Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha némi különbséget érzek is, de nem olyan éleset. Engem például a vb alatt és után kifejezetten bántott egy-két esetben vitáink közben a hangnemed ( nem személyemben, hanem mint szurkoló, aki a spanyolokért szorított). Persze nem sértődtem meg és vitáztam normálisan, csak furcsa pont tőled ezeket a sorokat olvasni. Rám meg aztán nem mondhatod, hogy mindenre reagálok JM esetébenLG írta:Kalap! Az Alkesz és az Ork azok becenevek, úgyhogy sztem nagyon nem illenek ide. Az között meg nem igaz, h nem érzed a különbséget az között, h ha néha vkit erősebben kritizálok, és az között, h vki napi szinten, szinte az alkalomra várva gyaláz vkit. Most Rooney-nál ez egy kirívó eset volt nálam, de nem mondhatod, h napi szinten küldeném el a pitsába. Lehet, h szoktam Ogrézni, Orkozni, de sztem azért egyik sem olyan jelző, ami annyira a durva lenne. És azt nem lehet tagadni, h a világ egyik legcsúnyább emberéről van szó, szóval még hízelgőek is számára ezek a jelzők.
De ha attól érzik jobban magatokat, ha minden egyes JM nyilatkozat után, akármit is mond, jöttök a szokásos dumátokkal, akkor tegyétek ezt. De ha időt akartok spórolni, mentsétek le a hsz-eteket, és utána mindig csak be kell másolnotok az aktuális cikk linkje alá.
ugye tudod,hogy casillas után ő lenne az utolsó,aki elmenneneobarca írta:Hali!
Olvastátok, hogy Ramos valszeg elhagyja a Realt? A Milan a Chelsea és a ManU is érdeklődik iránta...
zizu szerintem még nincs kész az edzősködésre,de a jövőben szívesen látnám a kispadon,esetleg raúllal,gutival párban.Barcaman1993 írta:Sztem Zidane-ra gondoltál, de én nem hiszem, hogy őt akarnák. Ha Mou magától nem megy el, akkor nem hoznak senkit a helyére. Én ezt szinte biztosra veszem.Brian 20 írta:Egyre inkább azt érzem mostanában, hogy Zinade-t akarja a Madrid a kispadra. Szerintetek?
Sztem Zidane-ra gondoltál, de én nem hiszem, hogy őt akarnák. Ha Mou magától nem megy el, akkor nem hoznak senkit a helyére. Én ezt szinte biztosra veszem.Brian 20 írta:Egyre inkább azt érzem mostanában, hogy Zinade-t akarja a Madrid a kispadra. Szerintetek?
Az Alkeszezés, orkozás, illetve az, ahogyan a Manchester szerencséjéről és vélt csalásairól ( Rooneyt nem tiltották el, egyéb dolgok...) szoktál beszélni az ezek szerint az elfogulatlanság és a szép stílusos beszéd mintája... (most mind egy, hogy itt a Milanról van szó, magam nem szoktam nézni a Seria A topicot sűrűn, így arról nem tudok nyilatkozni). Vagy említhetném a vb-ét és az utána következő időszakot, amikor a spanyol válogatottról is nem egyszer és kétszer nem épp irodalmi stílusban nyilatkoztál. Soroljam e még? Nem hiszem, hogy bárki köteles lenne elfogadni egy gyerekes és exhibicionista ember kirohanásait, ha komolyan mondja, ha nem. Nem ettől lesz valaki nagyobb és stílusosabb edző. Aki maga vívja ki, hogy a média foglalkozzon vele, az a negatívumokat is várhatja és meg is érdemli. Hiszen minden egyes negatív megnyilvánulást szándékosan ő provokál ki. Ugye, hogy levegye a játékosai válláról a terhet, meg egyéb süket szövegek... Persze, hogy az Inter esetén róla, a Mourinho-faktorról és ne a játékosai embertelen teljesítményéről beszéljenek... Mert a barca ellen is a Mou taktika volt a csodafegyver, nem pedig az, hogy a játékosok egyénileg tökéleteset védekeztek és kihajtották a belük... (nem állítom, hogy neki nincs szerepe benne, de épp ez a lényeg, eléri, hogy csak őt tekintsék szinte a siker kulcsának...) . Egy ilyen ember igen nehéz szeretni. Persze lehet, de engedtessék meg, hogy mi pedig utáljuk az ilyen megnyilvánulásai miatt. Illetve ne az az ember kritizálja Fecoo-t elfogultság vagy csúnya stílus miatt, akinek igen ritkán lehet a futball kapcsán más stílusú írásait olvasni..Fecooo írta:Hát sztem visszanézhetsz a Serie A topicban, és mostanában nem nagyon húztam le a Milant. Régebben persze sokkal durvábban és gyakrabban szoktam megnyilvánulni az általam nem szeretett emberektől és csapatokról, de már kinőttem belőle.LG írta:eszerint nem az a baj, h ő napi szinten beleköt még a fába is, hanem, h "mi" kommentáljuk azt... nem értek egyet, de ezen nem fogunk összeveszni... nem forgatom ki a szavait, a madridistán megjelent fordítást hadd vegyem autentikusnak...
