Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.03.03. 17:44:13

LG írta:Kalap! Az Alkesz és az Ork azok becenevek, úgyhogy sztem nagyon nem illenek ide. Az között meg nem igaz, h nem érzed a különbséget az között, h ha néha vkit erősebben kritizálok, és az között, h vki napi szinten, szinte az alkalomra várva gyaláz vkit. Most Rooney-nál ez egy kirívó eset volt nálam, de nem mondhatod, h napi szinten küldeném el a pitsába. Lehet, h szoktam Ogrézni, Orkozni, de sztem azért egyik sem olyan jelző, ami annyira a durva lenne. És azt nem lehet tagadni, h a világ egyik legcsúnyább emberéről van szó, szóval még hízelgőek is számára ezek a jelzők.

De ha attól érzik jobban magatokat, ha minden egyes JM nyilatkozat után, akármit is mond, jöttök a szokásos dumátokkal, akkor tegyétek ezt. De ha időt akartok spórolni, mentsétek le a hsz-eteket, és utána mindig csak be kell másolnotok az aktuális cikk linkje alá. :wink:
Ha némi különbséget érzek is, de nem olyan éleset. Engem például a vb alatt és után kifejezetten bántott egy-két esetben vitáink közben a hangnemed ( nem személyemben, hanem mint szurkoló, aki a spanyolokért szorított). Persze nem sértődtem meg és vitáztam normálisan, csak furcsa pont tőled ezeket a sorokat olvasni. Rám meg aztán nem mondhatod, hogy mindenre reagálok JM esetében :) Csak egyetértek általában Fecooékkal, de nem érzek késztetést leírni, mert felesleges. Attól még nem lesz más ember és mi sem. Abban talán egyetértek veled részben, hogy feleslegesnek tekintem, hogy minden nap leírják ( már amikor van nyilatkozata), de a tartalmával és a stílusával sem nagyon tudok vitatkozni. Mindenesetre ezen nem veszünk össze :wink:
daffy
Madridista

2011.03.03. 16:12:23

neobarca írta:Hali!

Olvastátok, hogy Ramos valszeg elhagyja a Realt? A Milan a Chelsea és a ManU is érdeklődik iránta...
ugye tudod,hogy casillas után ő lenne az utolsó,aki elmenne :D egyébként nem sírnék érte,ha csak a jobbhátvéd teljesítményét nézzük,de középről hiányozna. akár csak pepe,viszont ha ramos-pepe belső védőpárosunk lenne,akkor nem érezném magam biztonságban és egyáltalán nem a képességeik miatt...
ramos-pato cserében benne lennék. ez esetben távozna benzema és az árából jöhet egy jobbhátvéd. így 1 normális ember vesztése 2 normális megszerzését jelentené.
neobarca
Director del Fútbol

2011.03.03. 16:06:58

Hali!

Olvastátok, hogy Ramos valszeg elhagyja a Realt? A Milan a Chelsea és a ManU is érdeklődik iránta...
daffy
Madridista

2011.03.03. 15:48:24

Barcaman1993 írta:
Brian 20 írta:Egyre inkább azt érzem mostanában, hogy Zinade-t akarja a Madrid a kispadra. Szerintetek?
Sztem Zidane-ra gondoltál, de én nem hiszem, hogy őt akarnák. Ha Mou magától nem megy el, akkor nem hoznak senkit a helyére. Én ezt szinte biztosra veszem.
zizu szerintem még nincs kész az edzősködésre,de a jövőben szívesen látnám a kispadon,esetleg raúllal,gutival párban.
mourinhot nem fogják kirúgni,ezt 100%-ra veszem,hacsak nem lesz orbitális nézeteltérése perezzel.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.03.03. 15:45:50

Brian 20 írta:Egyre inkább azt érzem mostanában, hogy Zinade-t akarja a Madrid a kispadra. Szerintetek?
Sztem Zidane-ra gondoltál, de én nem hiszem, hogy őt akarnák. Ha Mou magától nem megy el, akkor nem hoznak senkit a helyére. Én ezt szinte biztosra veszem.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.03. 15:44:50

