagyobb.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.15. 12:30:47

Bree írta:Én a vb előtt kb semmit nem tudtam a fociról, egyáltalán nem is érdekelt. A Barcáról sem tudtam sokat, osztálytársaim beszéltek néha róla, azt annyi. Mialatt a vb-t néztem, megtetszett Messi játéka, azt tudtam, hogy a Barcában játszik, úgyhogy elkezdtem Barca meccseket nézni. Aztán megismertem a többi klubot is, de ez maradt a kedvencem. Akkor én is divatdrukkernek számítok? :?
Ez vicces mert én a 2006-os VB után Messi miattl ettem Barca drukker és kezdtem el egyre gyakrabban nézni a Barca meccseket. Rá 2 évre megláttam ezt az oldalt és regisztráltam is.
Szerintem nem vagy divatdrukker. Az a divatdrukker aki annak a csapatnak szurkol aki jelen pillanatban a legjobb és ha az a csapat már nem jó és más nyeri a kupákat akkor annak szurkol.
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.15. 12:25:43

Bree írta:Én a vb előtt kb semmit nem tudtam a fociról, egyáltalán nem is érdekelt. A Barcáról sem tudtam sokat, osztálytársaim beszéltek néha róla, azt annyi. Mialatt a vb-t néztem, megtetszett Messi játéka, azt tudtam, hogy a Barcában játszik, úgyhogy elkezdtem Barca meccseket nézni. Aztán megismertem a többi klubot is, de ez maradt a kedvencem. Akkor én is divatdrukkernek számítok? :?
Egyelőre igen, de ha kitartasz a Barca mellett eredménytől függetlenül, akkor nem leszel az :D

Úgy látom Mout Madridban sem szereti mindenki :)
hady
Director del Fútbol

2011.01.15. 12:16:42

Ismét ellentét a Madridnál.

"Ha egy pálcán lógó sz.a.rt teszünk egy őrült, szenvedélyes stadion közepébe, akkor lesznek emberek, akik azt mondják, ez művészet. Pedig nem az, csak egy darab sz.ar".
Valdano Mourinhonak......

Végre egy okos ember a madridnál.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.15. 11:51:52

Én csak ezt a mezszponzoros beszólását nem értem sziesztának. Mi az, hogy nem ők adták el a lelküket? A Bwin nem mezszponzor? Mennyivel jobb egy nyugati fogadóiroda egy katari cégtől? Megsúgom semmivel. Nem kell ezt a fránya arab, meg terroristát dumát előadni, mert ti is tudjátok, hogy 95%-ban Amerika hazugságain alapul, hogy az arabokról a terrorista kép alakult ki. Ha minden arab terrorista lenne, akkor igen csak bajban lennénk, mert elég sokan vannak....
kanty
Llegenda del Barça

2011.01.15. 11:26:13

Bree írta: Akkor én is divatdrukkernek számítok? :?
Az idő majd eldönti. Ha az eredményektől függetlenül a Barcának fogsz szurkolni akkor nem.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bree
Jugador d'estrella

2011.01.15. 11:23:39

Én a vb előtt kb semmit nem tudtam a fociról, egyáltalán nem is érdekelt. A Barcáról sem tudtam sokat, osztálytársaim beszéltek néha róla, azt annyi. Mialatt a vb-t néztem, megtetszett Messi játéka, azt tudtam, hogy a Barcában játszik, úgyhogy elkezdtem Barca meccseket nézni. Aztán megismertem a többi klubot is, de ez maradt a kedvencem. Akkor én is divatdrukkernek számítok? :?
Kép
Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.15. 11:12:08

