Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha megengeded, akkor egy Barçás társad is válaszolna.Bob_Marley írta:Daffy!
Te aki jobban otthon vagy a RM keretét illetően!
Mi a helyzet kapusposzton, mert láthatóan, Mourinho a megszokottakkal ellentétben, a kupában is Ikernek ad bizalmat!
Lez majd Ikernek "utánpótlása", vagy úgy jártok majd mint mi mikor Zubi visszavonult!Persze Casillas idén még cska 30 lesz ha jól tudom, de érdekes számomra, hogy a kupában sem kap fiatal kapus lehetőséget
Ez kampány-poén volt hogy az év fórumere lehessdaffy írta: ui: ez a forlan,hát,komolyan...azzal az arccal nem sok fogkefét lehetne eladni,láttam egy közelit,jézusom! este benézek az ágy alá,hogy nincs-e alatta.
reméljük valami hasonló lesz, ha Buffonnak is sikerült volna ilyen sérülésmentesre a karrierje 2 óriási kapust láthattunk volna hétről hétre. Persze igy is órási kapus Buffon is, csak szerencsétlen hónapokra kidölöget folyamatosan.Casillas a valaha volt egyik legnagyobb kapus lehet miután visszavonul majd, már most is a legnagyobbak közt emlegetik (jogosan). Sérülések is elkerülik szerencsére, szerintem még 10év tuti benne van.
Casillas a valaha volt egyik legnagyobb kapus lehet miután visszavonul majd, már most is a legnagyobbak közt emlegetik (jogosan). Sérülések is elkerülik szerencsére, szerintem még 10év tuti benne van.csababarca írta:Casillas még védhet 10 évig simán. Volt már sérült?mert én nem is emlékszem ilyenre. 10 év múlva meg majd ki tudja milyen kapusok lesznek a piacon.
4év azért az 4 szezon.csak 4 év van iker és alves között. olyan hosszútávú megoldást nem jelentene utána Smile
csak 4 év van iker és alves között. olyan hosszútávú megoldást nem jelentene utánazsuni írta: Én nagyon szivesen látnám Diego Alves-t Iker után. Szerintem messze a legtehetségesebb a posztján
hát kb ennyi. valamennyire is komoly meccsen, semmi esetre sem dob be Mourinho cserekapust, ami szerintem simán érthető. az egyik, ha nem a legfontosabb poszt. Mig mindenhol van ember aki javithat a másik helyett, itt nincs. Szerintem a vén José is valahogy igy gondoljaSztem (javítsatok ki a rosszul mondom) Mourinho nem a rotáció híve, gondoljatok csak az év elején Pedro Leonra
Én nagyon szivesen látnám Diego Alves-t Iker után. Szerintem messze a legtehetségesebb a posztjánAzért az fix, hogy Ikert majd nehéz lesz pótolni ha egyszer abbahagyja!
van egy adanunk,aki 6 évvel fiatalabb ikernél és van egy dudekünk. hogy miért nem játszanak az nagyon jó kérdés,talán zsuni tud rá válaszolni. én nem hallottam semmi olyat,hogy gáz lenne valamelyikükkel,egyszerűen túl komoly lehet a tét vagy én nemtudomBob_Marley írta:Daffy!
Te aki jobban otthon vagy a RM keretét illetően!
Mi a helyzet kapusposzton, mert láthatóan, Mourinho a megszokottakkal ellentétben, a kupában is Ikernek ad bizalmat!
Lez majd Ikernek "utánpótlása", vagy úgy jártok majd mint mi mikor Zubi visszavonult!Persze Casillas idén még cska 30 lesz ha jól tudom, de érdekes számomra, hogy a kupában sem kap fiatal kapus lehetőséget
ellenben amit utána kapott az atleticos sráctól...no az lapgyanúszsuni írta: rálépett reyes lábára futás közben. aztán hogy ha ez szándékosság volt (amit feltételezhetö, mert arbeloa messze a legalattomosabb a keretben) akkor meg lap. de szerintem most az egyszer véletlen volt
amennyiben ennek az alattomos senkiházi atma-nak sikerül végrehajtania a hentesmunkát, amit a 2. perctöl tolnak, a fél csapat lesérül a következö meccsreAz elődöntőben nehezebb dolga lesz szerintem a Realnak.
zsuni írta:igazából ott vannak a videóbírók a pályán. kell egy szabály, ha a védők integetnek, akkor les volt, nincs meseEzek a kutyabírók szánalmasak. Leseket sosem tudták megítélni,a mi meccseinken is rengetegszer akasztják meg totál tévesen az akciókat...olykor meg elengednek egyértelmű leseket.
Botrányos amit csinálnak.![]()
igazából ott vannak a videóbírók a pályán. kell egy szabály, ha a védők integetnek, akkor les volt, nincs meseEzek a kutyabírók szánalmasak. Leseket sosem tudták megítélni,a mi meccseinken is rengetegszer akasztják meg totál tévesen az akciókat...olykor meg elengednek egyértelmű leseket.
Botrányos amit csinálnak.
nekem ugy elsö látásra ugy tünt, hogy rálépett reyes lábára futás közben. aztán hogy ha ez szándékosság volt (amit feltételezhetö, mert arbeloa messze a legalattomosabb a keretben) akkor meg lap. de szerintem most az egyszer véletlen voltarbeloának volt egy csúnya megmozdulása,ahol nem tudom,hogy elérte-e a játékost,