Követelem a Barca vs JM vs univerzum topikot :mrgreen:
Hogy tényleg legyen már más is a téma, ma könnyed Real győzelem várható, számomra nagy csalódás a Malaga!Hétévégn is pont írtam, a Racing sokkal jobban kihasználta, hogy „pénz állt” a csapathoz!Ez a kiégett régen jó focistákat igazolunk, nem jön be….Otthon egy esetleges madridi pontvesztés óriási meglepetés lenne, de jó meccs kialakulhat, mégha nincs is egy súlycsoportban a 2 csapat!
Kép
Kép
Kép
Brian 20

2011.03.03. 15:42:19

Egyre inkább azt érzem mostanában, hogy Zinade-t akarja a Madrid a kispadra. Szerintetek?
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.03.03. 15:38:36

Kalap! Az Alkesz és az Ork azok becenevek, úgyhogy sztem nagyon nem illenek ide. Az között meg nem igaz, h nem érzed a különbséget az között, h ha néha vkit erősebben kritizálok, és az között, h vki napi szinten, szinte az alkalomra várva gyaláz vkit. Most Rooney-nál ez egy kirívó eset volt nálam, de nem mondhatod, h napi szinten küldeném el a pitsába. Lehet, h szoktam Ogrézni, Orkozni, de sztem azért egyik sem olyan jelző, ami annyira a durva lenne. És azt nem lehet tagadni, h a világ egyik legcsúnyább emberéről van szó, szóval még hízelgőek is számára ezek a jelzők.

De ha attól érzik jobban magatokat, ha minden egyes JM nyilatkozat után, akármit is mond, jöttök a szokásos dumátokkal, akkor tegyétek ezt. De ha időt akartok spórolni, mentsétek le a hsz-eteket, és utána mindig csak be kell másolnotok az aktuális cikk linkje alá. :wink:
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.03.03. 13:34:53

Fecooo írta:
LG írta:eszerint nem az a baj, h ő napi szinten beleköt még a fába is, hanem, h "mi" kommentáljuk azt... nem értek egyet, de ezen nem fogunk összeveszni... nem forgatom ki a szavait, a madridistán megjelent fordítást hadd vegyem autentikusnak...

bocs, de nem tartom magam mániákusnak, inkább a luzitán a mániákus provokátor, ez abból is látszik, h régebben frappánsabb indokokkal állt elő és vmelyest ritkábban, szóval nagyon erőlködés-szagú már a dolog, ha nem jut eszébe semmi frappáns, akkor ugyanazt hajtogatja újra és újra... (egyébként kihegyezed rám a dolgot, pedig nem én vagyok az egyetlen, aki sokszor felhúzza magát...)
még annyit ehhez, h miért szapulom/szapuljuk folyamatosan? okot ad rá, ha csöndben lenne, én személy szerint le se kakálnám, ezt is gondold végig légyszives ;)

megértelek, h téged szórakoztat ez, de ne ítélj már minket azért, mert nem hagyjuk szó nélkül az éppen aktuális görénységeit...