bali 15 írta:Sokan nem tudják azt a tényt hogy eleinte minden egyes szurkoló divatdrukker. Amikor egy csapat a trónon van vele együtt járó dolog az hogy róla beszélnek a legtöbben. Ebből kifolyólag azok az emberek akik most ismerkednek meg a sportággal a Barcán keresztül ismerkednek meg a sportággal. Csak hát a Realosoknak nehéz lehet azt lenyelni hogy ez a trónon lévő csapat a legnagyobb riválisuk.
Persze, hogy eleinte mindenki az, ezért is írtam, hogy nem lehet mit tenni. Én 2004-ben szerettem meg a Barcát, mikor Davids odakerült, akkor kezdtem a meccseket nézni, és onnantól fokozatosan lettem egyre inkább Barca-fan. Akkor nyilván én is divatdrukker voltam, és 12 évesen nem tudtam volna normális hsz-eket írni, csak amit az újságban olvastam stb. Csak most már a 10-12 évesek is látogatják a fórumokat, és rendszeresen írnak baromságokat, pedig sok dologról fogalmuk sincs...

RvN meg vicc, pont nem illik bele a futó, rohanó játékba, csak elrontaná az egyetlen jó dolgot is a Madrid játékában.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.15. 11:09:08

Amit szieszta leírt,azt kb 4-5 óvodás kezdte el tegnap csinálni.
De nem kell itt a példabeszéd.
Főleg nem olyanoktól,akik szerint Messi egy robotzsoldoskatona,akit a génlaborban állítottak elő,és még nem is nevezhető barca nevelésnek. Ezzel szemben Cé egy ösztönös zseni, a természet csodája...Nálatok ilyen röptű beszélgetések mennek,és a vicc,hogy ezt a rutinos fórumozóitok gerjesztik.
Ne várjátok már ezen az oldalon azt,hogy majd elismer titeket mindenki,főleg az 5-0 után.

Más: RvN a legnagyobb hülye lenne ha vissza menne madridba,illetve a madrid is túl nagy kockázatot vállalna a megvételével. Nem fiatal már,mondjuk ez előny is lehet,de ez már nem az a Ruud aki volt 2-3 éve. Tőle várni a megváltást,hát nem is tudom...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
socio66

2011.01.15. 10:51:02

ferninho írta:most lehet itt leszólni sziesztát, de teljesen valósan írta le a jelenlegi helyzetet...
bár mennyire is fájó beismerni magatoknak ez megy itt. az itt lévö fórumozók kb. 95 %-a így viszonyul a Realhoz. Én ezt elfogadom, mert mi mást is tudnék tenni, de amikor egy ilyet elolvas abba a 95%-ba tartozó fórumozó, akkor még fel van háborodva.

Szidjátok tovább a Realt, de legalább ilyenkor nézzenek magukba azok a bizonyos egyének és mondják azt, hogy ezt csinálom.
Utána meg nyugodtan folytassa tovább.
majd pont tőled várjuk a szentbeszédet.
ahányszor valami cinkesebb dolog van velünk,te elsők között vagy a lenézők,röhögők táborában odaát,az hogy itt mérsékeltebben adod elő,az egy dolog.
persze ti kevesebb dologba tudtok belekapaszkodni,de amikor alkalmatok van rá,ugyanúgy megteszitek.
mindkét tábor szerint a másik javára tévednek a bírók,a másiknak fekszenek le a csapatok,a másiknak van szerencséje,stb.
de sorolhatnám még tovább,aki nektek Andris,az nekünk R.M.C.F és így tovább. baromi unalmas az összehasonlítás a két tábor között,egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál.
bali 15
Director del Fútbol

2011.01.15. 10:50:42

Sokan nem tudják azt a tényt hogy eleinte minden egyes szurkoló divatdrukker. Amikor egy csapat a trónon van vele együtt járó dolog az hogy róla beszélnek a legtöbben. Ebből kifolyólag azok az emberek akik most ismerkednek meg a sportággal a Barcán keresztül ismerkednek meg a sportággal. Csak hát a Realosoknak nehéz lehet azt lenyelni hogy ez a trónon lévő csapat a legnagyobb riválisuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2011.01.15. 10:51:06-kor.
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.01.15. 10:44:53

