Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Kérdezték, hogy mire lehet számítani majd ugye a meccsen ő meg szokás szerint csipkelődött, hogy ez a Madrid már nem olyan királyi, meg hogy nem lesz olyan tili-toli, mint a Barca meccsen.Lionel85 írta:Mit mondott? Sajna itt nincs S2 és neten néztem spanyolul.

Madridban értékelik az őszinteséget, hiszen JM azért "menő", mert kimondja, amit gondol, tehát nem kéne, h találjanak kivetnivalót Hegyi szavaibanlui1698 írta:Hegy minden alkalmat megragad, hogy bele törölje a cipőjét a Realba?

rettenetesen sajnálom miattahaszi írta: Canalest azt abszolút az ő számlájára írom, mivel ha tudta, hogy nem fog számolni vele úgy se, akkor el kellett volna engedni egy középcsapatba a télen... Pedig nagyon nagy tehetség... Ősszel amikor Özil pármeccsen hullafáradt volt már, nyugodtan lehetett volna rotálni. Most, hogy már Kaká is van, nem hinném, hogy még annyi szerephez is jutna mint ősszel...
Canalest azt abszolút az ő számlájára írom, mivel ha tudta, hogy nem fog számolni vele úgy se, akkor el kellett volna engedni egy középcsapatba a télen... Pedig nagyon nagy tehetség... Ősszel amikor Özil pármeccsen hullafáradt volt már, nyugodtan lehetett volna rotálni. Most, hogy már Kaká is van, nem hinném, hogy még annyi szerephez is jutna mint ősszel...daffy írta:igazad van,viszont akkor mivel indokolod canales megtartást?haszi írta:...
ui: soha semmit nem írok nagy betűvel,csak ha nagyon-nagyon hangsúlyozni szeretnék.
igazad van,viszont akkor mivel indokolod canales megtartást?haszi írta:...
Én már azt, hittem, hogy Mou azért nem játszatja a fatalokat, mert egyébként sem nagyon szokta...haszi írta:Erre reagálnék, mert én is nagyon kedvelem Moratat és Sarabiat, és sokszor ideges voltam, hogy na "Most egy ilyen Levante ellen miért nem kapnak 40-30 percet, de még a keretbe sincsenek"---- erre aztán a válasz lassan megfogalmazódott a fejemben. A Castilla mostanában nagyon jól muzsikál, mióta új edzőjük van Toril személyében és Morata, Sarabiaval az oldalán vezéregyénisége a csapatnak, most nagyon közel állnak a feljutáshoz, és ez nagyon fontos. Szerintem Mourinho ezért nem akarja felhozni őket, hogy ne ártson ezzel a Castillanak. Az igazi vízválasztó a jövő évi kerethirdetés lesz, mert Mou is már lenyilatkozta, hogy számol az utánpótlással és Moratat jövőre felhozza a nagyokhoz. Ha valahogy mégis elb##nánk a karrierjüket, azt sohase tudnám megbocsájtani Pereznek/Mounak mivel kettőjükben látok annyi potenciált, hogy pár év múlva a kezdőből szoritsák ki x-t és y-t + nem mellesleg a mi kölykeink, madridisták.daffy írta:itt ismét az edzőt hordanám le. az ő kérésére marad a csapatnál canales. tehetséges,de nem játszik. morata és sarabia a castilla 2 kiemelkedő tehetsége,mégsem játszanak. van itt némi utánpótlás,csak elherdálják. mata-val mi lett? valencia...d írta:...
U.i.: máskor azért madridista létedre annyival megtisztelhetnéd a játékosokat, hogy nagybetűvel írod a nevüket.
Erre reagálnék, mert én is nagyon kedvelem Moratat és Sarabiat, és sokszor ideges voltam, hogy na "Most egy ilyen Levante ellen miért nem kapnak 40-30 percet, de még a keretbe sincsenek"---- erre aztán a válasz lassan megfogalmazódott a fejemben. A Castilla mostanában nagyon jól muzsikál, mióta új edzőjük van Toril személyében és Morata, Sarabiaval az oldalán vezéregyénisége a csapatnak, most nagyon közel állnak a feljutáshoz, és ez nagyon fontos. Szerintem Mourinho ezért nem akarja felhozni őket, hogy ne ártson ezzel a Castillanak. Az igazi vízválasztó a jövő évi kerethirdetés lesz, mert Mou is már lenyilatkozta, hogy számol az utánpótlással és Moratat jövőre felhozza a nagyokhoz. Ha valahogy mégis elb##nánk a karrierjüket, azt sohase tudnám megbocsájtani Pereznek/Mounak mivel kettőjükben látok annyi potenciált, hogy pár év múlva a kezdőből szoritsák ki x-t és y-t + nem mellesleg a mi kölykeink, madridisták.daffy írta:itt ismét az edzőt hordanám le. az ő kérésére marad a csapatnál canales. tehetséges,de nem játszik. morata és sarabia a castilla 2 kiemelkedő tehetsége,mégsem játszanak. van itt némi utánpótlás,csak elherdálják. mata-val mi lett? valencia...d írta:...
Szerintem nagyon jól látod a dolgokat és szépen le is írtad.El fanático írta:...
Mondom, nem fogok nevekkel dobálózni, mert annak itt a fórumon sosincs jó vége...samy85 írta:akkor légyszi mondj egy-kettő példát!!!
A Real játékoskerete jó. Egyénileg nézve, de csak úgy...daffy írta: 5. a real kerete nem jó,csak átlag feletti. a klubhoz képest gyenge. amíg nem minőségi a kezdő 100%-a,addig hiába hagyod őket dolgozni,rés maradni fog.

akkor légyszi mondj egy-kettő példát!!!d írta:Ezzel sem értek egyet. Nem fogok nevekkel dobálózni, annak itt sosem volt jó vége, de abból a pénzből jobban is lehetett volna igazolni. Igen, akár igazi Madrid-stílusú játékosokat, ha nem is Zidane-okat.samy85 írta:akkor helyesbítek olyanok akik elérhetőek.... v nem közelíti meg a kivásárlási áruk, a 80 milliót...