(egyébként a Milant eléggé le szoktad húzni, amikor csak éppen eszedbe jut, szóval...)
Hát sztem visszanézhetsz a Serie A topicban, és mostanában nem nagyon húztam le a Milant. Régebben persze sokkal durvábban és gyakrabban szoktam megnyilvánulni az általam nem szeretett emberektől és csapatokról, de már kinőttem belőle. :wink:
A másik dolog, meg ha úgy éreznék José iránt, ahogy te, akkor is egy idő után megunnám, h minden egyes nyilatkozata után leírjam, h mennyire rossz, gonosz, bunkó, manipuláló stb, stb, stb....
Az meg igaz, h nem te vagy egyetlen, egy korábbi hsz-ban ezt le is írtam, de mivel most te reagáltál, így most ez neked céloztam.
És igenis sokszor kiforgatjátok a szavait, pl. a Pellegrinivel kapcsolatos cikknél is ez történt, amivel eleve csak a chilei piszkálására válaszolt. :roll:
Az Alkeszezés, orkozás, illetve az, ahogyan a Manchester szerencséjéről és vélt csalásairól ( Rooneyt nem tiltották el, egyéb dolgok...) szoktál beszélni az ezek szerint az elfogulatlanság és a szép stílusos beszéd mintája... (most mind egy, hogy itt a Milanról van szó, magam nem szoktam nézni a Seria A topicot sűrűn, így arról nem tudok nyilatkozni). Vagy említhetném a vb-ét és az utána következő időszakot, amikor a spanyol válogatottról is nem egyszer és kétszer nem épp irodalmi stílusban nyilatkoztál. Soroljam e még? Nem hiszem, hogy bárki köteles lenne elfogadni egy gyerekes és exhibicionista ember kirohanásait, ha komolyan mondja, ha nem. Nem ettől lesz valaki nagyobb és stílusosabb edző. Aki maga vívja ki, hogy a média foglalkozzon vele, az a negatívumokat is várhatja és meg is érdemli. Hiszen minden egyes negatív megnyilvánulást szándékosan ő provokál ki. Ugye, hogy levegye a játékosai válláról a terhet, meg egyéb süket szövegek... Persze, hogy az Inter esetén róla, a Mourinho-faktorról és ne a játékosai embertelen teljesítményéről beszéljenek... Mert a barca ellen is a Mou taktika volt a csodafegyver, nem pedig az, hogy a játékosok egyénileg tökéleteset védekeztek és kihajtották a belük... (nem állítom, hogy neki nincs szerepe benne, de épp ez a lényeg, eléri, hogy csak őt tekintsék szinte a siker kulcsának...) . Egy ilyen ember igen nehéz szeretni. Persze lehet, de engedtessék meg, hogy mi pedig utáljuk az ilyen megnyilvánulásai miatt. Illetve ne az az ember kritizálja Fecoo-t elfogultság vagy csúnya stílus miatt, akinek igen ritkán lehet a futball kapcsán más stílusú írásait olvasni..
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.03.03. 13:23:15

Fecooo írta:
LG írta:Fecoo! Megértem én, h unszimpatikus számodra, csak azt nem, h miért kell állandóan, napirendszerűen szinte belekötni. Számomra is vannak a labdarúgásban unszimpatikus emberek, de ettől nem szapulom őket folyamatosan. Bocs, de sztem már kezdesz mániákus lenni.
eszerint nem az a baj, h ő napi szinten beleköt még a fába is, hanem, h "mi" kommentáljuk azt... nem értek egyet, de ezen nem fogunk összeveszni... nem forgatom ki a szavait, a madridistán megjelent fordítást hadd vegyem autentikusnak...

bocs, de nem tartom magam mániákusnak, inkább a luzitán a mániákus provokátor, ez abból is látszik, h régebben frappánsabb indokokkal állt elő és vmelyest ritkábban, szóval nagyon erőlködés-szagú már a dolog, ha nem jut eszébe semmi frappáns, akkor ugyanazt hajtogatja újra és újra... (egyébként kihegyezed rám a dolgot, pedig nem én vagyok az egyetlen, aki sokszor felhúzza magát...)
még annyit ehhez, h miért szapulom/szapuljuk folyamatosan? okot ad rá, ha csöndben lenne, én személy szerint le se kakálnám, ezt is gondold végig légyszives ;)

megértelek, h téged szórakoztat ez, de ne ítélj már minket azért, mert nem hagyjuk szó nélkül az éppen aktuális görénységeit...

