NB1 - Magyar Bajnokság
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem kell ide NB2-es topic. Minek, ha úgy is be kell majd zárni pár hónap múlva???:) Amúgy nem hinném, hogy Újpesten át közelíti meg a tábor a REAC pályáját. Ettől függetlenül én vszeg Újpesten keresztül megyek, mert mint Szandi is mondta balhézni akarok... Meg persze egyéb okok miatt is:)
Vki más nemjön??? Mintha Enrique21 is írt volna, hogy szokott járni meccsre.. mások???
Vki más nemjön??? Mintha Enrique21 is írt volna, hogy szokott járni meccsre.. mások???
-
- Llegenda del Barça
Ez nem semmi.Ordog írta:http://www.pepsifoci.hu/node/3940
Itt látható, hogy a végén mekkora volt a hangulat:))) kár hogy csak a végén...
Nem vagyok semmilyen drukker, Loki meccsekre néha kinézek ha van ingyen jegy, köbö ennyi. Antifradista sem vagyok, sőt. Igazából jó ezt látni mint magyar embernek. Hát igen, a legnagyobb csodákra sokszor sajnos a pénz képes...
sztem lassan lehetne nyitni egy külön Fradi topikot, vagy legalább egy NB2-t ideiglenesen.
Nyugi, Ördög biztos azon megy keresztül. Csak a balhé kedvéért.el fuero írta: Szép kis túra lesz. Remélem Újpesten keresztülLenne egy kis ordibálás.

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
-
- Entrenador del Barça
Alap h megyek. Végre egyszer teli lesz a "stadion" RákospalotánOrdog írta:Szomorúan hallom!
Mindenesetre következő állomás Rákospalota és a REAC pályája, ott leszünk a Vecsés "vendégei". Én kint leszek egyértelműen, remélem minél többen jöttök, TELTHÁZAT KELL CSINÁLNI IDEGENBEN!!!!:DDDDD
Tervezed El fuero???
HAJRÁ FRADI!!!!!

Szép kis túra lesz. Remélem Újpesten keresztül

Forza Lazio!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
http://www.pepsifoci.hu/node/3940
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Szomorúan hallom!
Mindenesetre következő állomás Rákospalota és a REAC pályája, ott leszünk a Vecsés "vendégei". Én kint leszek egyértelműen, remélem minél többen jöttök, TELTHÁZAT KELL CSINÁLNI IDEGENBEN!!!!:DDDDD
Tervezed El fuero???
HAJRÁ FRADI!!!!!
Tervezed El fuero???
HAJRÁ FRADI!!!!!
-
- Entrenador del Barça
Nemis voltam a Szögletbe, mert kb. fél6ra értem oda és még jegyem sem volt. Így is csak a H-ba kaptunk jegyet, de valahogy bepréselődtünk a K-ba.Ordog írta:Elfuero nem volt időm megkeresnelek, meg kedvem sem mert haver késett 10 percet és kb 2000 ember volt ott ahol azthittem csak te leszel:DDD
Na majd a következőn, csak legyél fent msn-en!
Forza Lazio!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Elfuero nem volt időm megkeresnelek, meg kedvem sem mert haver késett 10 percet és kb 2000 ember volt ott ahol azthittem csak te leszel:DDD
-
- Entrenador del Barça
Első félidőben a szurkolás is fos volt. Olyan mint a csapat teljesítménye. De a második gól után fantasztikus volt, főleg h egy fél pohár sört a nyakamba öntött egy alkesz.
Jojo-t levitték és 3 gólt lőtünk...
De én bízok benne. Azok közé tartozom akik "szeretik" a játékát(kis túlzással).
Szép, hogy ennyi ember kinnt volt, de a következő bajnokin fele ennyien nem lesznek. Ezért szeretek idegenbe járni, mert ott mindig vagyunk legalább 1000en. De a hangulat általában hibátlan
Márc.25én jön a Sheffield United

Jojo-t levitték és 3 gólt lőtünk...

Szép, hogy ennyi ember kinnt volt, de a következő bajnokin fele ennyien nem lesznek. Ezért szeretek idegenbe járni, mert ott mindig vagyunk legalább 1000en. De a hangulat általában hibátlan
Márc.25én jön a Sheffield United

