daffy írta:LG írta:
Vannak olyan posztok, ahol hiányosságok vannak, ezt kéne nyáron megoldaniuk. Sztem egy jobbhátvédra és csatárra van szükségünk, utóbbi legyen klasszis, és akkor igazán jó csapatuk lehet. Kakát sztem el kéne adni, ő érte sztem még mindig jó pénzt lehet kapni pl. a Man. City-től, és az ő árát fel lehetne használni igazolásra.
ezzel egyetértek,viszont azt kihagytad,hogy a kp-n is van egy lyuk. ez így 3 érkező a kezdőbe. a mancivan addig kell megegyezni kakaról,amíg érdekli őket. nehogy arabék meggondolják magukat,mert akkor a nyakunkon marad a többmilliós fizetésével.
7-0. szép volt,jó volt,de a kutyát nem érdekli. a szezonban a real-lyon,real-barca+a kupadöntő a fontos. minden más csak edzőmeccs és nem érdekel.
Én még egy katalán kupa meccset is képes vagyok végigizgulni egy Hospitalet ellen mondjuk, ahol erősen a tarcsik lépnek pályára.

Nem tudom, hány éves vagy, én 26, de bármilyen meccset megnézem, ami Barça, nemhogy egy "edzőmeccset".
A jobbhátvéd tényleg kell nektek, pont te mondtad azt hiszem, hogy Ramos középen jó és volt valami a középpályával is, hogy Khedira nem Real-szintű. Gagót sajnálom (nem csak azért mert argentin

), mert jó játékos, de meggyűlik a baja a sérülésekkel. Kicsit azonban még mindig pikkelek rá, mert amikor bajnoki címet nyertetek és mi álltunk nektek sorfalat az El Clásicón, a vonuláskor olyan fölényesen nézett le a válla felől, úgyhogy nem bánom teljesen, hogy nincs jó szezonja.