(egyébként a Milant eléggé le szoktad húzni, amikor csak éppen eszedbe jut, szóval...)
Hát sztem visszanézhetsz a Serie A topicban, és mostanában nem nagyon húztam le a Milant. Régebben persze sokkal durvábban és gyakrabban szoktam megnyilvánulni az általam nem szeretett emberektől és csapatokról, de már kinőttem belőle. :wink:
A másik dolog, meg ha úgy éreznék José iránt, ahogy te, akkor is egy idő után megunnám, h minden egyes nyilatkozata után leírjam, h mennyire rossz, gonosz, bunkó, manipuláló stb, stb, stb....
Az meg igaz, h nem te vagy egyetlen, egy korábbi hsz-ban ezt le is írtam, de mivel most te reagáltál, így most ez neked céloztam.
És igenis sokszor kiforgatjátok a szavait, pl. a Pellegrinivel kapcsolatos cikknél is ez történt, amivel eleve csak a chilei basztatására válaszolt. :roll:
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.03. 12:59:59

LG írta:Fecoo! Megértem én, h unszimpatikus számodra, csak azt nem, h miért kell állandóan, napirendszerűen szinte belekötni. Számomra is vannak a labdarúgásban unszimpatikus emberek, de ettől nem szapulom őket folyamatosan. Bocs, de sztem már kezdesz mániákus lenni.
eszerint nem az a baj, h ő napi szinten beleköt még a fába is, hanem, h "mi" kommentáljuk azt... nem értek egyet, de ezen nem fogunk összeveszni... nem forgatom ki a szavait, a madridistán megjelent fordítást hadd vegyem autentikusnak...

LG
Az Év fórumozója 2016

2011.03.03. 12:40:35

Fecoo! Megértem én, h unszimpatikus számodra, csak azt nem, h miért kell állandóan, napirendszerűen szinte belekötni. Számomra is vannak a labdarúgásban unszimpatikus emberek, de ettől nem szapulom őket folyamatosan. Bocs, de sztem már kezdesz mániákus lenni.
daffy
Madridista

2011.03.02. 21:48:51

LG írta: Nem is tudtam, h Kozsó begyűjtötte a világ légnívósabb zenei dijait, és a legjobb előadók között tartották számon világszerte. :roll:
Ha Mourinho nem színes egyéniség az edzők között, akkor ki az? :roll: Jobb lenne, ha úgy nyilatkozna, mint a legtöbb edző, azaz sablonosan, semmit mondóan? Engem igenis szórakoztat, sokszor egy nagy adag iróniával is meg van fűszerezve az aktuális nyilatkozata, ami nekem szintén bejön.
az irónia engem is szórakoztat,de a bunkóság és a felesleges feszültségkeltés és sértegetés nem annyira. színes egyéniség,de olyannyira,hogy az már lassan szürkévé teszi. mindig ugyan az megy,mindig sír valami miatt,mindig beszólogat(otromba stílusban). ez még a madridista közösségnek is túl sok.

más: pepe ultimátumot kapott a klubtól. régebben volt egy hír,hogy megállapodtak és megkapja a 3.8 milliós fizetését a jelenlegi 1.5-1.8as helyett. a klub most úgy döntött,hogy 3.5nél nem ad többet,ha nem fogadja el,mehet.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.03.02. 21:36:40

Bob, szerintem is jó edző, viszont sok jó edző volt/van, akik nem alkalmaznak olyan eszközöket amit Ő. :wink:

Elismerni el kell Őt, de mint már korábban írtam, a Portoval elért eredményeit ismerem el a legjobban, azóta bárhova ment, olyan kerettel dolgozott jó formán amilyennel akart, amilyet az ő stílusához tud alakítani. Sikerült neki, ügyes a tag, viszont nálam nem a legnagyobb,és nem is lesz az, épp ezért mert pár kollégája kicsinyes húzások nélkül is megoldják amit Ő. Sőt nem is vándorolnak az egyik pénzes tehéntől a másikig, hogy fent tartsák a sikereket, és ha az nem sikerül, akkor áldozati bárányként beállítva magukat továbbálljanak, viszonylag rövid időn belül.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.03.02. 21:30:30

