Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fecooo írta:hoppá... legalább szoros lesz a meccs, az is vmi
Én már nem merek örülni ennek, csak bizakodni, lásd: Villarreal, figyeljétek meg ronci duplájával nyernek..Messithebest írta:1-0 heheheheheNa ez jó lesz.
Az biztos. De ha kijön a szélre esetleg Özil, Kaká (ha játszanának többet együtt) esetleg be tudnák játszani a labdát a csatárnak. De egyszerűen kell az a plusz hogy Cr-t kísérjék fokozott figyelemmel.csababarca írta:
Így van. Madridban annyira rá épül a játék,hogy ha őt kiveszik, akkor csőd az egész. Nálunk ha Messit kiveszik,még mindig ott van Xavi,Iniesta,PEdro, Villa. Ez is nagy különbség a két csapat között.
Ettől függetlenül behúzza ezt is a madrid. Ha máshogy nem majd egy szabadból,vagy tiziből.
lluisllach89 írta:
De rávilágított arra hogy ha nem jön csatár, akkor Cr-t lefogva minden csapatnak lehet keresnivalójuk ellenük.
4/8-ra tettem a meccset előzetes a meccset.Mihu írta:Nah, szegény Almeria, most jól kifutták magukat, második félidőben kapnak gyorsan 2-3-at, és viszont látás. De ezen semmi meglepő nincs, úgyhogy most per pillanat nem is idegesítem magam
Nekem is ez a meglátásom. Túl szép, hogy igaz legyen, hogy az Almería pontot szerezzen. Ronaldo megtöri a csendet, és onnan jön a dara.Mihu írta:Nah, szegény Almeria, most jól kifutták magukat, második félidőben kapnak gyorsan 2-3-at, és viszont látás. De ezen semmi meglepő nincs, úgyhogy most per pillanat nem is idegesítem magam
Nem feltétlen, én pl. ~2002-2003 óta vagyok barcafan, és ha jól emlékszem pont abban a szezonban lettek 7.ek....Tocy írta:Persze, hogy eleinte mindenki az, ezért is írtam, hogy nem lehet mit tenni. Én 2004-ben szerettem meg a Barcát, mikor Davids odakerült, akkor kezdtem a meccseket nézni, és onnantól fokozatosan lettem egyre inkább Barca-fan. Akkor nyilván én is divatdrukker voltam, és 12 évesen nem tudtam volna normális hsz-eket írni, csak amit az újságban olvastam stb. Csak most már a 10-12 évesek is látogatják a fórumokat, és rendszeresen írnak baromságokat, pedig sok dologról fogalmuk sincs...bali 15 írta:Sokan nem tudják azt a tényt hogy eleinte minden egyes szurkoló divatdrukker. Amikor egy csapat a trónon van vele együtt járó dolog az hogy róla beszélnek a legtöbben. Ebből kifolyólag azok az emberek akik most ismerkednek meg a sportággal a Barcán keresztül ismerkednek meg a sportággal. Csak hát a Realosoknak nehéz lehet azt lenyelni hogy ez a trónon lévő csapat a legnagyobb riválisuk.
RvN meg vicc, pont nem illik bele a futó, rohanó játékba, csak elrontaná az egyetlen jó dolgot is a Madrid játékában.
Hát szerintem teljességgel lehetetlen ki indulni abból a meccsből, hogy 0:8 volt az Almería ellen!Igaz előző héten csúnya verést kaptak Mallorcán, de edző váltás óta vannak szép eredményeik!lluisllach89 írta:Ma senki ne akadjon ki
Mi 8-t lőttünk Andalúziában, elég valószínű hogy több góllal fog nyerni a Madrid, pláne hogy Benzema kimaradt a kezdőből, Kaká kezd, gondolom Ronaldo lesz elöl, szerintem 2 gólt minimum lőni fog.
lluisllach89 írta:Ma senki ne akadjon ki
Mi 8-t lőttünk Andalúziában, elég valószínű hogy több góllal fog nyerni a Madrid, pláne hogy Benzema kimaradt a kezdőből, Kaká kezd, gondolom Ronaldo lesz elöl, szerintem 2 gólt minimum lőni fog.