Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jól idéztél. Igazad van, nem teljesen olyan az ábra mint Abránál(huevos írta:szerintem egészen más szitu, mint amikor egy futballhoz teljesen analfabéta össze-vissza szórja a pénzét, mint mikor egy befektetőcsoport irányít...természetesen ez utóbbi a szerencsésebbRivaldo11 írta:Ha hinni lehet az angoloknak, akkor majdnem olyan a szitu.
nem vagyok fradista, de remélem tényleg elindul valami, és ha csak a fele bejön mint amikről beszélnek/beszéltek, akkor már jól járt a fradi
ui:remélem jól idéztem, és Rivaldo Barca 99-nek válaszolt
igazad van, a legnagyobb férgek a fehérváriak meg a debreceniek, utána jön holtversenyben a 3. helyért a fradi-ute duóOrdog írta:Jólvan öcsém, látom te is megfogtad a dolgok lényegét....
30 millió euróból egy hozzáértő emberrel olyan csapatot lehetne faragni a mostani fradiból, hogy sztem lenne esély a bl re!Örüljetek ti is velünk, és ha McCabe betartja terveit, miszerint 30 millió Eurót rá fog szánni a Fradira, akkor itt hamarosan igen komoly csapat fog kialakulni!!!!
barca99 írta:Ez most akkor olyan a szitu, mint amikor Abramovic a pénzét a Chelseahez vitte, és azt vettek, akiket akartak, annyiért amennyiért?
szerintem egészen más szitu, mint amikor egy futballhoz teljesen analfabéta össze-vissza szórja a pénzét, mint mikor egy befektetőcsoport irányít...természetesen ez utóbbi a szerencsésebbRivaldo11 írta:Ha hinni lehet az angoloknak, akkor majdnem olyan a szitu.
Sajnos az NBII-es bajnoki címért cserébe nem jár BL selejtező.Szandi írta:Annyira fantasztikus!!!![]()
![]()
![]()
Imáink meghalgattattak!![]()
Megmenekültünk, és innnen nincs megállás! Feljutás, Bl selejtező!![]()
![]()
![]()
![]()
HIhehetlen jó hír!
Bocs, úgy értettem, hogy sikerül megnyernetek az NB2 Keleti csoportját az idei bajnokságban, és a következő idényt az első vonalban kezditek. Kisteleki meg be......a.Ordog írta:6. és egyben az utolsó is.
De VT, hogy érted azt, hogy képesek leszünk a pályán IS feljutni az nb1-ben??? Hol máshol tudnánk még? Vagy elírtad?
Lefele simán lehet menni osztályokat hála ilyen Kisteleki féléknek, de fölfele aligha hiszem...
azt is lehet. Lásd.: VasasOrdog írta:6. és egyben az utolsó is.
De VT, hogy érted azt, hogy képesek leszünk a pályán IS feljutni az nb1-ben??? Hol máshol tudnánk még? Vagy elírtad?
Lefele simán lehet menni osztályokat hála ilyen Kisteleki féléknek, de fölfele aligha hiszem...