Többek reakciójára válaszolnék most:
Először szieszta: szinte mindenben igazad van és egyetértek veled, de ez egy Barca fórum és sajnos egyre nagyobb többségben előfordulnak a divat Barcások, mint mondták előttem ez ellen nincs mit tenni. Abban is igazad van, h ha a Real gólt lő fórum elég nagy százalékának megvan róla a véleménye, h mákos meg les me stb... Ez ellen sincs mit tenni. Viszont azt be kell ismerned, h ha valaki átmenne a túloldalra, akkor leírhatna egy ugyanilyen tartalmú hsz-t, mert mint mondtam sokan vannak az elvakultak...meg, h CR-rel nem aza baj, h zselézi a haját... :D
Tocy: neked is tetszik a véleményed, mert az is igaz, h a túloldalt meg fordítva megy ez, tehát nem lehet elvárni egyik oldaltól sem, h ne legyenek elvakult hszek. Sajnos. Egyik oldalon sem tehetik meg a modik, h kiszűrik az összes divatot, mert akkor kb 50 v kevesebbre csökkenne, az értelmes hsz-ezők létszáma.
többiek (akinek nem inge nem veszi magára) : egyszerűen hihetetlen, h nem veszitek észre magatokat és ezért is tart ott a fórum, ahol mert nem tudjátok/akarjátok beismerni a tényt, h néha/mindig csak hülyeségeket írtok.
Aki csak az utolsó bekezdésre válaszolna, az kérem ne fáradozzon, úgyse olvasom el... :roll:
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.01.15. 10:20:48

szieszta írta:Egyelőre még nem mi adtuk el a lelkünket a szimpatikus araboknak.
Nekünk legalább van olyan :P
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Tocy
Director del Fútbol

2011.01.15. 10:08:22

szieszta írta:Nem csodálom, hogy eltűnnek innen a reálosok.
Annyi okosságot lehet itt olvasni mint sehol máshol.
Tulajdonképpen már akkor bűnös a reál, ha kiáll játszani. Már akkor el van döntve minden.
Ha sok gólt rúgnak az a baj, ha keveset az a baj. Ha szabadrúgásból akkor az, ha fejesből az, 11-es is baj, akciógól is stb.Ha Murinho nyomja az egész világon ismert stílusát, akkor újra meg újra fel kell háborodni, de amikor a reál buszát dobálja egy edző, az szót sem érdemel.
Cr a hisztis? ok. Nézzük meg Bojánt vagy Decot rájuk nézek és a világ fájdalmát viselik a tekintetüktől. Cr zselézi a haját...Te jó ég...Xavi nem?
Pique és az ő humora? Humora? ovi középső. Dani alves kapja meg a fizetésemelést és csókolgassa tovább a címert....folytathatnám. Jó hogy a reálban mindenki maga az ördög, minden meccsen makkolnak és mindenki őket nyomja. Éljetek boldogan ebben a hitben és túráztassátok magatok minden meccs után. Egyelőre még nem mi adtuk el a lelkünket a szimpatikus araboknak. Elszaporodtak a divatszurkerek, akik azt sem tudják miért utálják a madridot, csak hogy mindent utálni kell amihez nekik közük van. Meg a történelem így meg úgy. Utáljátok az összes oroszt is? Ők nem egy imádott csapattal toltak ki, hanem minket sanyargattak. Vagy az összes törököt? Vicc.
Ezek most a ti éveitek élvezzétek és szeressétek a csapatotokat míg tart.
Sok mindent írhatnék még csak felesleges. Ezzel nem túl hosszú fórumos karrierem itt be is fejezném, ha tinikkel akarok beszélgetni megoldom, felnőttek meg ide nagyon ritkán írnak.
Bye.
Ezzel én viszont egyet tudok érteni, hiába cinkeltek itt páran...Jogos, amit írsz, bár azt azért hozzátenném, hogy a "túloldalon" még több olyan arc van, aki csak 1 hétig emlékszik az 5-0-ra, aztán megint CR a császár, és a Madrid triplázni fog, a Barca meg egy szemét makker csapat, akik az ufóvá képzett 10esükkel nyerik meg a meccseiket. Ez egy Barca-oldal, az meg egy Madrid-oldal, nyilván mind2 helyen sok a divatdrukker, és csak nyomják a hülyeségeiket, amik rontják az egész fórum színvonalát. De ezt sajnos el kell fogadni, mert nem tehetünk ellene semmit.