Forza Lazio!
Na megvolt.
Az eső hazai bajnokink ebben az évben.
Albert Flórián féle kezdőrugás, 13.000 ember, minden. (ennyi ember az összes enbé egyes bajnokin nincs kis túlzással)
Az első félidei játék, hiába a Dragoner gól, pocsék volt, lássuk, be. Egy ilyen meccsen, az első hazai azokután, hogy hivatalosan is megmenekültünk, ittvannak a fejesek, ennyi ember, hát mit ne mondjak, többet várna a szurkoló, vagyis én biztos.
Aztán a második félidőre úgyahogy felpörögtek a srácok, majd megkezdődött a legjobb periódus Sóóóóó első góljával. Szép volt, elhozta a kapus mellett és wááá---kinemugrál szarújpesti hé
Pár perc, és megint Sóóóó
kipattanó és bevarrta.
Innen már tombolt az egész közönséges, volt hullám meg minden.
Még a végén egy utolsó csapás szegény Kazincbarcikaiaknak, akik amit tudtak, megtettek.
(Fitos sztem rengeteget cipelte a labdát :S )
Az elefántokra még várni kell, gondolom Jani még nem tudta őket teljes mértékben beilleszteni a csapatba, dehát ami késik, nem múlik.
Hajrá Fradi!
Az eső hazai bajnokink ebben az évben.
Albert Flórián féle kezdőrugás, 13.000 ember, minden. (ennyi ember az összes enbé egyes bajnokin nincs kis túlzással)
Az első félidei játék, hiába a Dragoner gól, pocsék volt, lássuk, be. Egy ilyen meccsen, az első hazai azokután, hogy hivatalosan is megmenekültünk, ittvannak a fejesek, ennyi ember, hát mit ne mondjak, többet várna a szurkoló, vagyis én biztos.
Aztán a második félidőre úgyahogy felpörögtek a srácok, majd megkezdődött a legjobb periódus Sóóóóó első góljával. Szép volt, elhozta a kapus mellett és wááá---kinemugrál szarújpesti hé
Pár perc, és megint Sóóóó

Innen már tombolt az egész közönséges, volt hullám meg minden.
Még a végén egy utolsó csapás szegény Kazincbarcikaiaknak, akik amit tudtak, megtettek.
(Fitos sztem rengeteget cipelte a labdát :S )
Az elefántokra még várni kell, gondolom Jani még nem tudta őket teljes mértékben beilleszteni a csapatba, dehát ami késik, nem múlik.
Hajrá Fradi!
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nem akarnak feljutni, így van. Sok meghatározó játékos ment el tőlük, pl. Weitner, Schranz, Török, Kovacsics. Ettől függetlenül a Kozármisleny pontja a Felcsút vendégeként bravúr. Hajrá Misleny!Bányász írta:Akkor megnyugtatlak,én úgy tudom a Felcsút már nem is akar feljutni.orbánfalváról meg nem is beszélve. Azért nevetséges lenne, egy falu az első osztályban. Laughing
Azt hallottam,h nem lenne pénz az Nb1re.

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Akkor megnyugtatlak,én úgy tudom a Felcsút már nem is akar feljutni.orbánfalváról meg nem is beszélve. Azért nevetséges lenne, egy falu az első osztályban. Laughing
Azt hallottam,h nem lenne pénz az Nb1re.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Haladás-Mosonmagyaróvár 5-0!
Két meccs, 9-0-ás gólarány, nem semmi! Sajna, esett egész nap az eső, délután is, így inkább itthon maradtam. Pedig, jó kis meccs lehetett. A Pápa és a Felcsút is döntetlenezett, így már pontelőnnyel vezetjük a tabellát. Remélem, Bíró Péter idegösszeomlást kap az idény végére, Urbánt meg megüti a guta a lombard kispadján, orbánfalváról meg nem is beszélve. Azért nevetséges lenne, egy falu az első osztályban.
Két meccs, 9-0-ás gólarány, nem semmi! Sajna, esett egész nap az eső, délután is, így inkább itthon maradtam. Pedig, jó kis meccs lehetett. A Pápa és a Felcsút is döntetlenezett, így már pontelőnnyel vezetjük a tabellát. Remélem, Bíró Péter idegösszeomlást kap az idény végére, Urbánt meg megüti a guta a lombard kispadján, orbánfalváról meg nem is beszélve. Azért nevetséges lenne, egy falu az első osztályban.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ma 17.30-kor Haladás-Mosonmagyaróvár. Azt hiszem, kimegyek. Már régen voltam, de most van remény. Támogatni kell őket.
Hajrá Hali!
Hajrá Hali!

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Holnap kiderül mit tudnak:) Már megjött a játékengedélyük, szerződés alá van firkantva, a többi már rajtuk múlik:) Egy 1 milliárdos országban segítettek már ezek a játékosok 1 kínai csapatnak megnyerni a másodosztályt:) Akkor egy 10 milliósban ez már gyerekjáték kell hogy legyen:DDD Remélem értitek az eszmefuttatásomat:)Krojf írta:Komáim!!!
3 komoly színessel erősített a Fradi!!!
Mit léptek erre???
Kérdezi a Ti Krojf komátok.
Holnap Fradi meccs!!! Ki fog jönni??? El fuero? Számíthatunk rád?:)
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
ne is mond végre újra a tavalyi VASAS játszottKrojf írta:Komáim!
A tegnapi Vasas-REAC meccset nem dícséri senki???