bocs, de nem tartom magam mániákusnak, inkább a luzitán a mániákus provokátor, ez abból is látszik, h régebben frappánsabb indokokkal állt elő és vmelyest ritkábban, szóval nagyon erőlködés-szagú már a dolog, ha nem jut eszébe semmi frappáns, akkor ugyanazt hajtogatja újra és újra... (egyébként kihegyezed rám a dolgot, pedig nem én vagyok az egyetlen, aki sokszor felhúzza magát...)
még annyit ehhez, h miért szapulom/szapuljuk folyamatosan? okot ad rá, ha csöndben lenne, én személy szerint le se kakálnám, ezt is gondold végig légyszives
megértelek, h téged szórakoztat ez, de ne ítélj már minket azért, mert nem hagyjuk szó nélkül az éppen aktuális görénységeit...
(egyébként a Milant eléggé le szoktad húzni, amikor csak éppen eszedbe jut, szóval...)![]()
A másik dolog, meg ha úgy éreznék José iránt, ahogy te, akkor is egy idő után megunnám, h minden egyes nyilatkozata után leírjam, h mennyire rossz, gonosz, bunkó, manipuláló stb, stb, stb....
Az meg igaz, h nem te vagy egyetlen, egy korábbi hsz-ban ezt le is írtam, de mivel most te reagáltál, így most ez neked céloztam.
És igenis sokszor kiforgatjátok a szavait, pl. a Pellegrinivel kapcsolatos cikknél is ez történt, amivel eleve csak a chilei piszkálására válaszolt.
Hát sztem visszanézhetsz a Serie A topicban, és mostanában nem nagyon húztam le a Milant. Régebben persze sokkal durvábban és gyakrabban szoktam megnyilvánulni az általam nem szeretett emberektől és csapatokról, de már kinőttem belőle.Fecooo írta:eszerint nem az a baj, h ő napi szinten beleköt még a fába is, hanem, h "mi" kommentáljuk azt... nem értek egyet, de ezen nem fogunk összeveszni... nem forgatom ki a szavait, a madridistán megjelent fordítást hadd vegyem autentikusnak...LG írta:Fecoo! Megértem én, h unszimpatikus számodra, csak azt nem, h miért kell állandóan, napirendszerűen szinte belekötni. Számomra is vannak a labdarúgásban unszimpatikus emberek, de ettől nem szapulom őket folyamatosan. Bocs, de sztem már kezdesz mániákus lenni.
bocs, de nem tartom magam mániákusnak, inkább a luzitán a mániákus provokátor, ez abból is látszik, h régebben frappánsabb indokokkal állt elő és vmelyest ritkábban, szóval nagyon erőlködés-szagú már a dolog, ha nem jut eszébe semmi frappáns, akkor ugyanazt hajtogatja újra és újra... (egyébként kihegyezed rám a dolgot, pedig nem én vagyok az egyetlen, aki sokszor felhúzza magát...)
még annyit ehhez, h miért szapulom/szapuljuk folyamatosan? okot ad rá, ha csöndben lenne, én személy szerint le se kakálnám, ezt is gondold végig légyszives
megértelek, h téged szórakoztat ez, de ne ítélj már minket azért, mert nem hagyjuk szó nélkül az éppen aktuális görénységeit...