Egyébként nem hiszem, hogy akár Adebayorral, akár mással előrébb lesztek csatárkérdésben. Nem tartom jobbnak mint Benzemát, és olyanok akik előrelépést jelentenének, ők szinte mozdíthatatlanok. Kaká felépülésével akár CR is játszhat centert, mögötte Kaká-Özil-DM, de én 20-30 percekre mindenképp játszatnám Moratát, mert nagyon tehetségesnek tűnik.
noname
Llegenda del Barça

2011.01.15. 09:36:37

Kérdés a madridistákhoz:
Most akkor mi van a csatárkérdéssel nálatok?
Egyszer azt lehet olvasni h nem vesztek csatárt, mostmár igen?
Hogy néz ki: Kik a valóban esélyesek?
A Fifa egy szégyen
ferninho
Madridista

2011.01.15. 08:45:12

most lehet itt leszólni sziesztát, de teljesen valósan írta le a jelenlegi helyzetet...
bár mennyire is fájó beismerni magatoknak ez megy itt. az itt lévö fórumozók kb. 95 %-a így viszonyul a Realhoz. Én ezt elfogadom, mert mi mást is tudnék tenni, de amikor egy ilyet elolvas abba a 95%-ba tartozó fórumozó, akkor még fel van háborodva.

Szidjátok tovább a Realt, de legalább ilyenkor nézzenek magukba azok a bizonyos egyének és mondják azt, hogy ezt csinálom.
Utána meg nyugodtan folytassa tovább.
madridista
CaRTeR
Barça C

2011.01.15. 06:42:49

nem kell aggódni Ruud visszajön és sírhattok. :D :D :D :D :D :D :D
Devid16
Jugador d'estrella

2011.01.15. 04:12:22

Hallod szieszta...tipikus ülj le, egyes felelet volt ez...nemtom mit kell szítani itt a feszültséget. Mikor amúgy is van. Mondjuk én konkrétan kakilok a madridra amíg mögöttünk vannak. Hozzák azt amit tavaly... a kiscsapatokat agyonnyomják a sztárokkal, ellenünk oda-vissza égnek. Kb ennyi. BL-ben van esély esetleg 8 közé jutni ahol majd kapnak valami angol csapatot és újra jöhet a duma, hogy mi csak a nemtom kit kaptuk, ezért jutunk mi is csak a 4 közé. Nem tudom madrid felé mi a dörgés, de sztem mindenki kupát vár ettől a csapattól. MAXIMUM egy spanyol kupa eshet le, ha mi azt leadjuk. Azért, ha szerencséje van a madridnak kinézhet egy elődöntő is Bl-ben. De elnézve a védekező harmadát a csapatnak (ami nem gyenge, csak ugye Mr. Ronaldo nem zár vissza, meg Benzema is csak nézeget) így elég nehéz lesz. Remélem Lyont kiütik és utána találkoznak valami angol csapattal ahol tényleg kiderülhet mire jó a madrid idén. Szerintem még kevés, de majd erre is fény derül és tényleg no offenziv, de a CSAPAT VÉDEKEZÉSEN még lenne mit fejlődni. Amúgy, ha csatárposzton erősítenének az jól jöhetne a Bl-ben. Kivi leszek kit igazolnak, mert a felhozott nevek közül elég sok unszimpatikus van és gondolom ők sem örülnének ha Adebayor meg Gekas szintű játékosok húznák magukra a madridi dresszt.
rrobbiefcb
Jugador d'estrella