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
Pedig végre egy igazán eseménydús, színvonalas meccs volt itthonról!
A gólok kifejezetten szépek voltak, a REAC még 10 emberrel is
ügyesen támadott, ráadásul Ilovszky Rudi bácsinak is tetszhetett
amit látott a pályán!
Azon viszont erősen elgondolkoztam a meccs közben, hogy akkor
mekkora bajban lennénk, ha itthon világszínvonalú foci lenne,
partiban lennének csapataink a legjobb európai élcsapatokkal,
BL-, illetve UEFA főtáblán játszanának, meg erős válogatottunk
is lenne, ehhez képest viszont nem tudnánk máson játszani, mint
libalegelőn, meg roskatag, alacsony befogadóképességű,
széteső, elkorhadt "stadionokban"!
Mekkora bajban lenne az állam! Hiortelen forint-, vagy
euromilliárdokat kellene elkölteni normális, világszínvonalú
pályákra! Össze is esne a magyar költségvetés, az tuti!
De bárcsak már ilyen gondjaink lennének...!
Veti fel ezeket a Ti Krojf komátok.
Pedig végre egy igazán eseménydús, színvonalas meccs volt itthonról!
A gólok kifejezetten szépek voltak, a REAC még 10 emberrel is
ügyesen támadott, ráadásul Ilovszky Rudi bácsinak is tetszhetett
amit látott a pályán!
Azon viszont erősen elgondolkoztam a meccs közben, hogy akkor
mekkora bajban lennénk, ha itthon világszínvonalú foci lenne,
partiban lennének csapataink a legjobb európai élcsapatokkal,
BL-, illetve UEFA főtáblán játszanának, meg erős válogatottunk
is lenne, ehhez képest viszont nem tudnánk máson játszani, mint
libalegelőn, meg roskatag, alacsony befogadóképességű,
széteső, elkorhadt "stadionokban"!
Mekkora bajban lenne az állam! Hiortelen forint-, vagy
euromilliárdokat kellene elkölteni normális, világszínvonalú
pályákra! Össze is esne a magyar költségvetés, az tuti!
De bárcsak már ilyen gondjaink lennének...!
Veti fel ezeket a Ti Krojf komátok.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Én kint voltam... Nem tudjátok miről maradtatok leVarga Tamás írta:Fordulatos mérkőzésen:
BKV Előre - Fradi 3-4!
N'djodo kétszer, Mátyus és Barta egyszer-egyszer voltak eredményesek!

Mindörökké Ferencváros!!!!

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Fordulatos mérkőzésen:
BKV Előre - Fradi 3-4!
A Haladás is győzött, 4-0-ra verte a Kozármislenyt idegenben!
Hajrá Hali!
Jövőre találkozunk az NB1-ben!
BKV Előre - Fradi 3-4!
A Haladás is győzött, 4-0-ra verte a Kozármislenyt idegenben!
Hajrá Hali!
Jövőre találkozunk az NB1-ben!

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Kiváncsian várom, kezdő lesz-e Lisztes. Ebben a mezőnyben még a meccshiány sem lehet probléma. A Fradinak egyszerű dolga van: Minden meccset nyernie kell. Amit még remélek, hogy az angolok által küldött három afrikai srác futballozni is tud.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
De nem...ha jól tudom Pilisvörösvárról hoztak valami 89es srácot,aki még az itteni ifibe se férne be.Ennyit erről.Ennyi. Én is ismerem a fiatalok többségét, nyugodtan be lehetne őket tenni. Küzdenének, mert nekik jelent valamit Tatabánya+ fejlődnének.
Ehelyett most megint jön a régi "Obradovics, Vignjevics, stb.." korszak.
Az idegenlégiósok pedig....Macucha..áááfelháborító amiket mutatott eddig.
Ezeket a dolgokat nem értettem meg sose.
Olyan kiterjedt játékosfigyelő hálózata van a Bányásznak,h sikerül idehozni a moldáv első osztályból Mexikóit(ez az edző miatt van),Irakból szlovák csatárt és hasonló gyöngyszemeket...

Nem is értem mit erőlteik...eddig kétszer jött be(Poleksic,Kuemaha).És talán Ndjodo volt még aki a minőséget képviselte.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Dave87
- Capitá del Barça
Ennyi. Én is ismerem a fiatalok többségét, nyugodtan be lehetne őket tenni. Küzdenének, mert nekik jelent valamit Tatabánya+ fejlődnének.Bányász írta:Igazság szerint a Tatabányába most körülbelül Nb3-as tudású játékosok vannak...
Az a baj,h nem ez lesz az utolsó ilyen megalázó veresége a csapatnak.
Sajnos a 10pontos álomhatárt se éri el a végére a csapat szerintem.
A legrosszabb az egészben pedig az,h ezt a teljesítményt olyan játékosok produkálják akiknek semmi köze a városhoz(mondjuk most a csapatnak sincs).
De ha már ezt kell megélni akkor legalább saját nevelésű fiatalokból álló sapattal kéne ezt véghezvinni...a szurkolóknak is jobban "tetszene".
És ha valaki azt hinné nincsenek tehetségek Tatabányán annak megsúgom,h vannak.![]()
Alighanem jobb eredményeket is el lehetne érni velük...
Ehelyett most megint jön a régi "Obradovics, Vignjevics, stb.." korszak.