(egyébként a Milant eléggé le szoktad húzni, amikor csak éppen eszedbe jut, szóval...)
eszerint nem az a baj, h ő napi szinten beleköt még a fába is, hanem, h "mi" kommentáljuk azt... nem értek egyet, de ezen nem fogunk összeveszni... nem forgatom ki a szavait, a madridistán megjelent fordítást hadd vegyem autentikusnak...LG írta:Fecoo! Megértem én, h unszimpatikus számodra, csak azt nem, h miért kell állandóan, napirendszerűen szinte belekötni. Számomra is vannak a labdarúgásban unszimpatikus emberek, de ettől nem szapulom őket folyamatosan. Bocs, de sztem már kezdesz mániákus lenni.
az irónia engem is szórakoztat,de a bunkóság és a felesleges feszültségkeltés és sértegetés nem annyira. színes egyéniség,de olyannyira,hogy az már lassan szürkévé teszi. mindig ugyan az megy,mindig sír valami miatt,mindig beszólogat(otromba stílusban). ez még a madridista közösségnek is túl sok.LG írta: Nem is tudtam, h Kozsó begyűjtötte a világ légnívósabb zenei dijait, és a legjobb előadók között tartották számon világszerte.![]()
Ha Mourinho nem színes egyéniség az edzők között, akkor ki az?Jobb lenne, ha úgy nyilatkozna, mint a legtöbb edző, azaz sablonosan, semmit mondóan? Engem igenis szórakoztat, sokszor egy nagy adag iróniával is meg van fűszerezve az aktuális nyilatkozata, ami nekem szintén bejön.
Nem is tudtam, h Kozsó begyűjtötte a világ légnívósabb zenei dijait, és a legjobb előadók között tartották számon világszerte.Tivornya írta:Nagyon színes, nagyon szórakoztató : sztem ezt sokmillió ember megcáfoljaLG írta:Ugyan már. Sokkal szegényebb lenne a labdarúgás nélküle. Lehet, h negatív személye a futballnak, de nagyon színes, szórakoztató, és meghatározó alakja. Gondolj bele, milyen unalmas lenne, ha Fecoojék 3 naponta nem botránkozhatnának meg rajta.
...meghatározó alak : Kozsó () is meghatározó alak volt a zeneiparban
Jó-jó, de melyikük lesz a menyasszony?Bob_Marley írta:Mád:
„Cristiano vörös rózsával a kezében állt elém, úgy kérdezte meg, hozzá megyek-e feleségül. Persze boldogan mondtam igen, ő pedig átadta az eljegyzési gyűrűt."
A kis romantikus
Hihetetlen milyen hírek vannak az NSO-n
nem lenne semmiféle vita,szerintem is kretén nyilatkozatai vannak.Fecooo írta:igazad van daffy, azonban a 2. rész, amire reagáltam az azért nem tetszett, mert kihegyezte a lényeget a Barcára, szóval lehet hülye vagyok, de ezt tudatos "hangolásnak" érzem...
Természetesen jobban tisztellek annál, mintsem vitába keveredjek veled![]()
de ha úgyis tudod,hogy minden egyes meccs előtt-után ilyet fog nyilatkozni,akkor miért húzod fel magad? be lehet linkelni ide 5 féle nyilatkozatot és abban benne lesz minden a következő 3 évre előre,csak más szavakkal. akár csak saf nyilatkozataiban.Fecooo írta: az a baj, h minket ítéltek el, mert rosszul vagyunk az ilyesmitől... egyszerűen ennyi aljas húzás után nincs semmi, amivel semmissé tudná tenni a görénységeit, és látszólag neki ez kell... szóval a luzitán számomra olyan, mintha Einstein és Győzike öszvér gyereke lenne...
Nagyon színes, nagyon szórakoztató : sztem ezt sokmillió ember megcáfoljaLG írta:Ugyan már. Sokkal szegényebb lenne a labdarúgás nélküle. Lehet, h negatív személye a futballnak, de nagyon színes, szórakoztató, és meghatározó alakja. Gondolj bele, milyen unalmas lenne, ha Fecoojék 3 naponta nem botránkozhatnának meg rajta.
Először is simán beillene a való villába az tuti. Simán van akkora szája mint Szandikának.LG írta:Ugyan már. Sokkal szegényebb lenne a labdarúgás nélküle. Lehet, h negatív személye a futballnak, de nagyon színes, szórakoztató, és meghatározó alakja. Gondolj bele, milyen unalmas lenne, ha Fecoojék 3 naponta nem botránkozhatnának meg rajta.Tivornya írta:Ennek a JM-nek a valóvillában van a helye a többi [auto_cenzúra] között, nem a futballpálya mellett...