Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ne becsüljük le ennyire a Madridot. Biztosra kell menni ebben az esetben,ezért védjen Valdes,értem hogy benne van,de akkor is.ab1daL írta: Miért is lenne baklövés? Szerintem eléggé rászolgált, hogy a kupában ő véd mindig. Kicsit érdekes húzás lenne, ha bejutnánk a kupa döntőbe, a Madriddal játszanánk, és hirtelen az addig 1 percet sem játszott Valdés kezdene Pinto helyett, csak azért mert a Madriddal játszunk. Pláne ha anyi helyzetük lenne mint volt a Clásicon, még Mino is védhetne...
Miért is lenne baklövés? Szerintem eléggé rászolgált, hogy a kupában ő véd mindig. Kicsit érdekes húzás lenne, ha bejutnánk a kupa döntőbe, a Madriddal játszanánk, és hirtelen az addig 1 percet sem játszott Valdés kezdene Pinto helyett, csak azért mert a Madriddal játszunk. Pláne ha anyi helyzetük lenne mint volt a Clásicon, még Mino is védhetne...Messithebest írta:Igazatok van,tényleg Pinto védett. De a Real ellen akkor sem védhet Pinto szerintem. Azzal óriási baklövést követnénk el.
Hú azta mekkora baklövés lenne, akkor csak 5-1 lenne.Messithebest írta:Igazatok van,tényleg Pinto védett. De a Real ellen akkor sem védhet Pinto szerintem. Azzal óriási baklövést követnénk el.
benn van a szerződésébe hogy ő véd a kupábaMessithebest írta:Igazatok van,tényleg Pinto védett. De a Real ellen akkor sem védhet Pinto szerintem. Azzal óriási baklövést követnénk el.
Felesleges 1000% hogy Pinto védett.Messithebest írta: Köszi, Én Valdesre emlékszek,de mindjárt utána lesek.
Pinto volt, és Bojan is kezdett, Pep azt mondta, hogy azok nyerjék meg avagy bukják el a sorozatot, akik eljutottak odáig. Szimpatikus lépés voltMessithebest írta:Ha jól emlékszem a 08-09es szezonban mikor megnyertük a Király-Kupát,a döntőben a Bilbao ellen már Valdes védett,szóval el nem tudnám képzelni,hogy a Real ellen ne ő védjen. Amúgy mikor is lesz a tavaszi(bajnoki) Clasicó?
Köszi, Én Valdesre emlékszek,de mindjárt utána lesek.LM10 írta:Április 17.-ei hétvége.Messithebest írta:Ha jól emlékszem a 08-09es szezonban mikor megnyertük a Király-Kupát,a döntőben a Bilbao ellen már Valdes védett,szóval el nem tudnám képzelni,hogy a Real ellen ne ő védjen. Amúgy mikor is lesz a tavaszi(bajnoki) Clasicó?
Am meg szerintem Pinto védett a döntőben is..
Április 17.-ei hétvége.Messithebest írta:Ha jól emlékszem a 08-09es szezonban mikor megnyertük a Király-Kupát,a döntőben a Bilbao ellen már Valdes védett,szóval el nem tudnám képzelni,hogy a Real ellen ne ő védjen. Amúgy mikor is lesz a tavaszi(bajnoki) Clasicó?
Rosszul emlékszel, Pinto védte végig a sorozatot.Messithebest írta:Ha jól emlékszem a 08-09es szezonban mikor megnyertük a Király-Kupát,a döntőben a Bilbao ellen már Valdes védett,szóval el nem tudnám képzelni,hogy a Real ellen ne ő védjen. Amúgy mikor is lesz a tavaszi(bajnoki) Clasicó?
Ha jól számoltam 15 hsz-el alattad.Messithebest írta:Ha jól emlékszem a 08-09es szezonban mikor megnyertük a Király-Kupát,a döntőben a Bilbao ellen már Valdes védett,szóval el nem tudnám képzelni,hogy a Real ellen ne ő védjen. Amúgy mikor is lesz a tavaszi(bajnoki) Clasicó?
Nem, egyáltalán nem lehet ennyi erővel valószínűsíteni a többit.Zozzy 5 írta:azért ezt erősnek érzem. ennyi erővel valószínűsíthető az összes csapat elleni 3 pontunk a szakadék alapján; holnap mehetnének be Puyolék követelni az érmet a szövetségbe...Andris írta: 4pont, + a 3 a clasicoról, ami azért eléggé valószínűsíthető még ilyen távlatból is, megint csak támaszkodva a két csapat közti látható szakadékra.
mourinho sosem fog megfutamodni,ezt 100%ra veszem. ramos meg nem lenne olyan nagy veszteség,mint sokan hiszik. a chelsea 40 milláér elviheti,nyáron is érdeklődtek érte. abból meg jöhetne david luiz vagy egy jobbos.ramos jobb hátvédként nem pótolhatatlan,középen meg úgysem játszikCapon írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... ik-2060680
Akkor még ott van Ramos "ügye" is. Eddig egyik pletykára sem figyeltem oda mondván kitaláció, de egyre több hír jelenik meg róluk. Persze ettől még egyik hír sem lesz igaz... de érdekesnek érdekes.
Sztem mind2 kacsa, Ramos nemrég hosszabbított, azt meg végképp nem hiszem, h Mou elmenne...Capon írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... ik-2060680
Akkor még ott van Ramos "ügye" is. Eddig egyik pletykára sem figyeltem oda mondván kitaláció, de egyre több hír jelenik meg róluk.
Már bocs, de szerintem ha eljutunk a döntőbe és a madrid lesz az ellenfél, akkor biztos hogy a legerősebb kezdővel állunk ki. Talán Pinto lesz a kapus, de kb ennyi. Azért ez elég nagy tét, meg ugye presztízs. Ha már egy "Betis" ellen (bocsi ha lekicsinylően hangzik) viszi a sztárokat is Pep, akkor a madrid ellen is ott lesznek tuti.Leomessi14 írta:Igen,ott lehet eselye,foleg,hogy bizots fog jatszani Pinto Maxwell pld.Szoval nem a legerosebb kezdovel allunk majd ki.Amugy mikor lesz a meccs , lehet mar tudni?(100%,hogy eljut oda mindket csapat).Mert ha a Classico utan,akkor sokat nyomna annak a meccsnek az eredmenye,a kupameccsre.daffy írta: a real egy helyen verheti a barcát,a kupában.
Nem tudom elképzelni, hogy egy Barca-Real Kupadöntőben bármelyik csapat tartalékosan állna kiLeomessi14 írta:Igen,ott lehet eselye,foleg,hogy bizots fog jatszani Pinto Maxwell pld.Szoval nem a legerosebb kezdovel allunk majd ki.Amugy mikor lesz a meccs , lehet mar tudni?(100%,hogy eljut oda mindket csapat).Mert ha a Classico utan,akkor sokat nyomna annak a meccsnek az eredmenye,a kupameccsre.daffy írta: a real egy helyen verheti a barcát,a kupában.
Akkor 2 Klasszikus lesz egymas utan!daffy írta:április 20.