Ezzel sem értek egyet. Nem fogok nevekkel dobálózni, annak itt sosem volt jó vége, de abból a pénzből jobban is lehetett volna igazolni. Igen, akár igazi Madrid-stílusú játékosokat, ha nem is Zidane-okat.samy85 írta:akkor helyesbítek olyanok akik elérhetőek.... v nem közelíti meg a kivásárlási áruk, a 80 milliót...
ez tökéletesen igaz. anglia az ő országa,de sajnos nem vigasztal. szerintem csak a lehetőségre vár és azonnal lelép,amint saf szögre akasztja a rágóját.Boixos írta:én nem csípem a fazont, de nézzétek meg majd a zsét egy olyan (angol) helyen (mondjuk a mu-nál), ahol nem túráztatják folyamatosan fentről. onnan fog nyugdíjba menni.
mou megmondta,hogy nem élete végéig lesz a real edzője és többször utalt rá,hogy lassan angliába költözik. nem marad a real edzője,így mindenképp meg fogjuk látni,csak ha mostanság megy el,akkor még van esély a keret normálissá tételére. hogy idén vagy 2 év múlva megy el,az nagyon nem mindegy. ilyen stílusú edző mint ő,nincs még egy. ezért gondolnám,hogy a hátrahagyott csapatát nem tudná senki továbbvinni,ahogy az eddigi csapatait sem nagyon tudták.LG írta:De miért? A Portóból és az Interből sztem igenis indokolt volt a távozása, a Chelsea-ből pedig nem önként távozott.Fecooo írta:mondjuk a JM és a hosszú távú munka egy mondatban finoman szólva is paradox...
Amúgy még annyit szeretnék hozzá tenni, h szezon elején sztem kifejezetten jó volt a Madrid, a sokat emlegetett DM és Özil kifejezetten jól játszottak. És igazából pont azóta esett vissza a Madrid, mióta jönnek a hírek, h feszültség van házon belül.
És daffy! Azt már elmondtad, h mi lesz szted a Madrid jövője, ha marad JM, de mi lesz akkor, h ha nem? Ki lenne az új edző, és mi lenne a garancia, h az új edzőt ugyanúgy nem baxogatnák föntről, mint a portugált? Vagy egy báb edzőt képzelsz el, aki feltétel nélkül teljesíti Perezék minden kívánságát?
De miért? A Portóból és az Interből sztem igenis indokolt volt a távozása, a Chelsea-ből pedig nem önként távozott.Fecooo írta:mondjuk a JM és a hosszú távú munka egy mondatban finoman szólva is paradox...
így van. nem fog összeérni a csapat,mert josé lelép. viszont hagyjuk,hogy hozza a robotokat,majd talppal,akkor gáz lesz.Fecooo írta:mondjuk a JM és a hosszú távú munka egy mondatban finoman szólva is paradox...
akkor helyesbítek olyanok akik elérhetőek.... v nem közelíti meg a kivásárlási áruk, a 80 milliót...d írta:Ezzel vitáznék azért. Vannak a piacon jó játékosok, csak a Madrid bután igazol, illetve Mourinhonak másféle emberek kellenek, mint amit amúgy a Madridban szívesen látnál. Egyszerűen Perec bután költötte el a pénzét, mert igencsak áron felül vett nagyon sok játékost. Az, hogy momentán nincs aranylabdás világsztár, akit le lehetne igazolni nem azt jelenti, hogy ne lennének világszínvonalú játékosok a piacon.samy85 írta:de a keretről még annyit hogy most a piacon nem lehet olyan sok játékost találni, aki a Madrid szintet képviselné.....nem sok olyan játékos van aki Nagyban változtatna a keret erősségén pozitív irányban...

el van fogadva,de az egész real úgy rossz,ahogy van. nem zidane-t szeretnék a pályán,hanem élvezettel focizó és JÁTSZÓ embereket. a játszó nem feltétlen joga bonitot takar,hanem azt,hogy játékként fogják fel a dolgot és szórakozzanak. ne ezt a görcsösen akaró ganét kelljen nézni,mert az embernek felfordul a gyomra.LG írta:Meg azért nézzük csak meg, h hány csapat mutat stabilan szép játékot Európában az élcsapatok közül. Kettőt mondanék: Barca, Arsenal-és utóbbinál erősen az eredményesség kárára megy.
Ahogy Boixos mondta, a gondolkodással van nagy baj a Madridnál, mind a szurkolóknál, és a vezetőknél is általánosságban. Még mindig a 90 évek végi, 2000-s évi Mardidot akarják újra látni, akik szépen játszanak, akik eredményesek, és ahol a világ legjobbjai játszanak. De az az idő már ELMÚLT!!!! Ezt kell felfogni, és kész.