Tivornya írta:
LG írta:Ugyan már. Sokkal szegényebb lenne a labdarúgás nélküle. Lehet, h negatív személye a futballnak, de nagyon színes, szórakoztató, és meghatározó alakja. Gondolj bele, milyen unalmas lenne, ha Fecoojék 3 naponta nem botránkozhatnának meg rajta. :lol:
Nagyon színes, nagyon szórakoztató : sztem ezt sokmillió ember megcáfolja
...meghatározó alak : Kozsó ( :lol: ) is meghatározó alak volt a zeneiparban :roll:
Nem is tudtam, h Kozsó begyűjtötte a világ légnívósabb zenei dijait, és a legjobb előadók között tartották számon világszerte. :roll:
Ha Mourinho nem színes egyéniség az edzők között, akkor ki az? :roll: Jobb lenne, ha úgy nyilatkozna, mint a legtöbb edző, azaz sablonosan, semmit mondóan? Engem igenis szórakoztat, sokszor egy nagy adag iróniával is meg van fűszerezve az aktuális nyilatkozata, ami nekem szintén bejön.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.02. 21:18:04

Bob_Marley írta:Mád:
„Cristiano vörös rózsával a kezében állt elém, úgy kérdezte meg, hozzá megyek-e feleségül. Persze boldogan mondtam igen, ő pedig átadta az eljegyzési gyűrűt."
A kis romantikus :lol:
Hihetetlen milyen hírek vannak az NSO-n :shock:
Jó-jó, de melyikük lesz a menyasszony? :D Ki öltözik be fehérbe? :D

Tényleg órási hír. De legalább most már nyugodtan alszom. Eddig nem tudtam, hogy mi hiányzik az életemből. Most már megkaptam.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.02. 20:58:09

Ozsi természetesen elfogadom a véleményed!
Félre értés ne essék (mert kicsit úgy érzem), én nem a nyilatkozatai miatt "szeretem" Mourinhot!A médiának is az a célja, hogy rossz színben tüntesse fel!Én már nem is foglalkozok a durcáskodásával, elmondja, s jól van!Nem érzem, hogy oly mélyen bántaná a klubbot, s a porig alázna bárkit is!
Az egész vita abból indult ki, hogy megemlítettem, hogy Fecooo délután és most is túlzott komolysággal foglalkozott a nyilatkozatával!
És mondott ő már olyat is, hogy tiszteli a Barcelonát, stb stb!
Nem akarom felhozni megint példának, de frissebb nincs, hogy a hétvégén is valóban elmondta, 10 emberrel védekező csapat a Depor bla bla, de utánna egyből dícsérte is őket!

Hatalmas biznisz ez, ő se hülye, nem fog valakit a "földbe" döngölni a sajtón keresztül, mert sose lehet tudni holnap hol dolgozol!Meg van itt mindenki részéről a respect, ő olykor átmegy duciba, én ezt érzem!
Valóban 2 ellentétes véleményen vagyunk (s megeshet valóban mi vagyunk kisebbségben), de én tartom magam ahhoz az állításhoz, hogy a világ egyik legjobb edzője, s s lehetne "játszani" a jó fiú szerepét, de hogy nem a megtestesült gonosz az egészen biztos!
Igazából lehet kicsit pszicholoia hsz lett, ez sorry, én sem ismerem, ahogy más sem, szerintem a sajtó generálja a "feszültséget" körülötte!

Most hogy valaki elismeri vagy nem ismeri el, megint kettős, ez is megér egy misét, röviden annyi, a hszdből én azt vettem le finoman burkoltan azért benne volt, hogy nem értesz egyet azzal, hogy jó edző!
Szerintem meg aki képes megszervezni majdnem minden csapatát a szinte tökéletesség szintjére az jó edző!

Részemről a vita meddő, s értelmetlen!Nem hiszem, hogy megtudnálak győzni, én meg úgy fogom fel minden ember alapvetően jó!De ne mondjátok nem "fenomenális" a pali, megint 1 nyilatkozat és 1 oldalt tele írtunk mindannyian :lol:
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.03.02. 20:23:23

Fecooo írta:igazad van daffy, azonban a 2. rész, amire reagáltam az azért nem tetszett, mert kihegyezte a lényeget a Barcára, szóval lehet hülye vagyok, de ezt tudatos "hangolásnak" érzem...
Természetesen jobban tisztellek annál, mintsem vitába keveredjek veled ;)
nem lenne semmiféle vita,szerintem is kretén nyilatkozatai vannak.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.03.02. 20:22:34

Bob!