2011.01.15. 00:49:11

Tulajdonképpen már akkor bűnös a reál, ha kiáll játszani. Már akkor el van döntve minden.
Ha sok gólt rúgnak az a baj, ha keveset az a baj. Ha szabadrúgásból akkor az, ha fejesből az, 11-es is baj, akciógól is stb.Ha Murinho nyomja az egész világon ismert stílusát, akkor újra meg újra fel kell háborodni, de amikor a reál buszát dobálja egy edző, az szót sem érdemel.
Cr a hisztis? ok. Nézzük meg Bojánt vagy Decot rájuk nézek és a világ fájdalmát viselik a tekintetüktől. Cr zselézi a haját...Te jó ég...Xavi nem?
Pique és az ő humora? Humora? ovi középső. Dani alves kapja meg a fizetésemelést és csókolgassa tovább a címert....folytathatnám. Jó hogy a reálban mindenki maga az ördög, minden meccsen makkolnak és mindenki őket nyomja. Éljetek boldogan ebben a hitben és túráztassátok magatok minden meccs után. Egyelőre még nem mi adtuk el a lelkünket a szimpatikus araboknak. Elszaporodtak a divatszurkerek, akik azt sem tudják miért utálják a madridot, csak hogy mindent utálni kell amihez nekik közük van. Meg a történelem így meg úgy. Utáljátok az összes oroszt is? Ők nem egy imádott csapattal toltak ki, hanem minket sanyargattak. Vagy az összes törököt? Vicc.
Sok mindent írhatnék még csak felesleges. Ezzel nem túl hosszú fórumos karrierem itt be is fejezném, ha tinikkel akarok beszélgetni megoldom, felnőttek meg ide nagyon ritkán írnak.
Bye.
...egy újabb megmondóember.

Köszönjük szépen!

Tartalom: 1, Külalak: 1, Helyesírás: 1

(Ennyi ostobaságot ritkán olvas az ember.)
alberto
Barça B

2011.01.15. 00:24:16

Bye.
Jó sok emberrel kiszúrtál avval, hogy nem írsz ide többet! :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.15. 00:04:57

zsuni írta:most ez halál komolyan téma? :lol: van egy szint ami alá ezzel a gondolatmenettel rendkivül bementek, de ha nektek ez jó, akkor nyugodtan. és ha Messi apja 68ban hátranéz az uttesten, és elüti egy kamoin? na erről ennyit

nyugi,csak néhány embernél téma. Aki látta a meccset,nem csak 1-1 szituációt,az tudja,hogy megérdemelten nyertetek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
zsuni
Capitá del Barça

2011.01.15. 00:02:14

most ez halál komolyan téma? :lol: van egy szint ami alá ezzel a gondolatmenettel rendkivül bementek, de ha nektek ez jó, akkor nyugodtan. és ha Messi apja 68ban hátranéz az uttesten, és elüti egy kamoin? na erről ennyit
tibi18
Barça B

2011.01.14. 23:57:34

Csak a 3-1 -es végeredményből tudok kiindulni. A "volna", a "ha" meg a "lehet" nem érdekel. Már leírtam, 3 (de min. 2) gól előtt is szabálytalanság történt, ami döntően befolyásolta a végeredményt. A meg nem adott 11-esről már nem is beszélve. A Real nagy fölényben és sokkal jobban játszott, de a bírói döntések neki kedveztek.
Melyek voltak ezek a bírói bakik? Én is láttam párat, csak azért kérdezem!
Hala Madrid!
szieszta
Barça B

2011.01.14. 23:40:45

Nem csodálom, hogy eltűnnek innen a reálosok.
Bye.
Válasz küldése