Hülyeség,h nem ismeri/ismerjük el az eredményeit, vagy pozitívumait, és csak a negatívat látjuk.

Kb minden hosszabb JMről alkotott vélemény úgy kezdődött, hogy amellett,h óriási edző,stb,stb,stb.

amit még szintén szoktunk alkalmazni: Elértek jó páran hasonlóan nagy sikereket edzőként, vagy még nagyobbat, mégsem alkalmaztak olyan szintű nyilatkozatokat,és más egyéb gusztustalan eszközöket a siker érdekében, mint Mourinho.

Lehet így, lehet úgy, és attól,h bizonyos rétegnek ( biztos vagyok benne,h kevesebben vagytok) az úgy is tetszik, attól még nagyon sokaknak teljesen jogosan nem tetszik.

Azt meg majd áruld el akár Te, akár más,hogy egy-egy ilyen nyilatkozatrészlet után mi lenne az a pozitívum amit fel kellene hozni a negatív, lenézős, beszólós rész mellé? Mert Josecska sokkal többször köt bele valakibe jogtalanul, vagy néz le, mint sem ér el valami kiemelkedőt. Ezek után mit kell csodálkozni, ha a negatív oldaláról több hír, hsz szól?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.02. 19:55:41

igazad van daffy, azonban a 2. rész, amire reagáltam az azért nem tetszett, mert kihegyezte a lényeget a Barcára, szóval lehet hülye vagyok, de ezt tudatos "hangolásnak" érzem...
Természetesen jobban tisztellek annál, mintsem vitába keveredjek veled ;)

Bob! természetesen veled se akarok vitázni, egyszerűen mindenkit az alapján ítél meg a közvélemény, ami a leginkább jellemző...

Vannak edzők, akik csöndben dolgoznak :arrow: őket csak az eredményeik alapján lehet minősíteni

Ha viszont az adott illető inkább botrányhős szeret lenni, akkor a közvélemény nagy részét onnantól nem érdeklik az eredményei, és ez így természetes...

CR pont példa ez utóbbira, hiába zseniális játékos, a fetrengései és beképzelt nyilatkozatai miatt kb a "fél világ" utálja...

ilyenkor nem azok a hibásak, akik utálják, hiszen azt ki kell érdemelni... (és teljesen független ez klubszínektől...)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.02. 19:45:36

Fecooo elfogultsággal nem hiszem, hogy beszélek róla, maximálisan tisztelem az eredményeit munkáját, s félre teszem milyenek a nyilatkozatai, mert nem ismerem így véleményt nehéz róla alkotni hogy görény....Jókat mosolygok valóban olykor a nyilatkozatain, mert az ironiikus hangnemet én abszolút díjazom!
Azért is írtam még délután is, hogy vicces, mert már nem kell komolyan venni, duzzog rá kell hagyni, de én is úgy érzem minden adandó lehetőségre ugrotok!Elhiszem nem kedvelitek JM-t és a másik Júdás is a RM-ben van, de nem ellenségek, ellenfelek!
Lehet mondani Világbéke meg minden, de a hsz-dben némi összeesküvés elméletet véltem felfedezni, illetve tömény elfogultságot!

Nem kákán is csomót akarok keresni, abban egyet értek LG-vel csak a negatívum van kiemelve!Természetesen szíved joga ha felfordul a gyomrod tőle, a bírózás szerintem is lejárt lemez, de folyamatosan új kontextusba tudja helyezni a rögeszméjét....Viszont ha pozitívumot nyilatkozik arról nem esik szó, sőt még abban is a hibát keresed!Ez azért szerintem nem etikus, de ez magánvélemény!Javíts ki ha tévednék!
Peace meg minden nem vitázni akarok mert annak 2 órával a meccs előtt az ég világon semmi értelme
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.03.02. 19:42:49

Fecooo írta: az a baj, h minket ítéltek el, mert rosszul vagyunk az ilyesmitől... egyszerűen ennyi aljas húzás után nincs semmi, amivel semmissé tudná tenni a görénységeit, és látszólag neki ez kell... szóval a luzitán számomra olyan, mintha Einstein és Győzike öszvér gyereke lenne...
de ha úgyis tudod,hogy minden egyes meccs előtt-után ilyet fog nyilatkozni,akkor miért húzod fel magad? be lehet linkelni ide 5 féle nyilatkozatot és abban benne lesz minden a következő 3 évre előre,csak más szavakkal. akár csak saf nyilatkozataiban.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.02. 19:34:08

Bob, a 2. rész, amire reagáltam, az a madridistán van fenn, szóval azzal nem vádolhatsz, h hiteltelen forrásból származó szövegre reagáltam...

egyébként szted direkt keresem a hibát a nyilatkozataiban? ha fényévente lenne egy ehhez hasonló megnyilatkozása, akkor még el is fogadnám, h mindig a rosszat emelem ki, de erről szó sincsen... (tehát nem tudom miért érzitek azt, h olyasmit magyarázok bele, ami nincs is...)

lehet titeket szórakoztat az ilyesmi, de engedjétek már meg nekünk, h felforduljon a gyomrunk az ilyesmitől...

LG! Bob is mondta már, h neki bejön ez a stílus( javíts ki, ha tévedek Bob...), szóval így már lehet mondani azt, h azért védi meg JM-et, mert vmilyen szinten elfogult vele... (bocsi, ha rosszul értelmezem...)

az a baj, h minket ítéltek el, mert rosszul vagyunk az ilyesmitől... egyszerűen ennyi aljas húzás után nincs semmi, amivel semmissé tudná tenni a görénységeit, és látszólag neki ez kell... szóval a luzitán számomra olyan, mintha Einstein és Győzike öszvér gyereke lenne...

elnézést a sok offért, ez rég nem a Realról szól, lassan létjogosultsága lesz egy Barca VS JM topicnak...
Tivornya
Capitá del Barça

2011.03.02. 19:26:57

LG írta:Ugyan már. Sokkal szegényebb lenne a labdarúgás nélküle. Lehet, h negatív személye a futballnak, de nagyon színes, szórakoztató, és meghatározó alakja. Gondolj bele, milyen unalmas lenne, ha Fecoojék 3 naponta nem botránkozhatnának meg rajta. :lol:
Nagyon színes, nagyon szórakoztató : sztem ezt sokmillió ember megcáfolja
...meghatározó alak : Kozsó ( :lol: ) is meghatározó alak volt a zeneiparban :roll:
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Capon
Llegenda del Barça

2011.03.02. 19:25:15

LG írta:
Tivornya írta:Ennek a JM-nek a valóvillában van a helye a többi [auto_cenzúra] között, nem a futballpálya mellett... :lol:
Ugyan már. Sokkal szegényebb lenne a labdarúgás nélküle. Lehet, h negatív személye a futballnak, de nagyon színes, szórakoztató, és meghatározó alakja. Gondolj bele, milyen unalmas lenne, ha Fecoojék 3 naponta nem botránkozhatnának meg rajta. :lol:
Először is simán beillene a való villába az tuti. Simán van akkora szája mint Szandikának.

Én valahogy Mourinhó színre lépése előtt is megvoltam LG. Nem tűnt szegényebbnek, unalmasabbnak ez a sportág nélküle. Valahogy nem szórakoztat egy paraszt, bunkó, önelégült f..zkalap celebkedése hétről hétre.
Az meg hogy esetenként ok nélkül támadják... hát mik vannak? Ő is ezt teszi mindig és te ezen szórakozol. Az tetszik neked, ez mikor vele csinálják nem tetszik.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2011.03.02. 19:38:08-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Válasz küldése